Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кај баш сега Симпсон доби суспензија, кога најпотребен ми беше за следно коло.

При 6 гола на Ливeрпул, ништо од Морено :(
Извaди гo тoa црепoт Мoренo, џaбе ти е у тим. Дa беше цaјкaн првo ќе пукaше пa ќе бaрaше идентификaцијa, ништo немa у глaaтa.

Пола екипа не ми игра утре, другата половина ми е со жолто знакче. :pos: Ќе го жртвувам колово излеа.

Пола екипа не ми игра утре, другата половина ми е со жолто знакче. :pos: Ќе го жртвувам колово излеа.

Пa кoгa си сoбрaл игрaчи oд ривaлите...
Амa убaвo ќе ти биде кoгa пoлa тим 2 пaти ќе ти игрa :D

На крај го сменив Силва со Паје, за да одам -4 за играч што не направи ништо. :D Башка и го ставив вице-капитен, па ако не игра утре Кејн, ќе си го начукам во газ.

Немој, ако игра Кејн подобро ќе поминеш...[DOUBLEPOST=1456585096][/DOUBLEPOST]

Пола екипа не му играла

2222.jpg

Ако ги додадеме тие двајца што ги продаде, ете ја цела екипа.

Последно уредено:
Немој, ако игра Кејн подобро ќе поминеш...[DOUBLEPOST=1456585096][/DOUBLEPOST]

Пола екипа не му играла

Прегледај го приврзокот 140202

Ако ги додадеме тие двајца што ги продаде, ете ја цела екипа.
Сања и Силва ги имав де.. 3ца.. Со жолто - Еванс, Бортвик, Марсијал (нема да игра), Кејн... Агуеро ми остана од Сити.

Сања и Силва ги имав де.. 3ца.. Со жолто - Еванс, Бортвик, Марсијал (нема да игра), Кејн... Агуеро ми остана од Сити.

5 што не играа и 1 црвен имав.

Добар си, добар. Колку има што уште од старт немаат 11ка.

И сеа да го купувам Рашфорд или лудиот Ван Гал ќе го седне на клупа? :rolleyes::cautious:

Овие Антонио и Паје никако да ги погодам. Прво го имав Паје, Антонио даде гол и направи асистенција. Менував нешто, па викам дај ќе си го земам Антонио, поефтин е бајаги...и распука Паје тој период.. Ги сменив пак и еве го Антонио дава гол последните 2 меча, ај бар асистенција направи Паје вчера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom