Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Zdravo ludje, aj edno prasanje... Ako root-nes telefon i mu smenis rom, toj i ponataka e zakljucen na istiot operator na koj sto bil predhodno ???

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Zdravo ludje, aj edno prasanje... Ako root-nes telefon i mu smenis rom, toj i ponataka e zakljucen na istiot operator na koj sto bil predhodno ???

Прво најубаво отклучи си од операторот па после рутни колку сакаш за не дај боже да зафркнеш нешто.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Прво најубаво отклучи си од операторот па после рутни колку сакаш за не дај боже да зафркнеш нешто.

Zasto ??? Ja veke go rutnav i mu smeniv rom, mu staviv Android 5.1.1 i super go vozi eve veke mesec dena, ne koci, ne padja i sl... Samo nemam probano so sim od drug operator da vidam dali e otklucen...

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Zasto ??? Ja veke go rutnav i mu smeniv rom, mu staviv Android 5.1.1 i super go vozi eve veke mesec dena, ne koci, ne padja i sl... Samo nemam probano so sim od drug operator da vidam dali e otklucen...

Е ако е така тогаш ОК, мислев дека ако рутнеш и ќе бараш начин да отклучиш,е не може така

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Iphone 5c заклучен на Канадска мрежа (Телус), има ли шанса да работи со р-сим,х-сим или како и дае.И доколку нема која е најевтина страна по интернет за отклучување,која што работи? Фала.
За жал до сега со р-сим/х-сим не сме имале случај 5ц да проработи ако е на 9ка ОС. Неверлок да се нарави чини 4500 денари.[DOUBLEPOST=1455270794][/DOUBLEPOST]
момци ми треба помош од некој стручен или некој кој што веќе поминал низ процесот на рутирање на телефон... иам LG G3 32 гига варијантата и сакам да го рутирам .... некој за помош??
kingoroot, iroot, vroot и гугл? Ама треба да го конектираш во усб тетеринг мод.[DOUBLEPOST=1455270841][/DOUBLEPOST]
Kako Otklucen e ili ne e

Самсунг ес3 со рутирање не се отклучува, ниту пак со менување на фирмвер/кастм ром итн...

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
За жал до сега со р-сим/х-сим не сме имале случај 5ц да проработи ако е на 9ка ОС. Неверлок да се нарави чини 4500 денари.[DOUBLEPOST=1455270794][/DOUBLEPOST]
kingoroot, iroot, vroot и гугл? Ама треба да го конектираш во усб тетеринг мод.[DOUBLEPOST=1455270841][/DOUBLEPOST]
Самсунг ес3 со рутирање не се отклучува, ниту пак со менување на фирмвер/кастм ром итн...
Super :D I so pari kosta da se otkluci ??? Po ova internetov na tie free stranite nemaat kod za nasive operatori, a tie sto imaat baraat nekoja luda suma...

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
Htc desire 300 za odkodirvenje od Vip,kako,sto,kolku,kazete nekoj sovet..poz

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Нешто официјален извештај да видам кои телефони ќе добиjат Windows 10 дека на мојов уште нема ништо иако ја имам инсталирано Инсајдер програмата. :/ :tapp:

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
каде може да се апдејтува x-sim и колку чини тоа?

NECsLon^

Kimi Räikkönen
Член од
27 ноември 2005
Мислења
80
Поени од реакции
2
Колку кошта замена на екран и тач за Samsung Galaxy S4 mini?

Kajgana Shop

На врв Bottom