Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лестер сакале позајмица а ние сме инсистирале перманентен трансферТо е го сетија дека е копук и нејќат на ризик да одат ги сваќам потполно
Се шалам за Реми, иако не ми е по ќеф за резерва е добар, нека седи., Фалкао и тој нека седи ако не му е проблем да велгва од клупа, па да бидиме со 10 напаѓачи, шоако
Поголемиот дел од тука не му дадоа подршка на Мурињо во ноември месец и го рачунаа за главен кривец за кризата.
Никого не фејспламирав.
Сите си имаме различни гледишта на работите, за мене Тери не е спремен да се носи со играчи кои се на врвно ниво. Доказ беше поразот од Сити на почеток на сезоната.
Да поставиш високо одбрана и да играш пресинг а дефанзивци да ти се Иванович и Тери ти е самоубиствена мисија. Нив ги бива само во автобус тактика, каде што напаѓачите им одат директно на нив а не тие да ги бркаат 40 метри.
Колку се сеќавам 99% од тука беа против дефанзивната формација и бараа отворен и брз фудбал.
У таков фудбал Тери и Иванович не постојат.
Веќе добри 3 години немам видено уклузвање од Тери, како она на Зума против Агуеро и Марсијал, каде што го брка 10 метри и стига да расчисти.
Враќањето на Дрогба не беше поради тоа што е во голгетерска форма туку да мотивира.
Мене ова ми е уште енигма?
Тери, Лампард, Дрогба, Кол, Иванович, Карваљо се легенди на клубов.
Но реалноста е дека нивното време помина и време беше/е тие играчи да се сменат нови лица.
Реално и во ред би било да потпише нов договор и да се пензионира во Челзи.
Но кога беше седнат на клупа од Мурињо, не ми делуваше среќен.
Факт е дека на Челзи наредната сезона му треба нов централен дефанзивец, Тери и Иванович да бидат скуад играчи.
I have been supporting Chelsea since 1959. JT is the best defender we have ever had and is still playing well. Has the Chelsea board got any idea how good JT is? At the club from age 14 , a man who clearly loves the club and the fans. JT is a legend and deserves more respect. Common sense should dictate: give the man another season at least, followed by a coaching role - and eventually manager? This board have shown nothing but contempt for the fans - Benitez, Lampard, Mourinho, JT: the board's actions are not only a disgrace but an indication of the brainless individuals who just don't have a clue.
Trampa Tores - Falkao.Фалкао бил виден во Мадрид со Мендеш, се шпекулира дека ќе оди во Атлетико.да не се спрема трампа
И шо пие кафанатаTrampa Tores - Falkao.![]()