Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да каже добри ланч барови со пријатна атмосфера во центар и околу центар? :)
Куба Либре ти е на километар од центар ама имаш преубај јадења и мноду добра атмосфера, а во строг центар Објектиф ти е убо, мојт да се речит и Кадмо.

Стварно е починат Спутникон или некој заебанција си прајт со некролозиве?

Куба Либре ти е на километар од центар ама имаш преубај јадења и мноду добра атмосфера, а во строг центар Објектиф ти е убо, мојт да се речит и Кадмо.
Objectif

Sent from my D2403 using Tapatalk
Дечки фала за предлозите,иначе бев во Обџектив и Ноa,супер се.Времево е зафркнато од ко дојдовме па само за по кафани е,освен Белведере има ли друг така добар ресторан во близина на плоштадов?Овај Тино добар е?

Дечки фала за предлозите,иначе бев во Обџектив и Ноa,супер се.Времево е зафркнато од ко дојдовме па само за по кафани е,освен Белведере има ли друг така добар ресторан во близина на плоштадов?Овај Тино добар е?
Тино е добар ама уште подобро е Тино Св. Стефан. Имат феноменален поглед на езероно. Исто така добар е Сити палас одма до мистер ај, многу добра чорба во Гарден во близина на каналон, Стационе мислам дека е најдобар италијански ресторан во Охрид. Овие се места кај шо сум бил, а имат и еден ресторан Опера шо имам слушнато дека е добар. Сите овие места се на кејон.

Стварно е починат Спутникон или некој заебанција си прајт со некролозиве?
Не бе Ристо тука си е, најверојатно некој се имат заебавано.

дечки едно питање во Охрид има некаде во живо тексас холдем покер да се игре од казинава ?

Луѓе, ве молам да ми препорачате добар заболекар во Охрид.

Јас одам кај овај, супер е, работит и со фондот.

https://www.facebook.com/Стоматолош...ски-Охрид-249159968560042/info/?tab=page_info

Работно време
Понеделник - Петок
9:00-14:00 и 17:00-20:00
Сабота
9:00-14:00

Адреса
ул.Галичица бр.70а
Охрид

Телефон
046260035
070340063

Многу топло бе или така ми се чинит? Да немојт чоек саглам да се наспијат.[DOUBLEPOST=1455582863][/DOUBLEPOST]
Заболекар инаш кај ОУ Христо Узунов на раскрсницата, комплекс Св.Ѓеоргија.
Исто имаш заболекар во поликлиника Колевски, на улица Сирма Војвода 103, то ти е близу општа болница.

Последно уредено:
Многу топло бе или така ми се чинит? Да немојт чоек саглам да се наспијат.[DOUBLEPOST=1455582863][/DOUBLEPOST]
Заболекар инаш кај ОУ Христо Узунов на раскрсницата, комплекс Св.Ѓеоргија.
Исто имаш заболекар во поликлиника Колевски, на улица Сирма Војвода 103, то ти е близу општа болница.
Баш прееска ми го препорачаа Томе кај Св. Ѓорѓија. Па се мислам сега таму да одам. Ти си бил кај него?

Јас одам кај овај, супер е, работит и со фондот.

https://www.facebook.com/Стоматолошка-ординација-ПЗУ-Д-р-Целакоски-Охрид-249159968560042/info/?tab=page_info

Работно време
Понеделник - Петок
9:00-14:00 и 17:00-20:00
Сабота
9:00-14:00

Адреса
ул.Галичица бр.70а
Охрид

Телефон
046260035
070340063

Баш прееска ми го препорачаа Томе кај Св. Ѓорѓија. Па се мислам сега таму да одам. Ти си бил кај него?

Кај Целакоски јас многу лошо си поминав, ама и мене ми го фалеја, па можит само така му се погоди денот.

Иначе моментално одам кај еден на ул.Абас Емин ако те интересират после ќе ти пишам пошо заборајв како се викат. :D

На Баткоски мислеше во комплекс Св. Ѓорѓија тоа е кај Христо школото на 50 метра.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Кај Целакоски јас многу лошо си поминав, ама и мене ми го фалеја, па можит само така му се погоди денот.

Иначе моментално одам кај еден на ул.Абас Емин ако те интересират после ќе ти пишам пошо заборајв како се викат. :D

Abe i jas imav momenti kaj nego porano, ama generalno sum zadovolen.
Sega imat nova oprema zemeno i nekolku novi doktorcinja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom