Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Џои
ако ги реметат секогаш со над 100 коша , тогаш зошто кладилнициве даваат 97.5
Тоа ми е најглупа логика, ги победувале со над 100 стално и требало и денеска исто да биде.

Will 1 1.9
Giraldo 1 1.65

Повелете од мене најсигурни две, кај Шафхаузен има многу отсутни и затоа типувам на Вил, за тенисот немам инфо, ми се допадна коеф и затоа го играм[DOUBLEPOST=1454940013][/DOUBLEPOST]
http://www.rezultati.com/utakmica/jRtRpV7g/#omjer;overall

Редовно ги реметат со над 100 коша минум. Граница за т1+ е 97,5 ќе си помине..
Се мислев да ја препишам, но ме премисли тоа што домаќините во последни 5 мечови се под 100ка се, слабо со кошеви во последно време.

Medjusebnite se super.:icon_mrgr:

Khimki-CSKA igraat denes,treba da ima kosevi.:свиркам:[DOUBLEPOST=1454943371][/DOUBLEPOST]Iiii kosarkari imalo..De Colo 18,5+,Vesely 13,5+ :drk:

Will 1 1.9
Giraldo 1 1.65

Повелете од мене најсигурни две, кај Шафхаузен има многу отсутни и затоа типувам на Вил, за тенисот немам инфо, ми се допадна коеф и затоа го играм[DOUBLEPOST=1454940013][/DOUBLEPOST]
Се мислев да ја препишам, но ме премисли тоа што домаќините во последни 5 мечови се под 100ка се, слабо со кошеви во последно време.
да е во форма Џиралдо би го смачкал без проблем,но некако не му е до тенис последно.........има шанса да влези и зависи само од Џиралдо овој двобој

Мелцер, Алмагро и Чорич можат да се пробаат како трипл колку да се прати на средно-мал влог :)

Мене денес Монтањес - Алмагро ми е чист +
Не знам зошто ме влече на 3 сета...
монтањес заврши со кариерата,сега само се влечка по терен,буквално нема удар со кој може да издоминира или да изненади,падна стариот,нема серва да се вади,секој посолиден тенисер му е ноќна мора и пораз.............алмагро лани беше катастрофален,али полека се поправа,мислам дека нема да се врати врвна форма,но уште не е за фрлање,не баш со вакви “искинати копачки“

http://www.rezultati.com/utakmica/jRtRpV7g/#omjer;overall

Редовно ги реметат со над 100 коша минум. Граница за т1+ е 97,5 ќе си помине..

122 факин коша :ајнапиво:[DOUBLEPOST=1454958034][/DOUBLEPOST]
@Џои
ако ги реметат секогаш со над 100 коша , тогаш зошто кладилнициве даваат 97.5
Тоа ми е најглупа логика, ги победувале со над 100 стално и требало и денеска исто да биде.

Многу просто и едноставно. Кладилницата ги зема послените неколку натревари и зема просек на нив, а не гледа меѓусебни дуели :)

Србија последна секунда дадоа гол(футсал) и се пласираа во полу-финале.:oleee:

Се мислев дали Еспањол 2+ или Спортинг 3+ и се одлучив за Спортинг да му се плукнам во екипите гол нема да дадат !

Ебате Валурот Рејкјависки сега 3-3 ќе напраат и на пенали ќе тепаат пизда им матер.

Леле која глупост ја направив .. направив кешаут на 40% од уплатата а ја имав Спортинг 3+ и заборавив дека има bore draw на бет365 ќе ми ја рачунаа 1 коефициент .. кој тиквар сум значи !

Will 1 1.9 3:0
Giraldo 1 1.65 2:0 во сетови

Повелете од мене најсигурни две, кај Шафхаузен има многу отсутни и затоа типувам на Вил, за тенисот немам инфо, ми се допадна коеф и затоа го играм
Лапајте тие што ме послушавте ;)

МЗТ 25 поени 1/4,2/4 8 од кои три слободни,а во првата немаа ниедно слободно.За жалење се мамето да им го ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom