Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Колку е болно ова.
Перење на мозок виа МТВ и поп култура

>historical black contribution in science

ps:Не,сериозно клипов оформува канцерогени клетки.

Ова како рекламата на К-15, да не ја гаселе МТВ програмата во 22:00 и ние немаше да постоиме. :D

Колку е болно ова.
Перење на мозок виа МТВ и поп култура

>historical black contribution in science

ps:Не,сериозно клипов оформува канцерогени клетки.
Супер пропаганда за перење хипстерски мозочиња на кој им се дига на самртфони,грицки и 3000 срања шо ги направиле црнци а не ја знаат нивната национална историја и зашто умреле нивните предци.
На крај краева и да е точно се ова ова е само 1 % од црнците што придонеле за светската цивилизација. Кај се 99% од срањата што ги имаат направено. Како Далас е претворен во град на духови од најголем економски центар додека белците биле мнозинство.
Тежок brain washing e видеово посебно со тоа облеката и папучите .
За музиката па немам коментар. Кантрито колку што знам е формирано од народни ирски,шкотски, англиски песни со ПРИМЕСИ од африкански звуци. Оваа глупачава црна ја да прашам од кој регион на Африка е бенџото или гитарата или тапанот или трубата или хармониката или контрабасот или пијаното. И овие инструменти да не се црнечки.
Кутри мајмуни , да не ги донеле белците у Америка немаше уште да знаат да зборат .

Супер пропаганда за перење хипстерски мозочиња на кој им се дига на самртфони,грицки и 3000 срања шо ги направиле црнци а не ја знаат нивната национална историја и зашто умреле нивните предци.
На крај краева и да е точно се ова ова е само 1 % од црнците што придонеле за светската цивилизација. Кај се 99% од срањата што ги имаат направено. Како Далас е претворен во град на духови од најголем економски центар додека белците биле мнозинство.
За музиката па немам коментар. Кантрито колку што знам е формирано од народни ирски,шкотски, англиски песни со ПРИМЕСИ од африкански звуци. Оваа глупачава црна ја да прашам од кој регион на Африка е бенџото или гитарата или тапанот или трубата или хармониката или контрабасот или пијаното. И овие инструменти да не се црнечки.
Кутри мајмуни , да не ги донеле белците у Америка немаше уште да знаат да зборат .
Mislam deka sakashe da kazhesh Detroit namesto Dalas.
Inaku ova shto go lomotat na videovo nema nikakva vrska so realnosta.
Ke nemashe izmisleno Pace Maker ako nekoj Crnec inzhiner ne pomognal...i od kade ova deka prvata operacija na srce ja pravel Crnec. So dva zbora da ne beshe blagodetot od Crncite chinam ke zhiveevme vo peshteri ili seushte na drvata. Prviot shto se simnal od drvoto bil Crnec najverojatno.
Prvite nekolku minuti od ova video mi beshe dovolno...mi se smachi.

Нема ништо расистичко во тоа дека црнците имаат помалце од 1% допринос за човековата цивилизација.Тоа е факт.

Иначе,ова шо сеа го фураат дека црнците измислие се,настана како одделна гранка,поточно производ на #blacklivesmatter движењето.
Они тврдат дека белците украле се од црнците:математика,архитектура(лол),научни достигнувања,црнците ги научиле белците да се бањаат(пошо,нели,еби се),они го изградиле Соломоновиот храм,Египјаните биле сите црнци,Картагинците,Грците,Феникијците исто,листата е преголема.

Е сеа на ова искочи контра движење за реметење на истиве тврдења:
We wuz Kangz(се објаснува видеово):

:D

Чекај малце како тоа луѓето со географскo потекло од субсахарска Африка ( ах што ти прави политичка коректност ) имаат помалце од 1% допринос за човековата цивилизација?
Нели бевме сите исти? :D

crncite imaat dobar izgovor za toa zosto recisi nemaat doprinos, nivnata greska e sto nekoi od niv sakaat so sila da dokazat deka imale prilicno golema uloga iako ne e taka. toa klipceto so crnkinata ne go ni dogledav, idiotski primeroci, televizija za retardirani (ne deka ostanatite programi se mnogu dobri...). so vekovi bile samo robovi, a posledniot vek dobile smesni drzavi; neorganizirani i od temel pogresno postaveni. zgora na toa zapadot na vrvovite im vmetna kriminalci koi bile/se od korist za zapadnite drzavi, a ne za nivniot narod.

popametni bi bile da ostanat na toa deka stotini godini bile koristeni kako robovi i sto uste ne i poradi toa samo bile rabotna snaga bes realisticna sansa da storat nesto povise.

Малку смеа

Замислете ДЕРВИШИВЕ да ви се населат над ли до вас ако сте во зграда, и кога имаат ЗИКР (кружен танц) што ќе ви се случува со мозокот, посебно ако го практицираат навечер:zloo: :D

[DOUBLEPOST=1455231745][/DOUBLEPOST]

Него да се вратиме малку на сериозност

Да видиме сведоштво на жена од францускиот град Кале (Calais), за придобивките на мултикултурното збогатување

https://www.facebook.com/ukipvideos/videos/vb.1621262788088760/1718439665037738/?type=2&theater

mJ4oxpx.png

Mislam deka sakashe da kazhesh Detroit namesto Dalas.
Inaku ova shto go lomotat na videovo nema nikakva vrska so realnosta.
Ke nemashe izmisleno Pace Maker ako nekoj Crnec inzhiner ne pomognal...i od kade ova deka prvata operacija na srce ja pravel Crnec. So dva zbora da ne beshe blagodetot od Crncite chinam ke zhiveevme vo peshteri ili seushte na drvata. Prviot shto se simnal od drvoto bil Crnec najverojatno.
Prvite nekolku minuti od ova video mi beshe dovolno...mi se smachi.
Да на Далас мислев ;).
abomeme11.jpg

А за ова ке те демантирам `` Prviot shto se simnal od drvoto bil Crnec najverojatno.``.
Не е најверојатно туку е сигурно зашто белиот човек од секогаш живеел на земја и немал потреба да се симиња од дрва.
Втора работа Африка не е дом на белиот човек туку на црниот , а колку што знам биологија сите мајмуни хуманоиди живеат во Африка така да јасно е со кого се први братучеди.[DOUBLEPOST=1455324028][/DOUBLEPOST]
Чекај малце како тоа луѓето со географскo потекло од субсахарска Африка ( ах што ти прави политичка коректност ) имаат помалце од 1% допринос за човековата цивилизација?
Нели бевме сите исти? :D
Исти според еврејчето Дарвин (од калибарот на Маркс, Ленин и компанија) !?!? Да сите сме исти, сите сме мајмуни.[DOUBLEPOST=1455324182][/DOUBLEPOST]
Глуп мајмун. Кај и да е и у Јужна Африка исто вака ке ги бараат Боерите кои сега ги убиваат.

Последно уредено:
Злобни бели стрејт примитивци,како не им е срам?
Како тоа да не го збогатат тимот со транс црни муслимани со аутизам ?

Controversy After German Sports Team Found To Comprise Entirely Of ‘Nordic Aryan’ Germans

http://www.breitbart.com/london/201...s-team-found-to-comprise-entirely-of-germans/

:facepalm:

Што му е на луѓево деновиве, после онаа глупост со Оскарите, еве сега уште поголем кретенизам. Сега очекувам да се побуни некој и зошто во зимските спортови нема ниеден црнец, или во билијард, во јавање коњи и веројатно у секој еден спорт што мултикулитивирантие ќе успеат да го најдат.

А зошто нема белци во афричкиот куп на нации, а зошто, зошто?!

:facepalm:

Што му е на луѓево деновиве, после онаа глупост со Оскарите, еве сега уште поголем кретенизам. Сега очекувам да се побуни некој и зошто во зимските спортови нема ниеден црнец, или во билијард, во јавање коњи и веројатно у секој еден спорт што мултикулитивирантие ќе успеат да го најдат.

А зошто нема белци во афричкиот куп на нации, а зошто, зошто?!
Одговорот е едноставен. Зашто толку ги бива црнците во вакви спортови. Дури и мулти-култи Франција у ракомет имаше само 2-3 црнци.
Со филмовите за Јамајканскиот боб тим у санкање пробаа да наметнат размислување дека ги бива за зимски спортови но праксата покажува нешто друго.
А за у билијард да има црнец прво треба да постои црнец со IQ поише од 100. Зашто и во другите спортови каде што се бара интелегенција покрај физичка спремност, многу малце има црнци (пример позициите на голман и техничар у фудбал). Освен Јаја Туре незнам друг црнец што го бива да изведува слободни удари, за класа голман црнец па ич (освен Дида кој е мулат).

А глупердите што го пишале ова за ракометариве не сфаќаат дека си прават контра услуга со тоа што докажуваат на дело дека Германците се супериорни без обоени у тимот. И у фудбал слично беше вака. Освен турчено Озил, Кедира и Боатенг другото све беа `` Нордик Аријан`` (пример Подолски и Клосе ;) ).

П.с. Белци нема на Африкански куп на нации зашто сегде каде што живееа ги истребија, а во Јужна Африка има Апартхејд врз нив и не смеат да играат фудбал. (освен рагби каде што се светски прваци за црнчугите да дркаат на нив)

Одговорот е едноставен. Зашто толку ги бива црнците во вакви спортови. Дури и мулти-култи Франција у ракомет имаше само 2-3 црнци.
Со филмовите за Јамајканскиот боб тим у санкање пробаа да наметнат размислување дека ги бива за зимски спортови но праксата покажува нешто друго.
А за у билијард да има црнец прво треба да постои црнец со IQ поише од 100. Зашто и во другите спортови каде што се бара интелегенција покрај физичка спремност, многу малце има црнци (пример позициите на голман и техничар у фудбал). Освен Јаја Туре незнам друг црнец што го бива да изведува слободни удари, за класа голман црнец па ич (освен Дида кој е мулат).

А глупердите што го пишале ова за ракометариве не сфаќаат дека си прават контра услуга со тоа што докажуваат на дело дека Германците се супериорни без обоени у тимот. И у фудбал слично беше вака. Освен турчено Озил, Кедира и Боатенг другото све беа `` Нордик Аријан`` (пример Подолски и Клосе ;) ).

П.с. Белци нема на Африкански куп на нации зашто сегде каде што живееа ги истребија, а во Јужна Африка има Апартхејд врз нив и не смеат да играат фудбал. (освен рагби каде што се светски прваци за црнчугите да дркаат на нив
)

Повеќе на заебанција го напишан тоа за белците на афрички куп за да видат колку глупаво звучи ставање квоти во нешто каде се бара квалитет.
Но сега ми текна нешто, зошто правилата за мултикултирализам и меѓурасно мешање и идилично живеење не важеа за афричките земји кога стекнаа независност како што сега се бара во Европа. Зошто насилно беа протерани милиони французи од Алжир и Тунис, Белгиици од Конго, Портогалци од Мозамбик и Ангола, за белците во ЈАР веќе имаме пишувано. Тие луѓе со генерации живеаа таму, си имаа имот и фамилии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom