Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Znaci ti si bil siguren na gostovanjevo (ako si bil) po fudbalska vrska. :icon_lol:
PS: Levo od vas (vashe levo) imase publika ili samo vie bevte na taa tribina?
Зашо сигурен? Непријателот на мојот пријател е и мој непријател ;)

Имаше публика лево.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.210
Поени од реакции
988
Mi kazaa deka imalo klip posle utakmica kako ste peele so igracite, ako ima da ve zamolam da go postirate za da go vidime pozz

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
sdfs

So ogled na toa deka nema busevi NIGDE ama bas NIGDE ) preku kur im e od navijaci) napraivme edna improvizacija i bea doneseni 3 avtobusi so so trebase da ideme cela mladinska skola rakovodstvo majki tatkovci i prv tim( nasa verzija) . Coekot donese profi bus neso nevideno i mu bil za prv tim ama koga vide za sto stanuva zbor go povlece toj bus pa otidovme 2 busa prepuni i mislam plus edna dve koli.

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
алудира на тоа дека сме пееле со играчите исто како гробари со нивните...:uvo: Конзерво напатено мајмунче, качи се на дрво, земи си доволно залихи на банани за зимава и не се симнувај. Ќе си направиш огромна услуга себе си :smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Игнорирајте ја конзервата, уште едно негово мудрување и ќе добие банана.

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
добро бе луѓе, ај гледм има клип од family дадејте еден клип да видаме кумани....да видаме как е било у саллта !!!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
добро бе луѓе, ај гледм има клип од family дадејте еден клип да видаме кумани....да видаме как е било у саллта !!!
Има и од нив клип само треба да се постира на нивен фан клуб, а не овде

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Игнорирајте ја конзервата, уште едно негово мудрување и ќе добие банана.
a sto demek so nesto pa mozes da me baniras prvo baniraj se ti pa posle mene oti vidi prvo sto postovi ti pisuvas ok???i ne mi se pravi pameten oti preku k.r mi e od takvi kak otebe ok pozz

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.155
Пред малце го гледав клипот на кумани против МЗТ "секоја чест" напаѓаат помала група од нив па дури се силат и со полиција “секоја чест“ само кога ќе дојдат Ск треба да има цунами

Kajgana Shop

На врв Bottom