Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги пратам, беше или тоа или нешто во веза со унибет пошто од таму некаде се и тие... :D

Има оскари и во спортлајф, а и на нет на државна лотарија. Фала богу им текна да стават играчи НБА и евролига, само многу глупи граници и коефициенти...

Мец кец ги пишав а французиве одсекогаш ги избегавав.
0-1, 1-1, 1-2, 2-2. Ај до крај да видам дали конечно ќе ја свртат. :pos:

Sent from my D2403 using Tapatalk

Има оскари и во спортлајф, а и на нет на државна лотарија. Фала богу им текна да стават играчи НБА и евролига, само многу глупи граници и коефициенти...
Кoјa стрaнa е нa држaвнa лoтaријa?
2way или кaкo беше?

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Се клади некој на оваа, ја бива или жими куров? :D
Јас за сега не играм воопшто онлајн, така да не можам да ти дадам мислење. Вака површински гледам дека квотиве не се сјајни, а и даноче репаат.

Не ги пратам, беше или тоа или нешто во веза со унибет пошто од таму некаде се и тие... :D

Унибет е шведска кладилница која е лиценцирана на Малта. Повеќето европски кладилници се лиценцирани на Малта.

Не сум знаел, убаво е и тоа да се знае. Пошто за уплати исплати од таму пишува трансфер на пари и затоа мислев дека е од таа земја.

Се клади некој на оваа, ја бива или жими куров? :D
Јас ја користам ама само зашто ме мрзи да одам до кладилница, ама за во живо се гомна, незнам колку пати добивка ми има избегано зашто квотите им се апдејтуваат. Како и да е за ситна риба ко мене што уплаќа за 50/100 ок се, фалат уште многу стандардни игри, ама се подобруваат штом играчи почнаа да ставаат. Друга работа е тоа што Кари од 1,75 не мрда :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom