Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Киелце-Рајн Некар, 4 коеф за швабите, не е ова малце потценувачко бе, или не им се потребни бодови и ке калкулираат со составот

Кошарка жени квалификации:

Романија-Турција- 2хен
Германија-Луксембург- 1хен

Двете на основен хендикеп. Бурда, ваѓајте се:kajgana:

Ете зашто Ставро не ставал типови :pos: 2 гема едвај зема.
Држ се до дојавите таму, посигурни ти се :pos:

Идемо мачкицеееееееееее

Редно време беше, имаат добар тим а немаа победено од лани. И јас ги играв на скоро секое ливче, Т2, 2и3+, само 2+ итд.

Штрицова - Ерани 1, коефициент околу 2. Штрицова има многу лош H2H со Ерани, губи 1-5, и тоа изгледа лошо, но Штрицова моментно го игра најдобриот тенис во својот живот. Одлично сервира, одлично се движи, и прави многу мал број на неизнудени грешки. Глушецот од друга страна исто игра добро овде, но сервисот како и обично и е очаен. Очекувам Штрицова која има одличен ритрн да го казнува секој слаб втор сервис на Ерани. Ако Штрицова можеше да ја збрише Мугуруза на Ози Опен, а овде да ги добие Иванович и Гарсија која игра во одлична форма, не гледам зошто не би ја добила Ерани.

Браво јас, долго ќе се сеќавам на овој тип. Топ тен најлоши во кариерата. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1455988776][/DOUBLEPOST]
Ете зашто Ставро не ставал типови :pos: 2 гема едвај зема.
Држ се до дојавите таму, посигурни ти се :pos:

Затоа се извадивме на твојот тип.

Вардар (-2.5) 1ХендикепПолувреме

Кој кур им е на Вардар бе све да им ебам, а и ја кај влегов у темава и препишав Н1 на полувреме. Водеа 6 разлика еј и на крај само 2. Убаво фаќам Ватфорд, Барнли, Селтик, Барса 2&0-3 и ќе ги чекав Вардар и Киелце Т1 - ... ццццц

Браво јас, долго ќе се сеќавам на овој тип. Топ тен најлоши во кариерата. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1455988776][/DOUBLEPOST]

Затоа се извадивме на твојот тип.

Од 6 на 2 разлика и последен напад од 30 секунди ладење. Јебига, педерско паѓање. Далеку поизгледен тип од 2та гема на оваа твојава :pos:

Кој кур им е на Вардар бе све да им ебам, а и ја кај влегов у темава и препишав Н1 на полувреме. Водеа 6 разлика еј и на крај само 2. Убаво фаќам Ватфорд, Барнли, Селтик, Барса 2&0-3 и ќе ги чекав Вардар и Киелце Т1 - ... ццццц
ќе изгубат

Од 6 на 2 разлика и последен напад од 30 секунди ладење. Јебига, педерско паѓање. Далеку поизгледен тип од 2та гема на оваа твојава :pos:

На светот постојат две врсти на типови, добитни и недобитни. Инаку, јас не коментирам типови после завршувањето, освен ако не сум коментирал пред натпреварот.
Женскиот тенис е таков, тргна лошо од почеток, и се загина на теренот. Јеби га, промашен тип, ни прв ни последен.

Леле јас пак си реков ја фатив фатени да шетаат видов 6 разлика и го сменав друго гледав мајката нивна да им ебам сега ќе им се распциујам на фан страната .
Леле мајката нивна да им ебам уште толку се изнервирав ! Ќе чекав уште Јанг бојс 3+ и Интер 1

Нај активна тема сте. Од таквите како вас кладилници ќе никнуваат на секој чекор!

Нај активна тема сте. Од таквите како вас кладилници ќе никнуваат на секој чекор!

Нај активна се пишува споено, најактивна. Од таквите како тебе сме најнеписмен народ во Европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom