Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
dwc7fa.jpg

Ај едно прашање ако може шо беше тоа со мобилните "препрати нека се шири" ај нека каже некој

Нежните момци од луна паркот сакајќи да бидат во поголем број меѓусебно си праќале пораки и на крајот од пораката стоело:,,Препрати нека се шири'' Мора да си праќаат пораки за едвај да се 100..Уствари ние сами навивавме у сала

абе тој Синадинович не се тргна од публиката...дури и со нив се качи на трибина...:vozbud:

абе тој Синадинович не се тргна од публиката...дури и со нив се качи на трибина...:vozbud:

Тој е ѕвер,го крева моралот во тимот.Вчера сите се бореа со цело срце и стварно го оставија срцето на терен.Што сака нека зборат овие од страна,али ако ја играме секоја утакмица како оваа вчера,влагаме во плеј оф!

која беше поентата на паролата ГОГО ИЗДРЖИ СО ТЕБЕ СМЕ(вака беше ако не се лажам)??????

која беше поентата на паролата ГОГО ИЗДРЖИ СО ТЕБЕ СМЕ(вака беше ако не се лажам)??????

Како што знам јас, некој нивни член на Фемили и нивен другар паднал од мотор и е во критична состојба (истата парола беше и на МЗТ - Овче Поле)... е сега незнам што е со човекот? Дај Боже да е поарен

Мираковски,Соколов и чековски си одат од работнички :)

Najubaviot moment u mojot zivot dur sum na tribinite. Gogo dojde u kolicka( ke se oporai momentalnata sostojba mu e takva) na tribinata pozadi kosot i navivase so nas. Inace tocno e padna od motori bese vo epten kriticna sostojba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom