- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.346
- Поени од реакции
- 26.346
Јас не реков дека не би го убил. Реков дека си ги заработува парите кои ги добива. До последен денар.
Не е само тоа, со неговото работно искуство целосно гледано може да се заклучи дека е доста просечен новинар, нестручен у повеќето области во кои сака да лупета.....
Тука си во право,улогата што му е доверена повеќе од задоволително ја исполнува.Али факт кој што мислам дека и самиот го знае а ако не се лажам го имаше и во снимките од него кажан е дека нема секогаш да ужива ваква слобода,ќе му се мавне се од глава еден ден,ако не му ја кидне од државава.Јас не реков дека не би го убил. Реков дека си ги заработува парите кои ги добива. До последен денар.
Пишува дека процесуирани се 56 пресуди против обвинители и судии па најверојатно имало во најмала мера одземање на имунитети на судии и нивни разрешувања.@mar30
Дали во Романија ова беше следено со некакви промени во судовите?
Ме чуди како со плата од 24к денари го оддржува фотошопираниот имот.http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2341&search&ime&prezime=панчевски&funkcija&institucija
Pretsednicki zivot nema sto..
Pa uste kredit zedol,ko bajagi ne mu stigaat ..![]()
Владе ние и тропаме на Европа на врата или Европа ни тропа нас?Незнам зошто ме цитираше, да не се препозна ?
Веќе кога почна, какви ти ставови застапуваш ? Не си до толку мала за да сфатиш дека ако не е ВМРО тогаш ке биди СДСМ. А каков е СДСМ стварно си премногу мала за да знаеш. Но тоа не е оправдување. Можеш слободно малце да се распрашаш и ке научиш, а додуша не мора ни да се распрашуваш , можеш секој ден да гледаш и сама да донесиш заклучок.
После викаш народот не се согласува? Ти си народот? Народот ти шепна некако ? Ете јас се согласувам. И сега што правиме ?
После онака наивно странците не се согласувале? Ти ги бираше странците? Како ти жити се учествуваше во нивниот избор за тие да ми кажуваат дека не се согласуваат? Тие можат да не се согласуваат со работи кај нив дома не тука. Нив тука никој не ги бира за да мене и тебе ти кажуваат дали се согласуват со нешто или не. Но од друга страна тие се тука да ги застапуваат интересите на нивните држави не твоите или моите. Ти во нивните држави нити имаш право на глас нити го интересира што мислиш. Така да ако не си државјанка на САД и ЕУ не гледам што тебе би те тангирало за што странците се или не се согласуваат.
Така да стварно каков ти став застапуваш? Ете не застапуваш политичка партија(ај нека ти биди ). Што ти е тебе поентата уствари?
#Значи, поспецијалка неможеа да најдат