Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Posle Rabotnicki bev i na Vardar - MZt . I mozam da kazam samo BRAVOS za Family . Odlicna brojka , konstantno bodrenje na timo , sinhroniziranost , stvarno bea odlicni denes. A i so svoite rastrkani ekipicki niz sala i niz park napravija da se osekam neudobno na sopstven teren. I pokraj mojata golema omraza kon Family nemozam da im osporam toa deka denes bea odlicni .

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Дечко Аеродром навива за МЗТ и јасно треба да ти биде.... Ја немам ништо лично против комити, и ја имам идено (2003 ебате) ама кога ЈАС ЛИЧНО сфатив дека сте малце гниди, собрани од сегде, кога други навивачки групи се тепани од полиција се палите ко мајмуни, а кога вие го јадете барате помош организирате маршеви, плачете како тетки.... Штета што паднавте на ова ниво
Точно така друже, Аеродром навива за МЗТ во кошарка, а за кого навива во фудбал ? Исто така одговори ми ако сакаш и ти лично за кого навиваш во фудбал ама искрено.
Иначе кажи ми кога било тоа кога други навивачки групи биле тепани а ние сме се палеле ? Кога било тоа кажи жити се ?
А во врска со маршот што го спомна, тоа беше марш поради тоа што се случи у нерези, знаше многу добро зошто беше тој марш дај те молам не ги извртувај работите. Поздрав

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Posle Rabotnicki bev i na Vardar - MZt . I mozam da kazam samo BRAVOS za Family . Odlicna brojka , konstantno bodrenje na timo , sinhroniziranost , stvarno bea odlicni denes. A i so svoite rastrkani ekipicki niz sala i niz park napravija da se osekam neudobno na sopstven teren. I pokraj mojata golema omraza kon Family nemozam da im osporam toa deka denes bea odlicni .
Mило ми е што си искрен .

За болдот едно :) ...

100 - 63 мислам
100-68 како шо видов ја ...
neso sliki ova ona ?

Покасно во ноќта се надевам ...

Што да се каже за утакмицата ќе е излишно .

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
И Мзт и Работнички се за нигде,мада Работнички има за нијанса подобар тим од нас моментално.
Иначе денес константно добри,ќе има слики вечерва вајда ,на вашата трибина удобно ни беше а и долго време не биле толку полна :)

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
fala za prekrasnite zborovi za nas se nadevam se od srce !!! ps cestito 1000 post :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Точно така друже, Аеродром навива за МЗТ во кошарка, а за кого навива во фудбал ? Исто така одговори ми ако сакаш и ти лично за кого навиваш во фудбал ама искрено.
Иначе кажи ми кога било тоа кога други навивачки групи биле тепани а ние сме се палеле ? Кога било тоа кажи жити се ?
А во врска со маршот што го спомна, тоа беше марш поради тоа што се случи у нерези, знаше многу добро зошто беше тој марш дај те молам не ги извртувај работите. Поздрав
А бе ја се откажав од фудбал, ама би ми било мило ако Вардар е погоре од 7мо место... Да има фудбалска екипа во Аеродром што мислиш ти за кој ќе навива Аеродром? Да има ракомет екипа што мислиш ти за кој ќе навива Аеродром? Ај објасни ми зашто беше маршот ако сакаш

Kajgana Shop

На врв Bottom