- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.479
- Поени од реакции
- 7.302
вандервеге беше на ниво,ама плискова не беше,како се распадна втор сет страшноPliskova
Ја гледаше некој оваа? Од шо мака изгуби?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вандервеге беше на ниво,ама плискова не беше,како се распадна втор сет страшноPliskova
Ја гледаше некој оваа? Од шо мака изгуби?

Само таа ме турна матер да и ебам, а имав одличен тикетвандервеге беше на ниво,ама плискова не беше,како се распадна втор сет страшно![]()
тешко ќе биди со тенисите деновиве пред СЕ на терените каде што е отворено,во Делреј и Рио ќе биде многу променливо и многу влажно време,ќе треба голема доза на претпазливост..........Само таа ме турна матер да и ебам, а имав одличен тикет
Тешко вечерва .. утре најверојатно ..ke pochne Isner nekogash ?!
Брат јас не следам тенис, а и да сакам не можам бидејќи имам премногу обврски, тенис играм колку да надополнам на коеф и препишувам од тука од форумов по некој натпревар, инаку си играм најчесто фудбал.тешко ќе биди со тенисите деновиве пред СЕ на терените каде што е отворено,во Делреј и Рио ќе биде многу променливо и многу влажно време,ќе треба голема доза на претпазливост..........
ти препишвај ама да не не прајш кабаетБрат јас не следам тенис, а и да сакам не можам бидејќи имам премногу обврски, тенис играм колку да надополнам на коеф и препишувам од тука од форумов по некој натпревар, инаку си играм најчесто фудбал.
Ако има некоја „апла сигурна“ ставете тука, ќе ја пробам инаку вака самиот ретко отворам анализи за тениси и информации за форма и тн.

Koga ke napisam dobitno togas e dobitno
Za denes 2 singla
Bresa-Ascoli X
Rio Ave-Pacos Fereira 2