- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.930
- Поени од реакции
- 25.363
Летко, уште три животи да живеам нема да успеам да стекнам знаење колку што си стекнал ти. :*сега би можела ти тоа знаење да му пренесеш на друг... мене на пример...
Летко, уште три животи да живеам нема да успеам да стекнам знаење колку што си стекнал ти. :*сега би можела ти тоа знаење да му пренесеш на друг... мене на пример...
мој да се организира некоја размена на искуства...Летко, уште три животи да живеам нема да успеам да стекнам знаење колку што си стекнал ти. :*
Од каде знаеш дека не можат да успеат? Јас не тврдам, туку со двете раце потпишувам дека и тоа како успеваат. Родителите на една моја другарка од средно се 14 години разлика, па речиси 30 години се заедно. Моја колешка и нејзиниот сопруг се 12 години разлика, па супер им е. Додека има многу што се твојата „идеална разлика“ и помалку па не успеале. И уште безброј примери имам за тоа.Не неможат да успеат таквите врски и битни се годините,идеална разлика е 5 години
Има и негативности она ќе сака да излегува да искача он нема да сака,дека се му е поминато,искачал на нејзини години има и нешто позитивно ќе и помага за школоОд каде знаеш дека не можат да успеат? Јас не тврдам, туку со двете раце потпишувам дека и тоа како успеваат. Родителите на една моја другарка од средно се 14 години разлика, па речиси 30 години се заедно. Моја колешка и нејзиниот сопруг се 12 години разлика, па супер им е. Додека има многу што се твојата „идеална разлика“ и помалку па не успеале. И уште безброј примери имам за тоа.
Да не бегам од темата, јас и мојот сопруг сме 3 години разлика( тој е постар) и супер ни е. Ама јас мислам дека нема идеална разлика бидејќи секоја врска е приказна за себе. Може некои врски каде што партнерите се доста голема разлика многу да траат и некои каде што партнерите се т.н. „пристојна разлика“ или на иста возраст, па после многу кратко време прекинуваат.
Не мора да значи. Колку само млади има на кои излегувањата по диска, кафулиња до раните утрински часови не им се интересни. Да, можеби таа сака да излегува, но ако тој излегувал на нејзини години, подоцна не може да излегува? Може да излегува на која сака возраст. Помина времето кога само тинејџерските и 20тите години беа за излегување.Има и негативности она ќе сака да излегува да искача он нема да сака,дека се му е поминато,искачал на нејзини години има и нешто позитивно ќе и помага за школо
Искачаат и на 30-40 ама не сите и ќе и помага па таа ќе е средно или факултет и мора да и помага за учење и тестовиНе мора да значи. Колку само млади има на кои излегувањата по диска, кафулиња до раните утрински часови не им се интересни. Да, можеби таа сака да излегува, но ако тој излегувал на нејзини години, подоцна не може да излегува? Може да излегува на која сака возраст. Помина времето кога само тинејџерските и 20тите години беа за излегување.
Како тоа да и’ помага за училиште? За учење? Те молам објасни ми го овој дел.
Ако одиме по таа твоја логика, тогаш не излегуваат ни сите тинејџери и 20 годишници. Еве на пример јас. Не дека воопшто не сум излегувала, сум излегувала, ама многу ретко.Искачаат и на 30-40 ама не сите и ќе и помага па таа ќе е средно или факултет и мора да и помага за учење и тестови