Фан клуб: МЗТ Скопје

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Какви бре 7000 гледачи капацитет на сала во Куманово?:helou:
Сум бил на гостување неколку пати на ракомет во Куманово....салата повеќе од 4500-5000 гледачи нема шанси да прими.и тоа преку сила......
Ако е за така и салата во Битола на некои утакмици примала по 6500 гледачи-но се знае капацитетот на салата е 4500 седишта...
Сепак радува фактот шо синоќа во Куманово имало повеќеилјадна публика,тоа и фалеше на кошарката...:bravo:

Член од
31 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
2
Сум бил на гостување неколку пати на ракомет во Куманово....салата повеќе од 4500-5000 гледачи нема шанси да прими.и тоа преку сила......
Ако е за така и салата во Битола на некои утакмици примала по 6500 гледачи-но се знае капацитетот на салата е 4500 седишта...
Сепак радува фактот шо синоќа во Куманово имало повеќеилјадна публика,тоа и фалеше на кошарката...:bravo:
Повекето беа собрани дека дојде група од скопје. За очекување беше полна сала. моја проценка е 3000 гледачи

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.402
Поени од реакции
8.530
томас грешка си брате јас имам одено и накошарка и бери добри 6000илјади ако не и повеќе оти за кошарка колку што знам се стваа и столчина позади кошеви и до душа дерби беше со кочани делиукатес мислам играа пред едно дестина години па така не држи тоа дека не бери толку народ :helou:

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Objasnuvanje !!!!!

томас грешка си брате јас имам одено и накошарка и бери добри 6000илјади ако не и повеќе оти за кошарка колку што знам се стваа и столчина позади кошеви и до душа дерби беше со кочани делиукатес мислам играа пред едно дестина години па така не држи тоа дека не бери толку народ :helou:
kumani i kumanovskata javnost ne go podrzuva ovoj klub ne znam od koi pricini toa sto bilo porano pred 10-13 godini drugo bilo salata ne bese ispolnete bidejki ne bese spustena montaznata tribina na severna ili centralna.
ali sepak imase 3000-4000 iljadi publika.
ne e bitno toa dali imalo ali taa publika zamolkna koga gi slusna family kako navivaat :)))

Член од
1 септември 2010
Мислења
25
Поени од реакции
5
kako i da e,odraboteno e ova gostuvanje na fa vo kumanovo(da se nadevame deka kumani ke vozvratat so prisustvo vo aerodrom,i pokrak nivnoto neprisustvo so rabotnicki vo gradski park,toa mislam okolu redovnosta nivna).
inace dali e limitiran brojot na vleznici koga grupite odat na gosti,i dali vcera fa go imaa toj problem? kolkav e brojot na fa sinokja(dali mozebi baravte plus karti,ili ne?)
se gleda dosta pretpazlivo cuvanje na transparentot vo salata vo kumanovo.dali policijata korektno si ja izvrsi zadacata okolu prifat na fa pri vlez vo kumanovo,vnesuvanje vo sala,obezbeduvanje za vreme na mecot,i isprakjanje od gradot?
se nadevam ke mi odgovori nekoj na prasanjava.
ps. snimatelov dobro si ja zavrsil rabotata,vo oteznati uslovi...
moze da se kaze deka policijata dobro si ja zavrsija rabotata, izbegnaa kamenuvanje na idenje i vrakanje, ednistven propust im bese na pocetok pustija samo 15 dusi, drugite bea zadrzani nadvor, tuka odma desno cekaa kumani i spored mene toa im bese edinstvena sansa za duel. imaa 1min vreme dodeka ne dojde policija da se zaletaat, bea bas na malo rastojanie, od koj pricini ne go napravija toa neznam. posle toa odma uletaa alfi i zandari i pocnaa da gi apsat eden po eden.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Слушнав дека имало селекција +18 да се оди само на гостувањево. За во Куманово секоја чест, врв сте во Македонија

Член од
5 јули 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
:helou:Дечки да не знае некој кога/каде ќе се продаваат карти за дербито ? :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ali pak druze ne mi odgovori od kogo bese limitiran brojot na avtobusi?
Карти од КК Куманово. 50 беа доделени плус 90 да ги платиме сами, ете ти ја и бројката што била мање-више.
И тој таканаречен обид за напад беше од страна на КУЦЗ кои седеа одвоено од Кумани, а по ќотекот од џандарите се преместија заедно со нив. На полувреме мислам дека поголем дел од нив (20-30 беа иначе) си отидоа.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Карти од КК Куманово. 50 беа доделени плус 90 да ги платиме сами, ете ти ја и бројката што била мање-више.
И тој таканаречен обид за напад беше од страна на КУЦЗ кои седеа одвоено од Кумани, а по ќотекот од џандарите се преместија заедно со нив. На полувреме мислам дека поголем дел од нив (20-30 беа иначе) си отидоа.
kumanovo cervena zvezda?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
kako i da e,odraboteno e ova gostuvanje na fa vo kumanovo(da se nadevame deka kumani ke vozvratat so prisustvo vo aerodrom,i pokrak nivnoto neprisustvo so rabotnicki vo gradski park,toa mislam okolu redovnosta nivna).
inace dali e limitiran brojot na vleznici koga grupite odat na gosti,i dali vcera fa go imaa toj problem? kolkav e brojot na fa sinokja(dali mozebi baravte plus karti,ili ne?)
se gleda dosta pretpazlivo cuvanje na transparentot vo salata vo kumanovo.dali policijata korektno si ja izvrsi zadacata okolu prifat na fa pri vlez vo kumanovo,vnesuvanje vo sala,obezbeduvanje za vreme na mecot,i isprakjanje od gradot?
se nadevam ke mi odgovori nekoj na prasanjava.
ps. snimatelov dobro si ja zavrsil rabotata,vo oteznati uslovi...
За џандарите нема лош збор утакмицава. Искрено не чекаше кола на влез на Куманово и не испрати до сала. Истото беше и по завршувањето на натпреварот не испратија до излез на Куманово. Имаше и алфи исто така. Внатре имаше обид од некои дечки од Кумани да направат фрка меѓутоа тука имаше добра реакција на полицијата. Плус една забелешка дека 80% од навивачката група на Кумани делуваа како да се под 15 години. Не очекувам да ни возвратат со гостување во Скопје.

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Znaci ti si bil siguren na gostovanjevo (ako si bil) po fudbalska vrska. :icon_lol:
PS: Levo od vas (vashe levo) imase publika ili samo vie bevte na taa tribina?

Kajgana Shop

На врв Bottom