Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Читам и неможам да се изначудам колку многу дечишта под 15 години пишуваат во темава и што е нај трагично тие луѓе се никој и ништо во нивната група, односно само обични потрчковци.

Дај те бе луѓе на бидете до толку глупи, почнавте да правите споредба меѓу КОМИТИ и Фемили ???
Не ми се верува до кај стигнавте со глупиве муабети а нај трагично е тоа што провинцијалциве (чкембари,лозари) само читаат од страна и се смеат дека се караме меѓу себе... не бидете глупи, зошто отварате дискусии без врска ?

Пред некој ден почнавме да дебатираме со МАРКО МЗТ, дадов објаснување за настанувањето на групата Фемили и целата историја на нашава тифо сцена, меѓутоа тие постови беа избришани пошто очигледно на некој не му се допаднаа. Потоа со МАРКО МЗТ преку пп расчистивме некој работи и мислев дека конечно се стави крај на оваа аспурдна дискусија ама МАРКО МЗТ изгледа дека премногу им дозволува на децата од Аеродром да пишувваат во оваа тема.

НЕМОЖЕ НИКОГАШ ДА СЕ ПРАВИ СПОРЕДБА МЕЃУ КОМИТИ И ФЕМИЛИ.
ТИЕ ШТО СЕ ПО УПАТЕНИ ВО НЕКОЈ РАБОТИ ЌЕ ЗНААТ ЗОШТО Е ОВА ВАКА.

Иначе The Nightmare, Бојанфамилија97, AeRoDrOm, за вас се кладам дека сте дечишта под 15 години.
Барем размислете пред да напишете нешто.

И ДАЈ НЕ СЕ РАСРАВАЈТЕ ВИШЕ НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ, СИТЕ ПРОВИНЦИЈАЛЦИ СЕ СМЕАТ И СЕ СИТАТ НА ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Читам и неможам да се изначудам колку многу дечишта под 15 години пишуваат во темава и што е нај трагично тие луѓе се никој и ништо во нивната група, односно само обични потрчковци.

Дај те бе луѓе на бидете до толку глупи, почнавте да правите споредба меѓу КОМИТИ и Фемили ???
Не ми се верува до кај стигнавте со глупиве муабети а нај трагично е тоа што провинцијалциве (чкембари,лозари) само читаат од страна и се смеат дека се караме меѓу себе... не бидете глупи, зошто отварате дискусии без врска ?

Пред некој ден почнавме да дебатираме со МАРКО МЗТ, дадов објаснување за настанувањето на групата Фемили и целата историја на нашава тифо сцена, меѓутоа тие постови беа избришани пошто очигледно на некој не му се допаднаа. Потоа со МАРКО МЗТ преку пп расчистивме некој работи и мислев дека конечно се стави крај на оваа аспурдна дискусија ама МАРКО МЗТ изгледа дека премногу им дозволува на децата од Аеродром да пишувваат во оваа тема.

Иначе The Nightmare, Бојанфамилија97, AeRoDrOm, за вас се кладам дека сте дечишта под 15 години.

И ДАЈ НЕ СЕ РАСРАВАЈТЕ ВИШЕ НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ, СИТЕ ПРОВИНЦИЈАЛЦИ СЕ СМЕАТ И СЕ СИТАТ НА ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ.

Патриот многу ти збори муцката.Немој да ставаш етикети педерче едно

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Plejmejker (metalurg) nie 300,150 so Vardar (rabotnicki ) 150 so amak (pobeda),100 feni (sileks)...A za evropskite utakmici kolku sakas da bidete 30 dusi??? Pa mzt da igra u evropa znaes sto ke bide???Nemora evropa pisi mzt rabotnicki na youtube i vidi ni tamu brojnost ;) Ili pa ako ne procitaj ja statijata srpski navivac(ne kako kompetentni nego kako neutralni) i ke vidis koi se najbrojni...A za pesnite neznam sto da ti kazam,FA ako ne e br 1 za pesni tuka lozari se ;)

P.S. Igra magicno ne ja peeme nie ;)
епа според нив и Лавови имаат најдобра "fight" екипа:pos2:-ма да никогаш не се покажале ни на стадион ни надвор........а за магазинот прочитај убаво да видиш што мислат за Комити како навивачка група во Македонија...........

додека не си го средиме сопствениот двор,што има тогаш да се замараме дали некој ни се смее или не................за мене во Скопјево најголема противничка група ќе биде Шверцери и се додека они се присутни на сцена,не ме интересира дали Чкембар,Мајмун итн ме иритира..................................................да ги прашаш ФА,Лавови,Пирати(за ЦПБ не сум толку сигурен,ма и нив ќе ги ставам во овој дел) што мора да се толку против Вардар и Комити отколку што го сакаат својот клуб?????????како што одат новиве генерации се побанани навивачи доаѓаат:tapp:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
епа според нив и Лавови имаат најдобра "fight" екипа:pos2:-ма да никогаш не се покажале ни на стадион ни надвор........а за магазинот прочитај убаво да видиш што мислат за Комити како навивачка група во Македонија...........

Aбе значи во ниеден момент јас не ја оспорив големината на Комити,ама нејќам и вие да ја оспорувате нашата и да ни кажувате за нашата историја и кој не формирал...Абе патриот изглеа стварно незнезнаеш кои уствари се д најтмер,бојанфамилија,и аеродром или се праиш глуп дека незнаеш кои сме???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.582
Aбе значи во ниеден момент јас не ја оспорив големината на Комити,ама нејќам и вие да ја оспорувате нашата и да ни кажувате за нашата историја и кој не формирал...Абе патриот изглеа стварно незнезнаеш кои уствари се д најтмер,бојанфамилија,и аеродром или се праиш глуп дека незнаеш кои сме???
Никој не ви ја намалува големината. Затоа што не ве гледаме ко противници, затоа што сме братски навивачки групи, т.е имаме и заеднички членови. Али почнувате полека да јадете гомна за вардар и комити, изгледа ви станавме некое мерило за тоа до каде сте па почнавте да не гледате како ривали:nesvest:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Што е навредливо, ја го бришам, не се секирај ; ) ...

А ја не знам што бараат комити на тема за МЗТ да се расправаат за тоа дека они се врвот а ние беда . Ај што не држи вода целиот муабет али некои фаци се многу упорни .

Се разбравме фино дека Сервис Кру е првата група од која подоцна се настанати Пирамида и ФА , а не дека луѓе од Комити се основачи на ФА . За ЦПБ не знам и не сакам да знам дали е така пошо не ме интересира ништо у врска со нив .

Личностите што ги спомна у постот со намера да ги навредиш нарекувајќи ги дечишта се +19 со голем стаж на трибина . Нема потреба од меѓусебни препуцавања . Држете дискусија на ниво, и тоа сите . Луѓе сме :wink:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Никој не ви ја намалува големината. Затоа што не ве гледаме ко противници, затоа што сме братски навивачки групи, т.е имаме и заеднички членови. Али почнувате полека да јадете гомна за вардар и комити, изгледа ви станавме некое мерило за тоа до каде сте па почнавте да не гледате како ривали:nesvest:
А како може некој да ти биде ривал кога не можеш со истиот да се сретнеш таму каде што најмногу треба, а тоа е на спортски натпревар. ФА иде само во кошарка, Комити на фудбал и ракомет.:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.582
А како може некој да ти биде ривал кога не можеш со истиот да се сретнеш таму каде што најмногу треба, а тоа е на спортски натпревар. ФА иде само во кошарка, Комити на фудбал и ракомет.:toe:
Епа што зборам јас цело време. Зашто ФА не гледаат ко ривали тоа прашувам???

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Што е навредливо, ја го бришам, не се секирај ; ) ...

А ја не знам што бараат комити на тема за МЗТ да се расправаат за тоа дека они се врвот а ние беда . Ај што не држи вода целиот муабет али некои фаци се многу упорни .

Се разбравме фино дека Сервис Кру е првата група од која подоцна се настанати Пирамида и ФА , а не дека луѓе од Комити се основачи на ФА . За ЦПБ не знам и не сакам да знам дали е така пошо не ме интересира ништо у врска со нив .

Личностите што ги спомна у постот со намера да ги навредиш нарекувајќи ги дечишта се +19 со голем стаж на трибина . Нема потреба од меѓусебни препуцавања . Држете дискусија на ниво, и тоа сите . Луѓе сме :wink:
убаво си го потенцира проблемот кај НАС......секаде низ Европа навивачи се луѓе над 22 год кои прават дела и акции,кај нас кога ќе наполниш 20 год си пензиониран навивач т.е. во НАВИВАЊЕ никој не ти е рамен:tapp:
а темата беше зашто МЗТ сеуште се вика МЗТ иако спонзор не му е Металски Завод Тито,тоа што одредени луѓе повеќе се попалија за групата отколку за клубот,ја покажува нивната навивачка свест:kesa:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Епа што зборам јас цело време. Зашто ФА не гледаат ко ривали тоа прашувам???
Торко :D Никој не ве гледа како ривали ама проблемот е што понекогаш знаете да си се воздигате сами,а сами не сте свесни понекогаш и какви киксови правите и колку знаете да паднете,е тогаш не се спуштате него повторно се воздигате и се правдате...Е тука е проблемот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.582
Кој доаѓа на чија тема ?
Јас не сум ничив фан во кошарка само си го бранам своето. А ако е така што бараат ФА во темата на работнички да ја пунат со глупости??? Што не ги избришеш??

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
убаво си го потенцира проблемот кај НАС......секаде низ Европа навивачи се луѓе над 22 год кои прават дела и акции,кај нас кога ќе наполниш 20 год си пензиониран навивач т.е. во НАВИВАЊЕ никој не ти е рамен:tapp:
а темата беше зашто МЗТ сеуште се вика МЗТ иако спонзор не му е Металски Завод Тито,тоа што одредени луѓе повеќе се попалија за групата отколку за клубот,ја покажува нивната навивачка свест:kesa:
А демек сакаш да кажеш дека на запад све е +22 ? Иди на север со Делије и ќе видиш колку се +22 сите, а глеј какви ствари праат :wink:

Како сакаш да се вика ? Вардар Скопје ? ФА со Комити да се спојат па да сте дупло појше ? Еј бре, го потите страшно без некоја потреба .

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Koj e пензиониран навивач,па слободно можам да се пофалам дека јас бојанфамилија и аеродром сме момци со сигурно 10 години стаж на трибина и активно учествуваме во секоја значи секоја акција во група.Марко не спомна пензија сакаше да каже дека не сме -15 него дека сме +19 и ценети на нашата трибина ;)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Јас не сум ничив фан во кошарка само си го бранам своето. А ако е така што бараат ФА во темата на работнички да ја пунат со глупости??? Што не ги избришеш??
Ти глеј си го своето и не се замарај со другите . Што треба, ќе избришам . Не сум стигнал да го ебам, има ред ваљда некој . После 5 дена да стои па да кажеш дека не е избришано па да се буниш и правдина да бараш...а ова седи пола саат и одма ја ќе долетам ...

Kajgana Shop

На врв Bottom