Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
farmeri.jpg

Posledica na kavgata:

12431113787981435414481.jpg

:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Ama vaseto e montaza. I toa mnogu losa montaza. :icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Ama vaseto e montaza. I toa mnogu losa montaza. :icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Да да, штета што вашето не е правено. Иначе вие не сте педери, ви вадат муабети само.

П.С. Кој знае колку те боли што на домашен терен и покрај скратената трибина и покрај дадените 200 карти не можевте да не надвикате...а имавте и добра поддршка...City Park Bithes...УШТЕ ЕДНА ЖЕНСКА ЕКИПА, ЗА КОМПЛЕТИРАЊЕ НА ВАШАТА СЛИКА !!!

Ама се избламира и ти. :pos: :pos:

Ти ја плеснаа со слика контра удар, и со некнашниот транспарент

"Уште една женска екипа,за комплетирање на вашата слика" :pos: :pos:

Дајте бе нежни не кур замарајте више тука...ве пониживме и сеа што сакате...:pop:

А кои се овие прашања дали ќе се иде!? И не е во среда, во сабота е.

У понеделник у Куманово се игра турнир по повод ослободување на градот Куманово па така и МЗТ најави учество.Дали Фемили планираат да гостуваат во Куманово.Утре е полуфинале , а у среда е финале.Би било добро да се појавите.

Ne znam da ti odgovoram. moze da go pises rasporedot koj so kogo igra poso mene nikoj od klub niso ne me izvestil. kako i da e fala na pokanata :-)

Двајца Срби го напуштија МЗТ
Српските интернационалци Милош Пејановиќ и Милош Нишавиќ по натпреварот со Пелистер го напуштија МЗТ Скопје. Според управата на МЗТ, со овие кошаркари било договорено да играат на пет меча и сега се бара решение што по нивното заминување. На клубот во прилог му оди тоа што в среда нема коло, па до следниот меч ќе имаат неколку дена да се најде решение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom