Ќе се случи “Кале2“ во Чаир ?

• Креатор на темата Креатор на темата red`black
  • Време на започнување Време на започнување
Најголема трагедија во целиов случај е што Македонските Бранители кој загинаа 2001 година кај месноста Карпалак имаат само една плоча со димензии 40-30 која често е искршена. Дали истите го заслужија тоа за тие што ја бранеа Македонија споменик со димензии од 40-30 а за напаѓачите два на четири метри споменик во центарот на главниот град?

12742684_558077331024086_4888333951535701637_n.png

ГДОМ вечер ќе го искршат.
Миленко, Тони Шанац и Мирка со копачи и лопати.
Не би дозволиле они ни на сон, да споменикот на бранителите да биде кршен, а на напаѓачите да стои мирно.

Они се зафатени со борбата против сороспиите, странските служби и масоните кои не мамат дека земјата е топчеста....

Не би дозволиле они ни на сон, да споменикот на бранителите да биде кршен, а на напаѓачите да стои мирно.
Тие се лажни патриоти, од Халкидики од плажа амнестираа убијци (има и листинг по име кои се). Мене ме интересира вистинските патриоти што ќе направат.

Тие се лажни патриоти, од Халкидики од плажа амнестираа убијци (има и листинг по име кои се). Мене ме интересира вистинските патриоти што ќе направат.

Обично оној кој е на власт сноси одговорност. Така логиката вели.

Обично оној кој е на власт сноси одговорност. Така логиката вели.
Значи ќе ја казниш на избори. Во ред. Да се надеваме дека ќе ветат други некои дека нема вакви работи да се случуваат.

Значи ќе ја казниш на избори. Во ред. Да се надеваме дека ќе ветат други некои дека нема вакви работи да се случуваат.

Не знам кој што ќе вети понатаму. Она што сега во моментов го знам е дека нашата патриотска влада ги помилува убијците и дозволува нивни споменик во Скопје. Тоа се голите факти. Се друго се шпекулации и нагаѓања.

Не ми смета што ги има албанците во Р.М. ама ова е премногу, Македонија е држава на Македонците од каде и зошто во нашава држава симболи на друга држава и тоа со чест кон терористи кои директно се бореле против оваа држава. Лудило еј. :eek:

И оној што е секогаш на браникот на татковината . Вечер ќе ги собере бричените глави и ќе отидат да бидат на браникот на Топанско.

Да, де, да...
Го прашуваш Коце за орелот, он ти одговара: Градиме ние, проекти имаме, булевари имаме... :facepalm:
Ова исто ко за вицон коа ученикот научил што е вошка и учителката го прашува за кравата, овој вика кравата има месо, коски, влакна, а влакната може да имаат вошки, а тие се... го прашуваат за рибата, он вика рибата има коски, месо, нема влакна, ама да имаше, може да имаше вошки, а тие се...
Така и овие, граделе, па граделе.
Ќе следеле прекршочни пријави. Не ме смеј, бе. :D

Ја мислев вие сте патриотите, СДСМ се и онака одродници, сороспии и предавници, од нив никој не ни очекува такво нешто. Ниту СДСМ собирало членство да оди и да крши прозори и да мава шамари по вмровски општини, ниту пак тепало архибригади и атеисти на сред плоштад. Путки под кошули сте, цело раководство со се пастирот ви потекнува од бивша ДА, тука и Каракамишева мора да ја уклучиме. Пастирот е внук на грчки војник, Латас е внук на оној што нареди ликвидација на струмичките студенти, членови на ВМРО. Све крвник до крвник на Македонија, а крвници не се судат, тие се стрелаат по кратка постапка.

Ја мислев вие сте патриотите, СДСМ се и онака одродници, сороспии и предавници, од нив никој не ни очекува такво нешто. Ниту СДСМ собирало членство да оди и да крши прозори и да мава шамари по вмровски општини, ниту пак тепало архибригади и атеисти на сред плоштад. Путки под кошули сте, цело раководство со се пастирот ви потекнува од бивша ДА, тука и Каракамишева мора да ја уклучиме. Пастирот е внук на грчки војник, Латас е внук на оној што нареди ликвидација на струмичките студенти, членови на ВМРО. Све крвник до крвник на Македонија, а крвници не се судат, тие се стрелаат по кратка постапка.
Олади малку интернет воину.

Готово на вести кажаа дека Брутус, Шанац, Миленкур, Јанко и Мирка тргнале накај споменикот со копачи, им нема спас ГДОМ напаѓа!

Jas sepak mislam deka treba da im napraime spomenik i na osmanliite...poso oni 5 veka ne ubivaa...ne e fer stvarno!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom