- Член од
- 3 април 2014
- Мислења
- 64
- Поени од реакции
- 41
Dali nekoj znaj da kazi kolku se plaka za svedoci za ulica za drzavjanstvo za se
Eduardo, nie sme vo slicna situacija. Ke mozes li da mi kazes koj broj si od 2013? Jas sum 6*** od 2013...april 2013.
jas sum od 2013 godina dadeni dop dokumenti septemvri 2014 i uste edni u oktovmri 2015 do sega nema promena na statuso uste sum na dopolnitelna proverka brojce 6***/2013 ako ima nesto ke ve izvestam ako se promene statuso...Eduardo kolko vreme ima projdeno otkako si gi predal dopolnitelnite dok isti dokument imam i jas i sum od 2013 godina a otkako mi se predadeni ima tocno 15 meseci
Komisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka pisese a za tie 3 pati razgleduvaat po 1000 prepiski mesecnoda ne znaj nekoj vo koj denovi raboti komisijata za provervanje na dokumentite? - ne mi se verva od pon - pet da rabotat
falaKomisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka pisese a za tie 3 pati razgleduvaat po 1000 prepiski mesecno
Po potreba se sostanuvaat I 4 pati zaboraviv da napomenamfala
Realna cena so posrednik e 200 evra najmnogu ima mn dr posrednici najdisi dr i zsvrsi si ja rabotata nemora do ovoj da prodolziske ve molam za edno prasanje ke ve molam da znam so da pravam so posrednikot ukazot mi e izlezen mi bara 300 evra za da se dozavrsi cela procedura so pasos na raka .. ke ve molam za sovet dali e korekno tolku pari ili ne ..
Neeeeeeee... Ne e korektno.Ima opcija za 215Eu taka sum slusnal od lugje koi isto taka dobile ukaz i tolku platile za se vklucuvajki i pasos i LK.Mozebi ima i poevtino ama 300Eu e mnogu.ke ve molam za edno prasanje ke ve molam da znam so da pravam so posrednikot ukazot mi e izlezen mi bara 300 evra za da se dozavrsi cela procedura so pasos na raka .. ke ve molam za sovet dali e korekno tolku pari ili ne ..
Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?Komisijata se sostoi od nekolku clenovi I se sostanuva 3 pati mesecno taka pisese a za tie 3 pati razgleduvaat po 1000 prepiski mesecno
Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?
A zasto postojat proverki od MVR ? Alko oni kazat deka liceto n.n. e ok, mozda i negde drugde se vrsi proverka po nekoj osnov, vo MP e konstatirano deka ima uredno dostavenosite potrebni dokumenti, komisijata samo na kraj zvanicno odobruva i potoa ide na potpis kaj Vice prezident. Ovde isto bese kazano deka potpisot od VCP prethodno se cekal 2 meseci, deckoto go dobil za 4 dena.Wow za 3 pati mesecno, 1000 prepiski, kako li uspevaat. Na sekoja prepiska i obrakjaat po 1- 10 sec? Pa kako proveruvaat dali e se ok so dokumentite za taka kratko vreme?
mene ce me kosta 120 so se se.za adresa ne se plajka.[DOUBLEPOST=1455609281][/DOUBLEPOST]Neeeeeeee... Ne e korektno.Ima opcija za 215Eu taka sum slusnal od lugje koi isto taka dobile ukaz i tolku platile za se vklucuvajki i pasos i LK.Mozebi ima i poevtino ama 300Eu e mnogu.
i to preku posrednikmene ce me kosta 120 so se se.za adresa ne se plajka.