Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
da go stavi vo odbrana ??? ne e ova rakmoet, a vo nba go pravat toa ama imaat soodvetna izmena.. sokolov i nesovski e razlika vo klasi...

Разлика се во класи н одечкото со пелистер го гледав и има потенцијал но бидејќи не м усе дава шанса не може да покаже што знае. и две минути не се многу а довлно е да с еодмори соколов кој ако ги игра тие две минути и он греши и промашува така да нема ништо да се осети врз играта. затоа викам јас и го критикувам тренерот зашто неговата стратегија е таква и нема доверба и во помладите играчи и кралевски м убил во депресија, па нека семе апче против депресија па и може и он да изигра две три минути а не да дреме на клупа.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Нешовски, лол , Зоте брат, немој те молам :)
За тие две минути што он ќе ги изигра МЗТ ќе отиде 10 разлика у минус...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нешовски, лол , Зоте брат, немој те молам :)
За тие две минути што он ќе ги изигра МЗТ ќе отиде 10 разлика у минус...

Е како не сега и ти збориш нешто бидејчи не си го гледал дечкото и немаш поверње во млади играчи. јас колку што знам нешовски играл за соколи кој иако е мал клуб давал и п о20 поени на работнички и на мзт кога игрла против нив. значи типиот не е без искуство и треба на секој натпревар да му се даде мала минутажа да покаже што знае. затоа јас го критикувам тренерот митев зашто игра со мал фонд на играчи а може со сигурност со мала минутажа да ги користи барем нешовски и кралевски.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
zote neznaes so zboris.. 3ca ti vikame ne si vo pravo ides so gava vo zid !!! ne ti repliciram veke

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
zote neznaes so zboris.. 3ca ti vikame ne si vo pravo ides so gava vo zid !!! ne ti repliciram veke

Знам што зборам и едни демант ќе биде ак оовој боби митев го стави нешовски икралевск ида играат две три минути и да покажат на дело дали ќе бидам во право или не. Но бидејќи митев е тврдоглав како што сте и вие едино такво нешто да се случи е дамјанац иаврамовск ида добијат 5 лични грешки па да мора овој да ги стави во игра бидејќи нема друг избор.

п.с. само да не биде тогаш касн оза докажување.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Е како не сега и ти збориш нешто бидејчи не си го гледал дечкото и немаш поверње во млади играчи. јас колку што знам нешовски играл за соколи кој иако е мал клуб давал и п о20 поени на работнички и на мзт кога игрла против нив. значи типиот не е без искуство и треба на секој натпревар да му се даде мала минутажа да покаже што знае. затоа јас го критикувам тренерот митев зашто игра со мал фонд на играчи а може со сигурност со мала минутажа да ги користи барем нешовски и кралевски.
Ja aко неам поверење у млади играчи немаше одамна да навијам за МЗТ...Се знае кој наш клуб во минатото најмногу ставал млади играчи во прв план и како тие играчи биле прифатени од трибините...Кога играч ќе направи грешка, па макар и да е катастрофално, а притоа гине на терен он ќе биде поздравен од ФА како некој кој се бори за клубот и знае како треба да се игра за клуб како МЗТ...

Сеа у ист кош ги ставаш МЗТ и Соколи ? :toe:

И уште нешто...Ако е добар на тренинг тогаш ќе игра и на утакмица...Боби Митев е од оние тренери кои бараат 100 % на секој тренинг и кој ретко која работа може да ја пропушти при оценувањето на играчот...Ако се фолира на тренинг сигурно е дека нема да игра...А дечкото не се фолира пошо нема со што да фолира, да имаше квалитет верувај дека ќе добиеше 30 минути на утакмица...

Игра со мал број играчи пошо само тие ги има...Не ли сфаќаш дека МЗТ не може да си дозволи подобри, не ли сфаќаш дека нема подобри, дека гадовите уништија све и дојдоа до тука играчи како Мики и Нури да бидат играчи од кои ќе се чека да се реши утакмица...

Нееееееее бе , зашто , Боби е крив што победува !!! Зашто ???
Затоа што требал со 20 разлика да победува...

:kesa:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ja aко неам поверење у млади играчи немаше одамна да навијам за МЗТ...Се знае кој наш клуб во минатото најмногу ставал млади играчи во прв план и како тие играчи биле прифатени од трибините...Кога играч ќе направи грешка, па макар и да е катастрофално, а притоа гине на терен он ќе биде поздравен од ФА како некој кој се бори за клубот и знае како треба да се игра за клуб како МЗТ...

Сеа у ист кош ги ставаш МЗТ и Соколи ? :toe:

И уште нешто...Ако е добар на тренинг тогаш ќе игра и на утакмица...Боби Митев е од оние тренери кои бараат 100 % на секој тренинг и кој ретко која работа може да ја пропушти при оценувањето на играчот...Ако се фолира на тренинг сигурно е дека нема да игра...А дечкото не се фолира пошо нема со што да фолира, да имаше квалитет верувај дека ќе добиеше 30 минути на утакмица...

Игра со мал број играчи пошо само тие ги има...Не ли сфаќаш дека МЗТ не може да си дозволи подобри, не ли сфаќаш дека нема подобри, дека гадовите уништија све и дојдоа до тука играчи како Мики и Нури да бидат играчи од кои ќе се чека да се реши утакмица...

Нееееееее бе , зашто , Боби е крив што победува !!! Зашто ???
Затоа што требал со 20 разлика да победува...

:kesa:
Не си во право бидејќи збориш као да гледаш тренинг на МЗТ. искрено мене ово ј боби митев м исе гледа дека е многу дигнат и си тера своја стратегија и замисла. а отоа носи резултат тој на сите ќе им покаже дека е во право. Значи моите критики се зашто не ги става со помала минутажа кралевски и нешовски бидејќи според мене ќе ги заштити дамјанац и аврамовски од лични и ќе ги одмори и поодморни тие ќе погодат повеќе кошеви и мзт нема да победува со еден поен разлика туку со повеќе кошеви што значи ќе има помирна завршница. тоа е моето мислење и верувам дека може така да биде ако играат и овие двајца кошаркари.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не си во право бидејќи збориш као да гледаш тренинг на МЗТ. искрено мене ово ј боби митев м исе гледа дека е многу дигнат и си тера своја стратегија и замисла. а отоа носи резултат тој на сите ќе им покаже дека е во право. Значи моите критики се зашто не ги става со помала минутажа кралевски и нешовски бидејќи според мене ќе ги заштити дамјанац и аврамовски од лични и ќе ги одмори и поодморни тие ќе погодат повеќе кошеви и мзт нема да победува со еден поен разлика туку со повеќе кошеви што значи ќе има помирна завршница. тоа е моето мислење и верувам дека може така да биде ако играат и овие двајца кошаркари.
Ko да не сум глеал тренинг на МЗТ, ко да не сум го глеал Нешовски како игра ...

Ај вака...Малце логички...Ако го стави Кралевски кој не е уигран, не ги знае акциите, појма нема пошо е летаргичен он ќе направи поголема штета него да ризикува повеќе фаули на Сики или Дамјанац ... Со него во игра МЗТ може да биде многу послаб него вака...Не викам ја дека он е лош играч, он си е солиден, златна средина, знае да игра одбрана и у напад ако му се отвори да ја закуца ,ама шо му вреди тоа кога не е у форма...

И нека фура своја стратегија Боби, нема ваљда на Драги стратегијата да ја фура...:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Ko да не сум глеал тренинг на МЗТ, ко да не сум го глеал Нешовски како игра ...

Ај вака...Малце логички...Ако го стави Кралевски кој не е уигран, не ги знае акциите, појма нема пошо е летаргичен он ќе направи поголема штета него да ризикува повеќе фаули на Сики или Дамјанац ... Со него во игра МЗТ може да биде многу послаб него вака...Не викам ја дека он е лош играч, он си е солиден, златна средина, знае да игра одбрана и у напад ако му се отвори да ја закуца ,ама шо му вреди тоа кога не е у форма...

И нека фура своја стратегија Боби, нема ваљда на Драги стратегијата да ја фура...:smir:
Кој тренер е Боби Митев ако неможе на еден играч макар бил и дрво како Кралевски , 5-6 акции во глава да му ги внесе :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Кој тренер е Боби Митев ако неможе на еден играч макар бил и дрво како Кралевски , 5-6 акции во глава да му ги внесе :)

malumnik si bese maloumnik si ostana... :S:S:S kako moze nekoj da ti vnese vo glava ako ne ti vlaga i ako si maloumen i glup ... so ne mi vnese mene znaenje taki fiti i jas da stanam akademik....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
malumnik si bese maloumnik si ostana... :S:S:S kako moze nekoj da ti vnese vo glava ako ne ti vlaga i ako si maloumen i glup ... so ne mi vnese mene znaenje taki fiti i jas da stanam akademik....
Другар не се правам експрест за кошарка , ама ќе бидам искрен и ќе ти кажам дека ти лично немаш блага веза .:toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

конечно некој да свати што значи да си тренер бидејќи претпоставувам е неутрален и затоа најдобар одговор даде дека овој боби митев според мене е многу дигнат и се прави невиден стручњак и затоа не го пушта кралевск и инешовск иво игра. затоа јас не верувам дека овј не знаел акција да направи кога кралевски ког аиграше во вардар го растураше на мзт и освојуваше куп со вардар и има играно финале против работнички и затоа не може некој да ме убеди дека не би бил корисен играч во одбрана ако за напад не го бивало или не ги памти акциите.

ама ајде што да правам кога кај нас секој може да биде тренер и нека прават што сакаат а јас сакав само да помогнам мзт уште подобро и полесно да ги игра и победува натпреварите.

Kajgana Shop

На врв Bottom