Каква жена му треба според хороскопскиот знак: На Бикот забавна, на Скорпијата посветена
Јас сум лав у хороскоп и секаде кај што сум прочитал ми пишува дека одговарам со овен и стрелец. Ама буквално секаде. На едно место неам прочитано дека одговарам со друг знак.
Е сеа моментот е што никогаш до сега не сум имал девојка овен или стрелец нити пак сум се пронашол со девојка овен или стрелец и од оние малку со кои кратко сум се гледал (две три излагања).
Педиодично гледано чудно ми е и неможам да разберам некои работи па ако можеш да ми подобјасниш би ти бил благодарен.
До пред неколку години буквално сите девојки што ги привлекував беа девица во хороскоп. И врски сум имал со девица и гледања периодични и муабет ни идело и секс и све. После некое време (последниве 3 години) сите девојки што ги привлекувам се најчесто водолија... Тотално се чудни, зборат дека сакаат сериозна врска, спремни се од 4то гледање да почнат да ти зборат за брак и деца а делата што ги прават кажуваат нешто сосема друго. Ама ете, ке ми тргне муабет, или ќе искочам на состанок со девојка или она ќе ми се додворува и гледам водолија у хороскоп.... Скоро со сите девојки вака последниве 3 години...
Е сеа до мене ли е проблемот што порано привлекував девици а сега водолии и што никад не сум можел да останам подолго од две гледања со овен или стрелец или ова е само доказ дека врска хороскопов.
Иначе јас сум во знак лав во подзнак шкорпија