Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Што му ја мислиш ако ни му еден бан една година:wink:Изгледа првиот бан не те присвести..сакаш ли втор..поголем
Што му ја мислиш ако ни му еден бан една година:wink:Изгледа првиот бан не те присвести..сакаш ли втор..поголем
Posto lani bese eden od najzagreanite "navivaci" na Strumica zatoa.Znaci golem navivacu odgodina moze da te ocekuvame i da pocnes da navivas za Ovce Pole.Poso kako so gledam ne si obicen simpatizer na MZT nego ajle si popizden prema rabotnicki i gi prevzemas misli na tvojot idol A-na-celavi so prekrasen nadimak ZOKI...А-на-тасе се изјаснив јас во една тема, мислам дека беше во таа на Рабопички. Па пролистај таму ќе видиш, немам намера јас по 100 пати да пишувам едно исто.
абе уште не спиеш?прошла је пауза за топли оброкPosto lani bese eden od najzagreanite "navivaci" na Strumica zatoa.Znaci golem navivacu odgodina moze da te ocekuvame i da pocnes da navivas za Ovce Pole.Poso kako so gledam ne si obicen simpatizer na MZT nego ajle si popizden prema rabotnicki i gi prevzemas misli na tvojot idol A-na-celavi so prekrasen nadimak ZOKI...
Абе не се прај ного паметен на вас и да ви дадат карти пак неможе да ги надвикате дома а на вас ви беше страх да не ве надвикат у вашта сала и за тава не дадеете карти .mnogu mi e zal sto se zaeba najgolemoto derbi :S sega znam deka i u aerodrom na nas nema da ni dadat karti :S
abe koga ne znaes ...kako da ti kazam toa e nasa rabota a i nemase da vlezat povekje od nas posto jas licno gi vidov kolku se pod zeleznickaАбе не се прај ного паметен на вас и да ви дадат карти пак неможе да ги надвикате дома а на вас ви беше страх да не ве надвикат у вашта сала и за тава не дадеете карти .
колку бевме ??abe koga ne znaes ...kako da ti kazam toa e nasa rabota a i nemase da vlezat povekje od nas posto jas licno gi vidov kolku se pod zeleznicka
И уште 100 кој беа песимисти дека ќе се влезе, затоа што однапред го знаеја епилогот. И џабе зборите сега, ние дојдовме, вие не сакавте да дадете карти. Да не дојдевме разбирам, ама вака немате право да зборите500 maximum
abe ti mi zboris kako navivacite da ti rekle ne davame karti...nema veze so nas koj saka da se dere u prazna sala daj ne zafrkavajИ уште 100 кој беа песимисти дека ќе се влезе, затоа што однапред го знаеја епилогот. И џабе зборите сега, ние дојдовме, вие не сакавте да дадете карти. Да не дојдевме разбирам, ама вака немате право да зборите
Aaaaa значи вие бевте 2.000 во сала... исто колку што бевте и со Соколи...да не се повторуваме, на сила ве собра Командантот за со Мзт и од страв да не се усерете не ни дадовте ни карти. Се виде каков кам-бек направивте, со Торус 13, со Фени 22 на трибина...500 maximum
Прашајте го вашиот комесар за безбедност (читај командант, читај воџа) зашто дал само 150 и доста трамбулите глупостиabe ti mi zboris kako navivacite da ti rekle ne davame karti...nema veze so nas koj saka da se dere u prazna sala daj ne zafrkavaj
А со Соколи 6 ипол?Aaaaa значи вие бевте 2.000 во сала... исто колку што бевте и со Соколи...да не се повторуваме, на сила ве собра Командантот за со Мзт и од страв да не се усерете не ни дадовте ни карти. Се виде каков кам-бек направивте, со Торус 13, со Фени 22 на трибина...
abe ti mi zboris kako navivacite da ti rekle ne davame karti...nema veze so nas koj saka da se dere u prazna sala daj ne zafrkavaj