Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Само таа ме турна матер да и ебам, а имав одличен тикет
тешко ќе биди со тенисите деновиве пред СЕ на терените каде што е отворено,во Делреј и Рио ќе биде многу променливо и многу влажно време,ќе треба голема доза на претпазливост..........

тешко ќе биди со тенисите деновиве пред СЕ на терените каде што е отворено,во Делреј и Рио ќе биде многу променливо и многу влажно време,ќе треба голема доза на претпазливост..........
Брат јас не следам тенис, а и да сакам не можам бидејќи имам премногу обврски, тенис играм колку да надополнам на коеф и препишувам од тука од форумов по некој натпревар, инаку си играм најчесто фудбал.
Ако има некоја „апла сигурна“ ставете тука, ќе ја пробам инаку вака самиот ретко отворам анализи за тениси и информации за форма и тн.

Брат јас не следам тенис, а и да сакам не можам бидејќи имам премногу обврски, тенис играм колку да надополнам на коеф и препишувам од тука од форумов по некој натпревар, инаку си играм најчесто фудбал.
Ако има некоја „апла сигурна“ ставете тука, ќе ја пробам инаку вака самиот ретко отворам анализи за тениси и информации за форма и тн.
ти препишвај ама да не не прајш кабает :pijani:

Иснер би требало да почне околу 15 за 1 а монако 2 и 15

12729377_462838273916451_3389164866256664627_n.jpg

Еве ја кравава на фотосесија ехх бе а јас будала чекај ја да ја победит Касаткина пред некој ден таја со умот ваму да ти била ..

Koga ke napisam dobitno togas e dobitno :)

Za denes 2 singla

Bresa-Ascoli X

Rio Ave-Pacos Fereira 2

Ne e loso iako ke bese super Fereira da iskoristea penal vo vtoro poluvreme za pobeda ili vo 90 min odlicna sansa za gol ali toa e fudbalot. Bresa taman odigra X.

Za denes
Benfica-Zenit 1
- edinstvena pricina e fizickata podgotvenost na Zenit koja ne e na zavidno nivo poradi pauzata vo ruskoto prvenstvo. Tvrda utakmica utakmica ke bide.

Blackburn-Fulham 2 - Blackburn dava malce golovi i prima malce golovi, za razlika od niv Fulham dava dosta povekje golovi i prima dosta povekje golovi, vo vakva konstelacija mislam deka Fulham moze da postigne povekje golovi od kolku sto moze Blackburn.

PSG-Chelsea 3+

ПЕ СЕ ЖЕ 1(кец,единица) како позицијата на лидерот на владејачката партија во Македонското Општество..
Да живее партијата,да живее пастирот,да живее:oeoeoe:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom