Театар

• Креатор на темата Креатор на темата Avois
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми препорача некоја квалитетна претстава, не е битно што жанр е. Немам идено околу година дена и сега ептен ме фати нешто и ми е иде многу. :D

Што пара е картата а мјузиклот Чикаго? И дали воопшто има карти за 2те проекции после Нова Година?
Мислам.. Јелена Јованова :drk: ( да и се плукнам у кужиш-дечкото)

Што пара е картата а мјузиклот Чикаго? И дали воопшто има карти за 2те проекции после Нова Година?
Мислам.. Јелена Јованова :drk: ( да и се плукнам у кужиш-дечкото)
600 денари е карта

Некој да ми препорача некоја квалитетна претстава, не е битно што жанр е. Немам идено околу година дена и сега ептен ме фати нешто и ми е иде многу. :D
Мајсторот и Маргатита дефинитивно.
И Електра е одлична претстава али многу тупат кур на моменти. :D

Мајсторот и Маргатита дефинитивно.
И Електра е одлична претстава али многу тупат кур на моменти. :D
Кажи ми бе како не успеа да фанеш хемороиди од 4+ часовно седење у една положба? :icon_mrgr:
Настрана шо претставата може да е извонредна, никад не би се осудил уште еднаш да појдам на нешо што е изнад 2 ипол саати дужина.

Електра од што е добра кога бев пола театар си замина на паузата

Електра од што е добра кога бев пола театар си замина на паузата
Хаха, каде ја гледаше? И јас кога ја гледав сосема истото се случи. Повеќе од пола публика после паузата не се врати.

Хаха, каде ја гледаше? И јас кога ја гледав сосема истото се случи. Повеќе од пола публика после паузата не се врати.

Во МНТ, Имам гледано тон претстави но тоа да ми платиш не би го гледал веќе.

Кажи ми бе како не успеа да фанеш хемороиди од 4+ часовно седење у една положба? :icon_mrgr:
Настрана шо претставата може да е извонредна, никад не би се осудил уште еднаш да појдам на нешо што е изнад 2 ипол саати дужина.

Имам лесну гузицу.
Абе шознам, последна шо ја глеав Мајсторот и Маргарита беше прилично интересна и не се ни осетија, а ова шо го зборат за Eлектра погоре, истина е хахах али шукур ја до крај седев :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom