Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Epaja pod drugarstvo podrazbiram zblizuvanje.
Ne znam vie sto podrazbirate pod drugarstvo, ama sigurno ne e od tipotse sretnuvaat drugarot i drugarkata u grad "Eeej aj da se vidine na kafe" "Vazi ajde" i nikad ne se ni dogovaraat.
Ili ke se dogovorat ama kafeto se desava ednas u 2 meseci.
Ja zvoram zadrugarstvo the real thing.

S

Samurai_Sk

Гостин
Ке бидам малку енглез :D

In the end its all about sex

Се што правиме ние мажите секојден, правиме да импресионираме жени тоа е тоа анимал инстикт нели и тие прават чуда да импресионират женска од нивниот род. Тоа искрено "другарство" е само алат да дојдеш до најубавото нешто на овој свет tight pussy of your crush.

Последно уредено од модератор:
Член од
26 ноември 2012
Мислења
38
Поени од реакции
25
Кој успеал да ја оспознае таа љубов меѓу пријатели ,машко и женско никогаш веќе нема да пати за некој пријател кој не ве сака на друг начин. А и со пријател можеш да си бидеш близок, а да не вклучиш емоции. Малку западничко размислување е ова, но верувајте така е најлесно и не е воопшто болно.

S

Samurai_Sk

Гостин
Кој успеал да ја оспознае таа љубов меѓу пријатели ,машко и женско никогаш веќе нема да пати за некој пријател кој не ве сака на друг начин. А и со пријател можеш да си бидеш близок, а да не вклучиш емоции. Малку западничко размислување е ова, но верувајте така е најлесно и не е воопшто болно.
Веруваш во нешто што не постои верувај ми, блиску пријателство помеѓу два пола кога тогаш ке дојде моментот денот кога ке завршат заедно на кревет особоно ако тоа пријателство е само помеѓу нив и нема трета личност, само ако другарот ти е геј тогаш да нема да се случи такво нешто.

Член од
26 ноември 2012
Мислења
38
Поени од реакции
25
Веруваш во нешто што не постои верувај ми, блиску пријателство помеѓу два пола кога тогаш ке дојде моментот денот кога ке завршат заедно на кревет особоно ако тоа пријателство е само помеѓу нив и нема трета личност, само ако другарот ти е геј тогаш да нема да се случи такво нешто.
Другарски секс,си слушнал? Често го има во Странство а гледам и тука почна да се применува. Ни Лук јал ни лук мирисал. Се под дискреции ради осудувањата во околината.

И баш тоа завршување во кревет го мислев со тоа.

Но сепак тоа е едно огромно прашање кое што луѓето знаат да го осудат. Кој како го сфатил сексот и другарството. За некои табу тема, за некои олеснување и полесен начин на живот.

S

Samurai_Sk

Гостин
Другарски секс,си слушнал? Често го има во Странство а гледам и тука почна да се применува. Ни Лук јал ни лук мирисал. Се под дискреции ради осудувањата во околината.

И баш тоа завршување во кревет го мислев со тоа.

Но сепак тоа е едно огромно прашање кое што луѓето знаат да го осудат. Кој како го сфатил сексот и другарството. За некои табу тема, за некои олеснување и полесен начин на живот.
Епа извини не разбрав што сакаш да кажеш на твојот прв коментар , иначе жалам живееш во Македонија овде никогаш луѓето нема да го сфатат како нешто нормално освен тие што го прават тоа тајно и го сфаќат kako нормална работа но од повеќето што живеат тука не очекувај такви размислување . Јас едно не можам да разберам од девојките тука, имаш исто размислување сакаш да бидеш со него, правите милион луди работи заедно, уживаш кога си со него а на крај сексот многу пречи со зборовите јас не мислев така, што и фали на сексот не ми е јасно???

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Хипстерите докажаа дека можно е да постои таква љубов.
Освен ако не станува збор за некаква болест, напреден вид на импотенција и сл. која еволуирајќи се маскира во некаква си субкултира демек, а уствари болештиње...

S

Samurai_Sk

Гостин
Освен ако не станува збор за некаква болест, напреден вид на импотенција и сл. која еволуирајќи се маскира во некаква си субкултира демек, а уствари болештиње...
Па повеќето субкултури се темел на различни болештиња кога ке размислиш, така да...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Па повеќето субкултури се темел на различни болештиња кога ке размислиш, така да...
Јас мислев стриктно на импотенција, фригидност.
Не би да навлегувам за формите на егоистичките општества :)

П.С. Муабетот ми е, не ми делува нормално да има другарство момеѓу машко и женско. Тога сум го видел само кај хипстери и ми е чудно.

S

Samurai_Sk

Гостин
Јас не се разбирам многу, но хипстери и емо не е исто?

Иначе во врска со темата

fff.jpg

Attachments

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Јас мислев стриктно на импотенција, фригидност.
Не би да навлегувам за формите на егоистичките општества :)

П.С. Муабетот ми е, не ми делува нормално да има другарство момеѓу машко и женско. Тога сум го видел само кај хипстери и ми е чудно.
Seriozno postoi covek na svetot koj ne videl drugarstvo megju masko i zensko? A kade si ziveel do sega? Saudi Arabia?

Drugarstvo megju masko i zensko bilo bolest. Covek sekoj den uci po nesto.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
единствено другарство на маж со жена е со потајна желба да и го закачи.
Ако нема таква желба тогаш машкото е педер.

S

Samurai_Sk

Гостин
Seriozno postoi covek na svetot koj ne videl drugarstvo megju masko i zensko? A kade si ziveel do sega? Saudi Arabia?

Drugarstvo megju masko i zensko bilo bolest. Covek sekoj den uci po nesto.
ако не разбираш што сака да каже не коментирај

единствено другарство на маж со жена е со потајна желба да и го закачи.
Ако нема таква желба тогаш машкото е педер.
и обратно ако девојка гледа да ги користи и минималните прилики за да се дружи со тебе,знај дека сака да ти се качи :D

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Абе постои такво другарство ама на дистанца ако е.

Kajgana Shop

На врв Bottom