- Член од
- 2 мај 2014
- Мислења
- 73
- Поени од реакции
- 43
путка си видел ли? не, ама знаеш дека сите женски ја имаат
путка си видел ли? не, ама знаеш дека сите женски ја имаат
Кај си видел ти фотошопирано видео? Зоте прави принтскрин од видео. Значи точно еЗа жал ЗОТЕ сеуште не чул за фотошоп.Сега во современата техника секоја фотографија е под сомнеж,а тој лековерно прифаќа и верува во фотографии каде облаците се позади сонцето.
Сите сме, фала на прашање Повикајте ги сите со депресија да ја излекуваат по природен пат140 страни? Па дали има некој нормален овде?
Погрешно Мики. За разлика од вас, научните тврдења може да се проверат, испитаат, докажат или отфрлат. Тоа што Зоте или ти не сте кадарни да сватите како, е друг муабет. Џабе се трудиш науката да ја сведеш на исто ниво со вербата, не се ниту ќе бидат.Јок бе, каков пробЉем...Само ми докажуваш дека сум у право коа велам дека нема поголеми верници од атеистите...
Знаат, а не виделе, шо значи дека не им преостануе нишо друго, сем да „веруваат„ у своето „знаење„...
Зашто не излезат научници од двете страни на дебата? Еве нека излезат на тв. Епа не сакаат твоите кои како ѓавол од крст бегаат.Погрешно Мики. За разлика од вас, научните тврдења може да се проверат, испитаат, докажат или отфрлат. Тоа што Зоте или ти не сте кадарни да сватите како, е друг муабет. Џабе се трудиш науката да ја сведеш на исто ниво со вербата, не се ниту ќе бидат.
тоа што човекот си бил верник, не покажува дека науката е лагаСамите си признаваат НАСА дека не можат да одат во вселената
Werner fon Braun je bio nemacki naucnik koji je radio na kontruisanju raketa i za Apolo lazne expedicije na mesec , i bio je direktor NASA-e od 1960-70. Na njegovom grobu pise-psalm 19.11.koji na egleskom Psalm 19:1 znaci:
King James Version (KJV)
19 :1 The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
19:11 Nebesa objavljuju slavu Božju,+
o djelu ruku njegovih govori svod nebeski.+
Затоа што цел свет ќе им се смее да дебатираат со абдали што мислат дека земјата е како отворен кабриолет и дека чадот треба да оди во спротивна насока од движењето на земјата.Зашто не излезат научници од двете страни на дебата? Еве нека излезат на тв. Епа не сакаат твоите кои како ѓавол од крст бегаат.
А бе ја не су кадарен, али ти си 100%: доволно е да е од НАСА кажано, и тоа за тебе аутоматски е 100%-на апсолутна вистина, која не можеш да ја провериш и у наредниве 10 миљарди години...Погрешно Мики. За разлика од вас, научните тврдења може да се проверат, испитаат, докажат или отфрлат. Тоа што Зоте или ти не сте кадарни да сватите како, е друг муабет. Џабе се трудиш науката да ја сведеш на исто ниво со вербата, не се ниту ќе бидат.
Oва е Псалм 19Самите си признаваат НАСА дека не можат да одат во вселената
Werner fon Braun je bio nemacki naucnik koji je radio na kontruisanju raketa i za Apolo lazne expedicije na mesec , i bio je direktor NASA-e od 1960-70. Na njegovom grobu pise-psalm 19.11.koji na egleskom Psalm 19:1 znaci:
King James Version (KJV)
19 :1 The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
19:11 Nebesa objavljuju slavu Božju,+
o djelu ruku njegovih govori svod nebeski.+
Мики, кажи му бе на сите по која формула и модел синодот на МПЦ објаснува земјата, гравитацијата, орбити на планети и сонце, па нек видат ко је јачи!А бе ја не су кадарен, али ти си 100%: доволно е да е од НАСА кажано, и тоа за тебе аутоматски е 100%-на апсолутна вистина, која не можеш да ја повериш и у наредниве 10 миљарди години...
Туку дај да се вратиме на Сонцето и Месечината. Го имаш мојот одговор и сеа шо? Уште си у право?...
само НАСА ли е вселенска агенција и астрономско друштво бе?А бе ја не су кадарен, али ти си 100%: доволно е да е од НАСА кажано, и тоа за тебе аутоматски е 100%-на апсолутна вистина, која не можеш да ја повериш и у наредниве 10 миљарди години...
Туку дај да се вратиме на Сонцето и Месечината. Го имаш мојот одговор и сеа шо? Уште си у право?...
Шо клецкаш бе, ти дал госпо еден црвец колку за да мочаш од стоење, да не затвораш врата ко че мочаш...и јас ќе му даев лајк али одма ќе почнеа со муабети “Летчо дава лајк само на тие шо ги клецка“
нешо као непотизам
аман бе не си фер на сите му го опиша мојот полен орган, уше требаше и вкусот да им го раскажеш... не е убо тоа, ја нарушуваш довербата која треба да ја имаш со партнерот... ме разочараШо клецкаш бе, ти дал госпо еден црвец колку за да мочаш од стоење, да не затвораш врата ко че мочаш...
Че ме клецнел.. ха!
Никој не рече дека мора да и се верува на НАСА, кој сака, има начини самиот да провери, испита и да се увери. На НАСА не и се потребни светии што само тие ќе знаат да кажат што е вистина а другите да мора да им веруваат на збор и да се плашат дека некој ќе ги мачи цела вечност доколку не веруваат во тоа.А бе ја не су кадарен, али ти си 100%: доволно е да е од НАСА кажано, и тоа за тебе аутоматски е 100%-на апсолутна вистина, која не можеш да ја повериш и у наредниве 10 миљарди години...