Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да ја избегнеме Веспрем? :kafence:
Да сум на местото на пастирот,би го уплатил цел буџет за 2016та плус девизните,златните и сите можни резерви од НБРМ на кец на Веспрем,таман да ги извадам пензиите и социјалната помош...
Ама и тој во глупости ги фрла парите,тркала,антички сали,амфитеатри и глупости...не вака чисто легално да ЈА СВРТИ ПАРАТА:tapp:

Да сум на местото на пастирот,би го уплатил цел буџет за 2016та плус девизните,златните и сите можни резерви од НБРМ на кец на Веспрем,таман да ги извадам пензиите и социјалната помош...
Ама и тој во глупости ги фрла парите,тркала,антички сали,амфитеатри и глупости...не вака чисто легално да ЈА СВРТИ ПАРАТА:tapp:
Томасино Ставрески.

Томасино Ставрески.
Да сум јас задолжен за парите во оваа чудесна земја ќе "цвета се":ROFLMAO:(дури оди комарот,после ќе избегам во Белизе):motorce:,со ПАРИТЕ ШО ЌЕ ОСТАНАТ(нормално):zloo:
Како шо напрај кралот на Србија пред втора светска војна,го собра златото и избега..:kruna:

Да сум јас задолжен за парите во оваа чудесна земја ќе "цвета се":ROFLMAO:(дури оди комарот,после ќе избегам во Белизе):motorce:,со ПАРИТЕ ШО ЌЕ ОСТАНАТ(нормално):zloo:
Како шо напрај кралот на Србија пред втора светска војна,го собра златото и избега..:kruna:
Vezprem 28.5+ ти фаќа око или да не се чепкам.

Јас да сум на пример ќе ги отепам од местење овие од Македонското првенство...Кинеските кладилници ќе нема да помислат да дадат Македонска лига во понудата :D..мамичето има да му го расплачам

Vezprem 28.5+ ти фаќа око или да не се чепкам.
Треба да е,ама ако оди мечот АЛА ЗАГРЕБ way(напади по 2 мин) нема да ме чуди 45 гола да паднат цела утакмица,иако машини се Веспрем дома...

Фросиноне колку ги потцениле за денес. 1х 2.40 :gjavol:

За црнечки кур сум да ме изебе ..... бугари чекам гол у прво да даат. Дебил. Треба да ми забранат влез у кладилница ррално

За црнечки кур сум да ме изебе ..... бугари чекам гол у прво да даат. Дебил. Треба да ми забранат влез у кладилница ррално
Идеме дрско братееееееееееееееее

бугари ги игра ГГ прво овој волов.

Абе не фрлај пари на тие бе,т.е на ниту една балканска лига плус унгарци,аустријци и такви гомца.

Ставај ГГ1 или ГГ2 на перуанските лиги и тие таму јужноамериканските,како дожд има голови

Малмо ги играм секогаш минус така и денес, иако е 48,5 граница мислам дека ќе помине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom