- Член од
- 3 април 2014
- Мислења
- 64
- Поени од реакции
- 41
Dali nekoj znaj da kazi kolku se plaka za svedoci za ulica za drzavjanstvo za se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eduardo, nie sme vo slicna situacija. Ke mozes li da mi kazes koj broj si od 2013? Jas sum 6*** od 2013...april 2013.
jas sum od 2013 godina dadeni dop dokumenti septemvri 2014 i uste edni u oktovmri 2015 do sega nema promena na statuso uste sum na dopolnitelna proverka brojce 6***/2013 ako ima nesto ke ve izvestam ako se promene statuso...Eduardo kolko vreme ima projdeno otkako si gi predal dopolnitelnite dok isti dokument imam i jas i sum od 2013 godina a otkako mi se predadeni ima tocno 15 meseci
Komisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka piseseda ne znaj nekoj vo koj denovi raboti komisijata za provervanje na dokumentite? - ne mi se verva od pon - pet da rabotat
Komisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka pisesea za tie 3 pati razgleduvaat po 1000 prepiski mesecno
![]()
Realna cena so posrednik e 200 evra najmnogu ima mn dr posrednici najdisi dr i zsvrsi si ja rabotata nemora do ovoj da prodolziske ve molam za edno prasanje ke ve molam da znam so da pravam so posrednikot ukazot mi e izlezen mi bara 300 evra za da se dozavrsi cela procedura so pasos na raka .. ke ve molam za sovet dali e korekno tolku pari ili ne ..
Neeeeeeee... Ne e korektno.Ima opcija za 215Eu taka sum slusnal od lugje koi isto taka dobile ukaz i tolku platile za se vklucuvajki i pasos i LK.Mozebi ima i poevtino ama 300Eu e mnogu.ke ve molam za edno prasanje ke ve molam da znam so da pravam so posrednikot ukazot mi e izlezen mi bara 300 evra za da se dozavrsi cela procedura so pasos na raka .. ke ve molam za sovet dali e korekno tolku pari ili ne ..
Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?Komisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka pisesea za tie 3 pati razgleduvaat po 1000 prepiski mesecno
![]()
Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?
![]()
A zasto postojat proverki od MVR ? Alko oni kazat deka liceto n.n. e ok, mozda i negde drugde se vrsi proverka po nekoj osnov, vo MP e konstatirano deka ima uredno dostavenosite potrebni dokumenti, komisijata samo na kraj zvanicno odobruva i potoa ide na potpis kaj Vice prezident. Ovde isto bese kazano deka potpisot od VCP prethodno se cekal 2 meseci, deckoto go dobil za 4 dena.Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?
![]()
mene ce me kosta 120 so se se.za adresa ne se plajka.[DOUBLEPOST=1455609281][/DOUBLEPOST]Neeeeeeee... Ne e korektno.Ima opcija za 215Eu taka sum slusnal od lugje koi isto taka dobile ukaz i tolku platile za se vklucuvajki i pasos i LK.Mozebi ima i poevtino ama 300Eu e mnogu.
i to preku posrednikmene ce me kosta 120 so se se.za adresa ne se plajka.