Последниот Мохиканец
Командат -ај лав ју
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 294
- Поени од реакции
- 61
Да лично мое е, оргинално е ако мислиш на и идеата.
не идеата не е толку битна, туку самото видео дали си го снимил ти. Ако си го нсимил ти одлично. Може да пробаш да сајтови слични на lifehacker (океј ова е веќе тешка категорија). Ама на некои пристојни DIY (Do-it-yourself) сајтови или How-to сајтови би требало да ти го прифатат. Ништо не кошта да им се обратиш. Има и article directories каде може бесплатно да се постира ама има и некои услови (ѕирни го hubpages.com).Да лично мое е, оргинално е ако мислиш на и идеата.
Не ти се copyrighted видеата?Мојот Youtube Channel со повеќе од 10,000 sub и повеќе од 5,500,000 views. Видеата ми се Montezation ама никако не успевам да се поврзам со Google Adsence...
неНе ти се copyrighted видеата?
Од кога е проблем да се отвара канал во youtube?!se prodava you tube kanal, koj so e zainteresiran neka pise pp
Најверојатно мисли на популарен акаунт.. ШознамОд кога е проблем да се отвара канал во youtube?!
На месец дена се менува адсенсот.Имам проблем со АдСенсо. поврзав се се е океј, Кога одам на YouTube и гледам заработка на мојот канал имам 8 долари,
А кога одам на адсенсо само 4евра. Шо е проблемо?
Имаш по ппIgram mn poker online, mislam ako snimam videa i gi redam na YouTube ke bidat dosta gledani....
P.S ziveam vo Germanija videata bi bile na Germanski, tuka povekje se plajka za pregledite, no edinstven problem mi e sto neznam kako da snimam..... Dali saka nekoj zaedno da probame mozebi? Jas sum siguren deka videata ke bidat dosta gledani...