Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
феномен признај си ама озбилно дека се најде во клипот:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Е да бе
mrrekz.jpg

:helou:

de zapej mi onaaa : SE E ISTO SAMO PEHAROT GO NEMA :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d::d SE E ISTO SAMO PEHAROT NI GO NEMA ::d:d:dd:
SE NI E ISTO I NIKOGAS NEMA DA GO IMAME :d:d:d:d: posto sme nedorasnati zatoa. e vaa pesna pej is ja navecer pred spienje. ustvari ne ti si a peel i sega pak ce si a pees.............:D:D

a za feni nasata istorija doprva ce ja ispisuvame. vazno imame povece tituli od vas iako postoeme 3 pati pomalku od vas :D:D::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

a sto si pisuval za kolku toa zima eden rabotnik vo feni sakas veruvaj sakas ne ali vistinate e taa sto ti ja kazav prethodno.

za drugite raboti ne se ni zamaram da pisuvam so tebe posto gleam deka ne si dorasnat

nema nikoj da odgovori :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::helou::helou::helou::baeh::jaj::jaj::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

kako bese iskreno se stepavme so dzandarite i togas edno kopile se str4a i go zede i posle izbega toa kopileto od sala i ne se vrati posle toa ajde ako bese tolku opasen dzek zs ne go zapali?ili izbega kako pi4ka da ne jadi 4otek i vasite glupi selski dzandari se pravea kako da ne vidoja nisto zatoa na toj komandirot mu go izvadov kurot i mi vika abe ne ti e stram da mi go vadis kurot :vozbud::vozbud::vozbud: seljak ej ko ne znaese da me zatepa.i aj pofalete se deka ni ja zedovte i ra4kata od tapanot?ama i kazate kako ja zedovte?

kako bese iskreno se stepavme so dzandarite i togas edno kopile se str4a i go zede i posle izbega toa kopileto od sala i ne se vrati posle toa ajde ako bese tolku opasen dzek zs ne go zapali?ili izbega kako pi4ka da ne jadi 4otek i vasite glupi selski dzandari se pravea kako da ne vidoja nisto zatoa na toj komandirot mu go izvadov kurot i mi vika abe ne ti e stram da mi go vadis kurot :vozbud::vozbud::vozbud: seljak ej ko ne znaese da me zatepa.i aj pofalete se deka ni ja zedovte i ra4kata od tapanot?ama i kazate kako ja zedovte?

Epa drugar na slicen nacin i Ajduci zemaa zname na Lozari no da ne diskutirame tuka za toa neli?Ne e mesto

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Легенда е бацето:pos2:

abe jas ne po4nav za toa nekoj od vasite heroj so se pravi ama ako veke se pravi tolku jak neka kazi kako bese navistina i kako ja zedoja i ra4kata od tapanot i nekoja zapalka.ali najako bese koga frlavme so sitni pari4ki i edni 2ca se stepaja za edna 5denarka pa kaj go ima toa be :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

abe jas ne po4nav za toa nekoj od vasite heroj so se pravi ama ako veke se pravi tolku jak neka kazi kako bese navistina i kako ja zedoja i ra4kata od tapanot i nekoja zapalka.ali najako bese koga frlavme so sitni pari4ki i edni 2ca se stepaja za edna 5denarka pa kaj go ima toa be :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ајде натаму ајде :pos2::pos2::pos2::pos2:
Расположи ме одамна не сум се смеел вака :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ama svaka mu 4ast na toj so ja zede 5denarkata ke dzvaka edna mastika orbit :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: a vie drugite taxi od 1 denar :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ama svaka mu 4ast na toj so ja zede 5denarkata ke dzvaka edna mastika orbit :pos2::pos2::pos2::pos2: a vie drugite taxi od 1 denar :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Добро ти беше ова еј:pos::pos::pos::pos:
Него тоа чичето кај вас како се викаше?:pos2::pos2::pos2:
Не знам шо му а трујме темата на Аеросељаците:pos::pos::pos:
Ќе забораев за малце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom