Помош за избор на лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата Jане
  • Време на започнување Време на започнување
Овој лаптоп - само за работа со документи и интернет. За ништо друго не го бива...

Овој лаптоп - само за работа со документи и интернет. За ништо друго не го бива...
И по некој порнич може да изгледа ама прво да го симне пошо директно на страна шќе му кочи :D Бураз сочуство знам како е плиток ни е џебот јебига...

Хахаха ја тера cs 1.6 и gta san andreas а за други неам пробано :vozbud:и да ве разочарам не ми кочи дур глеам порничи:kuracc:

Хахаха ја тера cs 1.6 и gta san andreas а за други неам пробано :vozbud:и да ве разочарам не ми кочи дур глеам порничи:kuracc:

не ти требаат други, сан андреас чим ја тера немаш гајле

Ама искрено не вреди да го купиш. Подобро почекај уште малку веќе од 18-19 добро котираат ...
Сепак тој си знае

Знам дека се заебав што го купив овој,искрено не се разбирам многу за компјутери,лаптопи и сл а и со 18.000 плата и не можам да земам некој подобар :)

Знам дека се заебав што го купив овој,искрено не се разбирам многу за компјутери,лаптопи и сл а и со 18.000 плата и не можам да земам некој подобар :)
You'll be fine Jedi ;)
И јас така на времето коа работев за толкава плата земав едно 10 инчно за 15.000 (толку чинеа пред5-6 години). 2014та си земав 15 инчен со i7, GTX860, 4K резолуција (еден од првите лап-топи со 4К екран), и некако многу ми е голем, не ја искористувам целата сила.

Така да, не му ја мисли многу-многу :) Со здравје да го штракаш :)

Дали има некоја разлика во работењето пример побрзо да загрева и троши батерија ако имаш посебна графичка немсто интегрирана ?

Да ве прашам официјален сервис на леново во Скопје знаете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom