Фан Клуб: Интер

Со што имаат заслужено Паласио и Брозович да играат до 80 минута а Љаич да дреме на клупа

Да платиш клупа за 40 милиони стварно е флопиште!
Јас верувам дека знае да игра, и дека повеќе ќе покажеше од потенцијалот ако играше во подобар тим. Ама што се многу 40, многу се! Не заслужува.

...и не си викал дека Манчини е ѕвер, и дека Ханда брани со рамо т.е. го гаѓаат...
Манчини го бранеше ко да ти е роден брат, али ок - еве полесно ти е веќе, не си кажал дека титула ќе земе Интер.

Кондогбија исто дека е добар, и тоа не си кажал... Дека му треба време... му треба време, да... за да ни ги земе уште 5 години тие Х милиони што му следат и да си го прчи курот црнчугата глупа, нема никаква разлика од Марига и од Пеле... или Фадига.
Едино овој скотов го плативме 40м ко мајмуни, по желба на Манчини, да не спомнувам што Шаќири и Ковачич отидоа...[DOUBLEPOST=1454849017][/DOUBLEPOST]гледајте ги само овие “центаршутеви“ на ТЕЛЕс и Нагатомо... ова е да се чудиш. Луѓе, играте и вие фудбал (дел од вас), ова е просто немогуче вакви топки да даваш, а да си професионален фудбалер. Не можам да се изначудам...
Ни тогаш, а ни сега не можеш да ме разбереш. Јас го ругам (моментално) Манчини и ќе го ругам ако се распаѓаме вака, ама на почеток кога бевме прво место и имавме добри резултати немаше причини да го правам тоа. Да, имавме некои победи на сила, ама едно 525244 пати реков дека тимот ни е скроз нов, 7 нови првотимци имаме, треба време да се уиграат...

Значи тоа е разликата меѓу мене и тебе, ти го мразиш Манчини (што е океј според мене, секој со свое мислење) али тоа ти се рефлектира и врз навивањето за Интер, изгледа како да посакуваш да не победува Интер само за да се курчиш за Манчини на темава, а додека јас не го мразам Манчио, али немам проблем да го критикувам кога треба да го сторам тоа.

Да платиш клупа за 40 милиони стварно е флопиште!
Јас верувам дека знае да игра, и дека повеќе ќе покажеше од потенцијалот ако играше во подобар тим. Ама што се многу 40, многу се! Не заслужува.
Ma kaкви 40 милиона не заебавај.Вакви мајмуни без мозок како овој у рен,лил,лориент со лопата има да ги ринеш!

a43.jpg

Овој? :D
Па незнам кој е ама човекот има три асистенции за трите гола на верона.

Манчињо и неговите измени на 5 мин до крај. Нападини ги пичко, а еден а нула бодови ништо не мења.

Ma kaкви 40 милиона не заебавај.Вакви мајмуни без мозок како овој у рен,лил,лориент со лопата има да ги ринеш!

Е ајде де...
Ебати проценката од Манчини и оваа ретардирана управа!

Снајдер го дадоа за 10 а ова црнилава го преплатија со 40.
Ама нееее, Снајдер им земал голема плата дааааа, никако тоа, треба да се штеди. Се да ви ебам!

Цццц не ми се верува бе што се не има направено управава.

Зошто бе пријателе у 90та минута праиш измена?! Зошто??? Задржуваш време ли... добро бе, го прашува ли некој што е поентата? Бонус за Љајиќ, па делат 50-50%? :) Ц ц ц ц

Љајиќ во 90 минута. Дај бе нека му влезат Курва на дебилов да го помодрат од мавање.

добро бе не можи Тохир еден ултиматум да му бапни на Манчини...како можи да си дозволват да прокоцкат победа против вакви противници, па како мислат да се изборат за то трето место

Ќе го цитирам Урко од ФБ: Абе прво место да е, ради изменава одма би го избркал!

Која е оваа измена бе у 90та? хахахаахах
Зашо бе секој викенд ни го расипуваат матер да им ебам ја неспособна, зашто???

Мене ли ми се обраќаш?Ако дај ми постови кај сум се курчел ?А ти си брука жива бе брат!Тргни од глупостите што ги пишуваше за јуве,до тоа флоп бил дибала,интер шампион ќе бил и тн и тн...

Ради твоите бљувотини срам ми е у серија а темата да се појавам,не избрука до коска сите интераши на форумов!
Пс.Не треба да си баба ванѓа за да видиш некои очигледни работи,треба само да си глуп или слеп за да не ги воочиш

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Како може тебе да ти е срам да идеш у Серија А кога им го пушеше цело време, ти си сега херој, ти си го предвидел распадот на Интер и кога газеше првите 18 кола ти си викал дека Интер ќе се распадне... Сега ти си експерт у пушење овај у фудбал. Иди навивај за Шангај Шензу...

Како може тебе да ти е срам да идеш у Серија А кога им го пушеше цело време, ти си сега херој, ти си го предвидел распадот на Интер и кога газеше првите 18 кола ти си викал дека Интер ќе се распадне... Сега ти си експерт у пушење овај у фудбал. Иди навивај за Шангај Шензу...
Кое пушење бе дете?Треба да бидеш реален малку,пак ќе ти кажам - со глава ѕид не се бутка [emoji6]
Оди сеа сокри се негде и биди среќен на крај и лига европа ако играме.И другпат не се брукај така,скокни па речи оп.Јас поише од тебе сакам да биде интер у топ 3 и да игра ЛШ,ама за жал со оваа управа,тренер и играчи - толку

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom