Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тери сакал пари, загарантирано место во првиот тим и тн.
Што се не ќе прочиташ :facepalm:

Ама затоа Иванович доби уште година плус. :icon_lol:
Генијална одлука на раководството.

Поголемиот дел од тука не му дадоа подршка на Мурињо во ноември месец и го рачунаа за главен кривец за кризата.
Никого не фејспламирав.

Сите си имаме различни гледишта на работите, за мене Тери не е спремен да се носи со играчи кои се на врвно ниво. Доказ беше поразот од Сити на почеток на сезоната.
Да поставиш високо одбрана и да играш пресинг а дефанзивци да ти се Иванович и Тери ти е самоубиствена мисија. Нив ги бива само во автобус тактика, каде што напаѓачите им одат директно на нив а не тие да ги бркаат 40 метри.
Колку се сеќавам 99% од тука беа против дефанзивната формација и бараа отворен и брз фудбал.
У таков фудбал Тери и Иванович не постојат.
Веќе добри 3 години немам видено уклузвање од Тери, како она на Зума против Агуеро и Марсијал, каде што го брка 10 метри и стига да расчисти.
Враќањето на Дрогба не беше поради тоа што е во голгетерска форма туку да мотивира.
Мене ова ми е уште енигма?

Тери, Лампард, Дрогба, Кол, Иванович, Карваљо се легенди на клубов.
Но реалноста е дека нивното време помина и време беше/е тие играчи да се сменат нови лица.

Реално и во ред би било да потпише нов договор и да се пензионира во Челзи.
Но кога беше седнат на клупа од Мурињо, не ми делуваше среќен.
Факт е дека на Челзи наредната сезона му треба нов централен дефанзивец, Тери и Иванович да бидат скуад играчи.

И јас до негде се сложвам со Иван за Тери, Тери е легенда во клубот и сите ние сакаме да го гледаме уште долго во Челзи ама факт е дека не можи да игра прва постава веќе, го стигна годините. Иванович е друга приказна, 31 година има зато и само една година му го продолжија договорот да видат како ќе се одвива формата кај него, има фудбал уште во Бане да ја тргниме настрана ова сезона, пред то беше терминатор назад.
Имат изјавено во клубот јавно дека сите шо се над 30 години продолжвање договор само една година.
Сега кога Кина нуди богатсва за играчи кои се со реноме не вервам дека Тери ќе ги одбие, И Жерард беше легенда па во МЛС продолжи, Лампард исто.
Челзи му е на Тери во срцето ама пред се секој играч си гледа прво за себе и фамилијата.

Се тоа би било ок доколку Тери се бунеше дека треба секој натпревар да го игра. Што не е случајот и баш затоа нема никакви оправдувања. Он сака да се пензионира тука и знае дека нема веќе да игра цело време, си го има прифатено тоа.

Секако помалце битно е тоа дека нема да може да придонесува во играта. Неговото присуство во соблекувалната кој ќе го замени?

Настрана квалитетите дечки,никој не рече сите напревари да ги изигра итн. И на клупа да седи,чест е таква легенда да имаш и да се пензионира како легенда. Плус Тери не е баш лош оваа сезона,со оглед на тоа што сме катастрофа од почетокот на сезоната.

Тери под Бенитез седеша на клупа и не се бунеше, се понашаше максимално професионално под водство на деген на клупа, сега ќе се бунел. Глупости ќе прочиташ на форумов.

Не вервам дека ќе се буни, Тери има изјавено дека би седел на клупа цела сезона ако тоа е добро за клубот.

Лестер сакале позајмица а ние сме инсистирале перманентен трансфер :toe: То е го сетија дека е копук и нејќат на ризик да одат ги сваќам потполно :D
Се шалам за Реми, иако не ми е по ќеф за резерва е добар, нека седи., Фалкао и тој нека седи ако не му е проблем да велгва од клупа, па да бидиме со 10 напаѓачи, шоако :P

Лестер сакале позајмица а ние сме инсистирале перманентен трансфер :toe: То е го сетија дека е копук и нејќат на ризик да одат ги сваќам потполно :D
Се шалам за Реми, иако не ми е по ќеф за резерва е добар, нека седи., Фалкао и тој нека седи ако не му е проблем да велгва од клупа, па да бидиме со 10 напаѓачи, шоако :P

Loic Remy is expected to stay at Chelsea, with Radamel Falcao leaving the club.

Фалкао бил виден во Мадрид со Мендеш, се шпекулира дека ќе оди во Атлетико.
да не се спрема трампа :ljubove:

Поголемиот дел од тука не му дадоа подршка на Мурињо во ноември месец и го рачунаа за главен кривец за кризата.
Никого не фејспламирав.

Сите си имаме различни гледишта на работите, за мене Тери не е спремен да се носи со играчи кои се на врвно ниво. Доказ беше поразот од Сити на почеток на сезоната.
Да поставиш високо одбрана и да играш пресинг а дефанзивци да ти се Иванович и Тери ти е самоубиствена мисија. Нив ги бива само во автобус тактика, каде што напаѓачите им одат директно на нив а не тие да ги бркаат 40 метри.
Колку се сеќавам 99% од тука беа против дефанзивната формација и бараа отворен и брз фудбал.
У таков фудбал Тери и Иванович не постојат.
Веќе добри 3 години немам видено уклузвање од Тери, како она на Зума против Агуеро и Марсијал, каде што го брка 10 метри и стига да расчисти.
Враќањето на Дрогба не беше поради тоа што е во голгетерска форма туку да мотивира.
Мене ова ми е уште енигма?

Тери, Лампард, Дрогба, Кол, Иванович, Карваљо се легенди на клубов.
Но реалноста е дека нивното време помина и време беше/е тие играчи да се сменат нови лица.

Реално и во ред би било да потпише нов договор и да се пензионира во Челзи.
Но кога беше седнат на клупа од Мурињо, не ми делуваше среќен.
Факт е дека на Челзи наредната сезона му треба нов централен дефанзивец, Тери и Иванович да бидат скуад играчи.

Јас бев и сеуште верувам дека проблемот е во играчите а не беше во Мурињо. Поради тоа кон мене не си имал причина за фејспалм.

И не ми го споредувај Карваљо и Тери.

Тери и Лампард беша двоецеот околу кој се градеше педигрето на лондонски Челси и се заслужни за успесите на и реномето овој Челси.
Ма не ме јеби Лампард е најдобар стрелец во историјата на Челси, Тери е трет на листата според настапи во историјата.
И двајцата добија/добиваат класично ногирање од Челси.
Лампард си играше во Сити со добар менаџмент на минутите дури и успеа да ни даде гол кој беше и тоа како круцијален.

Во случајов е проблем односот кон Тери, како што беше и со Лампард.
А не тоа дека мора да играат и двајцата за Челси додека не прераснат во фосили.

Единствено е што незнаеме дали Тери се согласил да остане со скратена плата во Челси. Доколку парите се проблемот и Тери преферира да лапне уште некој милион во Америка наместо да остане за помала сума во Челси тогаш нема потреба да ја критикуваме управата во случајов.

Инаку еве малце посликовито од лондонски фан.

I have been supporting Chelsea since 1959. JT is the best defender we have ever had and is still playing well. Has the Chelsea board got any idea how good JT is? At the club from age 14 , a man who clearly loves the club and the fans. JT is a legend and deserves more respect. Common sense should dictate: give the man another season at least, followed by a coaching role - and eventually manager? This board have shown nothing but contempt for the fans - Benitez, Lampard, Mourinho, JT: the board's actions are not only a disgrace but an indication of the brainless individuals who just don't have a clue.

Имаме двајца млади централни, место да добие Тери на улога на ментор како што Зума раскажа дека Тери се однесувал со него, во случајов се случува обратно.

Па уште со тоа демек можело да се смени состојбата до на лето.
Што има Тери уште да им докажува? Верност? Квалитет? Тоа дека во моментов е број еден централен во Челси?

Ова е тој срамотен однос на управата. Никаков респект кон капитенот.

А јас се си мислам дека веќе го имаат договорено новиот тренер на Челси и поради тоа на Тери му се дава нога, бидејќи се планира замена на негово место.

Последно уредено:
Убиствена управа имаме на чело со Марина:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom