Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FC Дебили County
Штрицова - Ерани 1, коефициент околу 2. Штрицова има многу лош H2H со Ерани, губи 1-5, и тоа изгледа лошо, но Штрицова моментно го игра најдобриот тенис во својот живот. Одлично сервира, одлично се движи, и прави многу мал број на неизнудени грешки. Глушецот од друга страна исто игра добро овде, но сервисот како и обично и е очаен. Очекувам Штрицова која има одличен ритрн да го казнува секој слаб втор сервис на Ерани. Ако Штрицова можеше да ја збрише Мугуруза на Ози Опен, а овде да ги добие Иванович и Гарсија која игра во одлична форма, не гледам зошто не би ја добила Ерани.
Ете зашто Ставро не ставал типови2 гема едвај зема.
Држ се до дојавите таму, посигурни ти се![]()
Вардар (-2.5) 1ХендикепПолувреме
Браво јас, долго ќе се сеќавам на овој тип. Топ тен најлоши во кариерата.[DOUBLEPOST=1455988776][/DOUBLEPOST]
Затоа се извадивме на твојот тип.
ќе изгубатКој кур им е на Вардар бе све да им ебам, а и ја кај влегов у темава и препишав Н1 на полувреме. Водеа 6 разлика еј и на крај само 2. Убаво фаќам Ватфорд, Барнли, Селтик, Барса 2&0-3 и ќе ги чекав Вардар и Киелце Т1 - ... ццццц
Од 6 на 2 разлика и последен напад од 30 секунди ладење. Јебига, педерско паѓање. Далеку поизгледен тип од 2та гема на оваа твојава![]()
Леле јас пак си реков ја фатив фатени да шетаат видов 6 разлика и го сменав друго гледав мајката нивна да им ебам сега ќе им се распциујам на фан страната .Од 6 на 2 разлика и последен напад од 30 секунди ладење. Јебига, педерско паѓање. Далеку поизгледен тип од 2та гема на оваа твојава![]()
Нај активна тема сте. Од таквите како вас кладилници ќе никнуваат на секој чекор!