- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
епа јас брат ЧАКАМ за дупликат происхот ОФИЦИЈАЛНО два цели тешки месеци........[DOUBLEPOST=1454545547][/DOUBLEPOST]Za kolku vreme imate zemeno proizhod neka spodeli nekoj ve molam. Pisuvase 30 rabotni denovi. Eve pominaa uste nema odgovor. Pisuva deka se obrabotuva
АЈ ОДГОВОРИМИ АКО САКАШ...ВЕЛИШ ЗА (((((ВАС))))) СО ДОКУМЕНТИ ДОБИВАТЕ СО СИГУРНОСТ,,,,,,А ШТО Е СО ((((НАС))) ДРУГИТЕ БЕЗ НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ДОКАЖУВАЊЕ.......[DOUBLEPOST=1454546118][/DOUBLEPOST]SAMO STO DOJDOV OD SOFIJA PODNESUVAV ZA PROISHOT POSREDNIKOT KAKO STO MI KAZA TAAKA I ISKOCI INACE IMAV ZAKAZANO ZA 11MESEC A DENES GI PREDADOV DOKUMENTITE BEVME EDNO 10 DUSI SITE IMAVME NAPISANO MOLBI DEKA NA ZADADENATA DATA NE MOZE DA DOJDEME I NA SITE NI GI ODOBRIJA MOBITE I NE PRIMIJA U DABC SAMO STO CEKAVME DOKAJ 13-00 PREDNOS IMAA TIE SO IMAA ZAKAZANO NA DENESNA DATA TIE BEA EDNO 15 DUSI., STARCETO STO BESE PRED VRATA VO DABC NA EDNI DECKI IM KAZA DEKA MORA DAIMAS BILO KAKVI RODNINI CICKOVCI BRATUCEDI I ZIMAS PASOS SE NA SE TRGNATO E NA ARNO ZA SEA AI ZA MAKEDONCITE STALNO KE IMA
ЧУЛ ТЕ ГОСПОД,,,,,,,,,,,,,,АМИН[DOUBLEPOST=1454547182][/DOUBLEPOST]Дечки не се вжештувајте, сите ги губиме нервите, но вчера се чув со посредникот, и ми рече да не се нервирам за џабе, не само тие со стари документи, туку и сите останати што извадиле потврда од бугарски клуб ќе добијат државјнство, засега тие со потврди од клубовите добија без проблем происход, јас не сум со потврда, но сакам да кажам дека сите ќе добиеме пасоши, стрпете се, уште малце законот ќе го изгласаат и ќе пуштаат само со уверение од бг клуб.
ДРАГА МИЛА МОЈА НЕРВОЗА,,,,,ГРЕШКА СИ,,,,,не нерви и пари,,,,МАКАТА,,ОЧАЈОТ,,,СИРОМАШТИЈАТА,,ЉУБОМОРАТА,,,,ГРУЕВСКИ,,и др,да не набројувам,(((да бидеме реални))) се оние работи кој ке те натераат на ОВА,,,,,да го правиш по вторпат па и третпат па крај крајот ако треба додека не им се смачи од мене да ме гледаат таму,,,,.....позDa ali toa e postapka jovo na novo ako imas pari i visok nervi.
Последно уредено: