Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
има богови доволно за секојТо‘ значи дека не веруеме у исти богој...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има богови доволно за секојТо‘ значи дека не веруеме у исти богој...
Што доби ти нешто посебно од твојата вера во Бог,по што заклучи дека Тој е баш вистинскиот.Со исклучок на здравјето бидејќи и верниците и неверниците го имаат тоа.Да не набројуваме среќа,пари,радост,мир.Туку нешто што е вонземско,нешто посебно.Дали доби дар на визија,дали ти се отвори духовното око,па разговараш со ангели,истеруваш демони.Дали правиш чуда,дали твоите клетви или благослови кон другите ти се услишуваат за миг од твојот Бог.По што заклучи дека ти си на вистинскиот Пат.Очекувам искрен одговор,само без цитати од Библијата,бидејќи тоа е шаблон на делување.То‘ значи дека не веруеме у исти богој...
Што доби ти нешто посебно од твојата вера во Бог,по што заклучи дека Тој е баш вистинскиот.Со исклучок на здравјето бидејќи и верниците и неверниците го имаат тоа.Да не набројуваме среќа,пари,радост,мир.Туку нешто што е вонземско,нешто посебно.Дали доби дар на визија,дали ти се отвори духовното око,па разговараш со ангели,истеруваш демони.Дали правиш чуда,дали твоите клетви или благослови кон другите ти се услишуваат за миг од твојот Бог.По што заклучи дека ти си на вистинскиот Пат.Очекувам искрен одговор,само без цитати од Библијата,бидејќи тоа е шаблон на делување.
има богови доволно за секој
Мики, ти кажаа ли дека на почеток ко се формираше рисјанството имаше цркви кои велеја дека имало 2 бога па имаше кои велеа дека има 12 па имаше кои велеа дека има стотици богови.Има:
1. Жив Бог, Творец и Седржител.
2. отпаднат/и ангел/и, кој/кои сака/а да бидат богови, а не станаа.
3. Смртни створени луѓе, кои сакаат да бидат богови по благодат или сакаат вечно да мртвуваат.
Се чини дека изборот е троа ограничен...
Мики, ти кажаа ли дека .
па шо туку се расправаш овде со луѓе кои ти кажуваат поинаку??Да Le3, се‘ што ми е потребно, го дознавам од Црквата, во која има само Еден Бог, во три ликови.
па шо туку се расправаш овде со луѓе кои ти кажуваат поинаку??
Тебе вистината око да ти извади нема да ја видиш. Ќе прашуваш како и е име, презиме, матичен број, хоби и која и е омилена турска серија.Не кажуваат „поинаку„ колку да биде „поинаку„, туку не кажуваат ништо вистинито.
Исто ко и цркватаНе кажуваат „поинаку„ колку да биде „поинаку„, туку не кажуваат ништо вистинито.
Тебе вистината око да ти извади нема да ја видиш.
Исто ко и црквата
Изгледа само тебе ти го кажала името..... мене само омилена турска серија и број од кредитна картица ми има кажано.Вистината и името од Вистината го имам напишано миљон пати.
Напиши го името од твојата вистина, оти во спротивно, само без везе коментираш туѓи постови..
земјата е стара милијарди годиниЦрквата е носител на вистината.
Наведи ми една (една, не две, не три...) научна вистина.