Daj da ne ja praime rabotava kako da ste se sobrale 5000 pa pet dena pisuvanje i kacuvanje na nebo,napravivte mars ok e celo Skopje go podrzava vo ime na sportot ama ne pomagaat ni 300 posta falenje da se smeni slikata ili da se izmeni crnata dupka vo koja e vlezena nasava mizerna Tifo scena...
Vikas duri 700 ste bile pa aj da ja obrabotime brojkata od moja gledna i realna tocka......
od tie 700 neka se 100 dusi u paket komiti,pirati,zeni,deca,neutralni nekoi itn...od tie 600 znaci ako sakas i maticni broevi i slika poedinecno od sekoj i sto sakas donesi mi nema da me razubedis vo faktot deka 70% se derbi navivaci,ako im se pogodi na tv. vo ist termin barsa-real moze i nema da dojdat da go gledaat Mzt..ponataka od tie 600 ti garantiram deka ima ogromen broj na deca koj ne ni bile rodeni koga Mzt gi tepal real,porto itn....znaci sto?! i ti sam znaes deka poveke od pola od taa tvoja famozna brojka od 600 dusi go zdobole stapot za mzt tuku najveke se nerviraat sto veke nema da se derat na rabotnicki - mzt i samo na rabotnicki - mzt i sekako nema posle u skolo da se prepukavaat megu sebe so nekoj centarec kako bilo,koj kogo istepal.....
ti ne se pronagaj vo ovaa grupa,ocigledno deka si ti vo pomaliot del na koj stvarno mu znaci Mzt...ama jbg mnozistvoto ja pravi slikata celosno na edna grupa..
ps.ne e zdravo da se gleda mnogu na you tube klipovi od balkanskive grupi lesno vlagame vo film iskacame na ulica pravime marsovi vo prvi dva reda navivaci se pozadi niv SMINKERI....Znaci ova go zboram za vas koi spored mnogumina vie ste na vrvot na nasava tifo scena,a sto da se kaze za drugite???!!!