Рамна Земја?

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.200
Поени од реакции
2.296
И што ќе забележиш ова? Ова за тебе е виситнска станица таму горе? Со телескоп кога ќе гледаш ова ќе го видиш.

International Space Station
Гледај како овој астроанут се фати во лага кога кажа дека ова се снима од земјата, па псоле поцрвене од лага. Телото го издаде дека згреши.

https://flatearthdisclosure.wordpress.com/fake-international-space-station-iss/

I sakas da mi kazes, ja ako zemam sea teleskop i gleam tocno koa pominue satelit ili sto ti ja znam - HOLOGRAM e toa ?[DOUBLEPOST=1455562107][/DOUBLEPOST]Celava teorija ti propagja u voda koa ke vidis deka ima direkten let od Sydney do Johannesburg koj trae 12 saata....[DOUBLEPOST=1455562287][/DOUBLEPOST]https://youtu.be/xSz2xzIyCzI?t=79 - KADE E SIDOT NA ANTARTIKOT - i patnicive da ne se IN ON IT (conspiracy) ? I ovie da ne gi plakjaat od nasa?[DOUBLEPOST=1455562404][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=Vp94yiptUlg - KADE E SIDOT aj objasni mi ?

Последно уредено:
E

Epsilon

Гостин
Не е баш така, има тука нешто, на пример ако земјата е округла сите авијонски билети би требало исто да коштаат или по некој мал процент разлика а ти имаш пример Визаир шо наплаќа 20 евра од скопје до Лисабон а имаш и 200 евра шо е карта, значи овије од Визејр знат дека нема никакви кривини и кругои да се обиколуваат туку си летаат направо преку рамната плоча и се фер кон патниците
Кизнај како да речиш има некоја "цака"..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Don't reply, just do it!

Чекам снимка направена од највисокиот кат на хотелот Четирите Годишни Времиња на источната страна.
Ако на снимката се гледа европскиот брег, а нема причина да не се гледа ако Земјата е рамна, јас ја носам цела Кајгана на ручек во кафеана.

А ако не се гледа, ти ја носиш цела Кајгана на ручек во кафеана.

Бива ли?

Ping @Acid
Свака ти част, ова да ти се вика храбара и ризична кладба.....

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
хахахаахах абеее зоќо, то не је сунце то е блицот од телефоно ахахахахахахахааа ааа

Прегледај го приврзокот 139211
Битно има хот спот. На твоето огромно сонце 100 километри далеку како е тоа можно? Немаш аргуемнт па блицови, мицови, почна да спомињаш.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.200
Поени од реакции
2.296
Битно има хот спот. На твоето огромно сонце 100 километри далеку како е тоа можно? Немаш аргуемнт па блицови, мицови, почна да спомињаш.
Odgovori mi na predhodnata strana postot

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
I sakas da mi kazes, ja ako zemam sea teleskop i gleam tocno koa pominue satelit ili sto ti ja znam - HOLOGRAM e toa ?[DOUBLEPOST=1455562107][/DOUBLEPOST]Celava teorija ti propagja u voda koa ke vidis deka ima direkten let od Sydney do Johannesburg koj trae 12 saata....[DOUBLEPOST=1455562287][/DOUBLEPOST]https://youtu.be/xSz2xzIyCzI?t=79 - KADE E SIDOT NA ANTARTIKOT - i patnicive da ne se IN ON IT (conspiracy) ? I ovie da ne gi plakjaat od nasa?[DOUBLEPOST=1455562404][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=Vp94yiptUlg - KADE E SIDOT aj objasni mi ?
Oва можеби е во Артик не во Антартик. Погледни тука - Sydney to Johannesburg route has no proximity to Antarctic even on a ball earth:

https://www.google.co.nz/search?q=google+earth+sydney+to+johannesburg+flight&num=30&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWy-SV4NPKAhUkGaYKHcJ0CsUQ_AUICCgC&biw=1366&bih=606#imgrc=C4-bCQaxQlbVYM:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Па блиц е то воопшто не личи на сонце, то е ептен апла слика од блиц и тоа најверојатно од Нокиа

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Zote poleka no sigurno pocinjash da ne ubeduvas deka ne si trol....:eek:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.322
Поени од реакции
11.711
Porano bar za marsovci se raspravale dali ima ili ne.aj toa ne e dokazano pa vakvite sizofrenicari nemozes da mu dokazis nikako.ama za ova da se dokazuvas deka e ramna a imas 1737717161dokazi deka zemjata e okrugla,treba mrdnAt da si nacisto.zote bate,imas polozeno za kola??ako nemas nema ni da polozis nekogas,oti na vakov ko tebe nekoj lekarsko da dade nema sansi

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ова е чист фотошоп и то ептен апла
Природата прави фотошоп, не сум знаел :)[DOUBLEPOST=1455566004][/DOUBLEPOST]
Porano bar za marsovci se raspravale dali ima ili ne.aj toa ne e dokazano pa vakvite sizofrenicari nemozes da mu dokazis nikako.ama za ova da se dokazuvas deka e ramna a imas 1737717161dokazi deka zemjata e okrugla,treba mrdnAt da si nacisto.zote bate,imas polozeno za kola??ako nemas nema ni da polozis nekogas,oti na vakov ko tebe nekoj lekarsko da dade nema sansi
Никој од тие докази не докажува дека земјата е округла. Твојот ум е проблем сега да го свати она што те учеле во школо, што го гледаш на тв, што го гледаш на филм итн.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Не е мрднат @ZOTE ,тој е верник,а нив тешко нешто да им докажеш.Ситуацијава е иста како во темите во религија,верниците вртат во круг и тоа па тоа.Искуствено сите знаеме каков е дијалогот со нив,и сваќам дека темава уште стотици страни ќе добие.Зоте море зоте,бар да имаше уште некој на твоја страна,а не вака сам против сите,ептен донкихотски.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.432
Поени од реакции
5.128
Јас за ова со рана земја дознав пред недела дена. Тоа што сум го истражувал тоа паѓа во вода.
Ај за еден месец ќе откриеш нешто ново, па ова нема да важи.
Гледај и за тоа да отвориш тема да се направат 7-80 страници.

Kajgana Shop

На врв Bottom