831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 6.980
- Поени од реакции
- 12.604
Сумњиво спие?Тој астроанауто, крајнио десно ми е многу сумњив.
не го лажи Зоте, еве го оригиналотЗотка ај еден круг со васионскио брод да ти напрам
Прегледај го приврзокот 140407
Ете виде, знаев дека е монтажа. Лет и НАСА змијата мене ќе ми кажуваат!Сумњиво спие?
А ти чиви мислења браниш? На НАСА? Ти кога со фото и камера инструменти нешто да мериш и сликаш?@ZOTE во изминативе сто шеесет и кусур страници не видов ниту една слика, ниту еден доказ направен од тебе лично. Цело време се повикуваш на некакви си експерти.
Кога сакаш нешто да докажеш, земаш фото и видео камера, инструменти и алати, па почнуваш да мериш, да снимаш, да сликаш...
И на крај сето тоа го образложуваш со твое размислување и со твои зборови, а не со туѓи.
А бранејќи туѓи тврдења и докази, ти докажуваш дека всушност многу лесно може да бидеш изманипулиран...
се гледа како стигнаа до крајо на земјата и удрија во фирмверот причинувајќи му помала материјална штетане го лажи Зоте, еве го оригиналот
Задња вест: Го ебале фирмверосе гледа како стигнаа до крајо на земјата и удрија во фирмверот причинувајќи му помала материјална штета