Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни тогаш, а ни сега не можеш да ме разбереш. Јас го ругам (моментално) Манчини и ќе го ругам ако се распаѓаме вака, ама на почеток кога бевме прво место и имавме добри резултати немаше причини да го правам тоа. Да, имавме некои победи на сила, ама едно 525244 пати реков дека тимот ни е скроз нов, 7 нови првотимци имаме, треба време да се уиграат......и не си викал дека Манчини е ѕвер, и дека Ханда брани со рамо т.е. го гаѓаат...
Манчини го бранеше ко да ти е роден брат, али ок - еве полесно ти е веќе, не си кажал дека титула ќе земе Интер.
Кондогбија исто дека е добар, и тоа не си кажал... Дека му треба време... му треба време, да... за да ни ги земе уште 5 години тие Х милиони што му следат и да си го прчи курот црнчугата глупа, нема никаква разлика од Марига и од Пеле... или Фадига.
Едино овој скотов го плативме 40м ко мајмуни, по желба на Манчини, да не спомнувам што Шаќири и Ковачич отидоа...[DOUBLEPOST=1454849017][/DOUBLEPOST]гледајте ги само овие “центаршутеви“ на ТЕЛЕс и Нагатомо... ова е да се чудиш. Луѓе, играте и вие фудбал (дел од вас), ова е просто немогуче вакви топки да даваш, а да си професионален фудбалер. Не можам да се изначудам...
Ma kaкви 40 милиона не заебавај.Вакви мајмуни без мозок како овој у рен,лил,лориент со лопата има да ги ринеш!Да платиш клупа за 40 милиони стварно е флопиште!
Јас верувам дека знае да игра, и дека повеќе ќе покажеше од потенцијалот ако играше во подобар тим. Ама што се многу 40, многу се! Не заслужува.
Па незнам кој е ама човекот има три асистенции за трите гола на верона.![]()
Овој?![]()
Ma kaкви 40 милиона не заебавај.Вакви мајмуни без мозок како овој у рен,лил,лориент со лопата има да ги ринеш!
Како може тебе да ти е срам да идеш у Серија А кога им го пушеше цело време, ти си сега херој, ти си го предвидел распадот на Интер и кога газеше првите 18 кола ти си викал дека Интер ќе се распадне... Сега ти си експерт у пушење овај у фудбал. Иди навивај за Шангај Шензу...Мене ли ми се обраќаш?Ако дај ми постови кај сум се курчел ?А ти си брука жива бе брат!Тргни од глупостите што ги пишуваше за јуве,до тоа флоп бил дибала,интер шампион ќе бил и тн и тн...
Ради твоите бљувотини срам ми е у серија а темата да се појавам,не избрука до коска сите интераши на форумов!
Пс.Не треба да си баба ванѓа за да видиш некои очигледни работи,треба само да си глуп или слеп за да не ги воочиш
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Кое пушење бе дете?Треба да бидеш реален малку,пак ќе ти кажам - со глава ѕид не се бутка [emoji6]Како може тебе да ти е срам да идеш у Серија А кога им го пушеше цело време, ти си сега херој, ти си го предвидел распадот на Интер и кога газеше првите 18 кола ти си викал дека Интер ќе се распадне... Сега ти си експерт у пушење овај у фудбал. Иди навивај за Шангај Шензу...