Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:
Ajт.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
1.kako se pravat bajraci??
-koga nie napravivme bajraci vie i cela makedonska scena neznaea sto e toa
Како тоа вие кога ти си уште копиљ мене тоа не ми е јасно. Ти ќе кажуваш за навивање мочко еден до вчера ставаше клипови ЦПБ - Гробари мрсул. Ај не кажувај многу многу да не ти го искршам носот некој ден. Ај гит од темава

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:
ребелде веј ти одамна си забегал нема потреба тоа да го докажуваш по кој знае кој пат!!!:):)

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Кобра а бе кога праиш муабет за навивачи подпрочитај нешто околу навивачка култура и се што следува. Ова се знамиња, а не барјаци.
Епа еве бидејки јас немам поима од навивањето, а ти како голем познавач просветлиме те молам што е навивачки бајрак а што навивачко знаме...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Еве од сликава на една странска навивачка група спореди ти што е барјак а што е знаме

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Македонска Кошаркарска ФедерацијаЗапочна 18-то првенство на Македонија во кошарка. Едно е сигурно - шампионскиот трофеј однапред е запишан за навивачите на МЗТ Скопје.

Секоја чест момци и девојки!

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Еве од сликава на една странска навивачка група спореди ти што е барјак а што е знаме
Па еве ако веке толку ти значи http://img22.imageshack.us/img22/2986/forum3u.jpg aко нешто те чуди еве го бајракот па да го видиш поубаво http://i369.photobucket.com/albums/oo137/cityparkboys/LegijaVPelister7.jpg ако кажеш дека и ова не е бајрак само ке се насмеам и те оставам во твојот навивачки свет...:smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ова некои нови барјаци се изгледа за Химен со една рака што се вејат.
Чекај сега кажи ми каде е овде барјакот пошо линк ми стави

Kajgana Shop

На врв Bottom