Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
11milki za PL ti e kako eden rucek da pocastish
знам дека е така ама зато цацко му е крив кога ќе преплатат некој просек а ќе го снема на мапата за играчи по некое време.[DOUBLEPOST=1454370858][/DOUBLEPOST]Џонтра лајк :cool:

Џам ќе свиткат, има некој интересни трансфери ама има и ептен лоши, многу пари фрлат за просечни играчи.

Koj сакаш да ти продаде класа играч на полусезона. Иначе, овој у Евертон е втор најдобар играч по Хулк у Русија. Сега, не дека Русија е репер, али, ајде да видиме.

Стоук се поќе и поќе се јачат, овај Имбула Мурињо беше ептен загреан за да го донеси на Стемфорд, можи да го биди, ама 18 мил. :popce:

Кај е сега Стелт планинарот кога му викав пред два месеци дека Пеп е во Сити веќе печен. :kuracc:

Блокиран ми е Сељакот, а Пеја се надевам ги читаш коментарите како шо ги читаше во кладилница тема па ќе го банираш Стелт од темата ПЛ.
Во темата кладилница ниту го навредив ниту го спомнав, тој изиграваше дрвен адвокат на вандал кој е дупло поголем сељак од Стелт, и ничим изазван почна да ме цитира и да спомнува ПМС и не знам ти шо а гла сечам дека не знај зборот ПМС шо значење има.
Го нареков планинар оти понашањето му е како да растен во некоја пештера во Авганистан, на секој мој пост цитира и вреѓа а никогаш го немам цитирано јас.

Калимеро, прекини, ќе ти снема теми на форумов за пишување. На многу другооделенски начин му се ставаш на Стелт. Ако толку ти праи мерак, пиши му пп, покани го на кафе, било што, не вака на „кој се бие тај се воли“ начин.

Продолжи и бан и од оваа тема.

Калимеро, прекини, ќе ти снема теми на форумов за пишување. На многу другооделенски начин му се ставаш на Стелт. Ако толку ти праи мерак, пиши му пп, покани го на кафе, било што, не вака на „кој се бие тај се воли“ начин.

Од кога зборот планинар е навредлив збор во МК ?
Требен ми е Стелт па со него ќе се замарам, во кладилница тема никој не го гибна па се живо ми изнарече а јас го јадов банот.

Дани ај да се кладиме дека ќе опстани Свонси. По аватар, ми дојде една интересна идеја како за тебе. :D

Абе и јaс мислaм декa бaрем зa oпстaнoк ќе се избoрaт, не се дo тoлку бaтaл.

Oвa oнaкa гo пишaв (т.е. препишaв oд нaш фoрум), кaкo фaкт зa непoтребниoв :D

Дa не речеш те oдбив, кoгa ќе зaврши сезoнaтa прaти ми гo aвaтaрoт. Ќе гo пoнoсaм некoј ден, штoм велиш интереснa идејa :D

Фала Богу знам дека и дека самиот претерувам некогаш (почесто де), ама влегов на темава да прочитам што е пишувано за Пеп и ми западна во очи провокацијата без ниедна причина.
Јас и со Фросе (како женски член на форумов) се имам спречкано за врската Пеп - Сити, ама не сум ја прочитал да пише планинар.

Многу феминистички се изреагира на мојот пост, а да беше машко место Стефи муабетов ќе беше Хехе не замарај.

Голем к*р ако Стефи е женско, обожава да прави закачки, а сака да се вади на тоа феминистичкото т.е се сити кога другите ја бранат оти е женско, па и отпосле засилена се курчи. A од се најстрашно е што лаже и глуми лудило. Ццц

Фала Богу знам дека и дека самиот претерувам некогаш (почесто де), ама влегов на темава да прочитам што е пишувано за Пеп и ми западна во очи провокацијата без ниедна причина.
Јас и со Фросе (како женски член на форумов) се имам спречкано за врската Пеп - Сити, ама не сум ја прочитал да пише планинар.

Многу феминистички се изреагира на мојот пост, а да беше машко место Стефи муабетов ќе беше Хехе не замарај.

Голем к*р ако Стефи е женско, обожава да прави закачки, а сака да се вади на тоа феминистичкото т.е се сити кога другите ја бранат оти е женско, па и отпосле засилена се курчи.
Поради тоа што си претерувал си јадел казнени и банови, сега тоа се случи со Стефи. Батали го муабетов, да завршиме тука.

Њукасл озбилно си ја сфатија работата со биткава за испаѓање. Свонси, Сандрленд и Астон Вила :cautious:

Голем к*р ако Стефи е женско, обожава да прави закачки, а сака да се вади на тоа феминистичкото т.е се сити кога другите ја бранат оти е женско, па и отпосле засилена се курчи. A од се најстрашно е што лаже и глуми лудило. Ццц
A за мПеп у Сити што никад немало да иде, и што уште не, коментар? Или ако не раскажи и со продавачката у коперација дека си се карал, ама не ти рекла планинар? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom