Заработување со YouTube во Македонија

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Да лично мое е, оргинално е ако мислиш на и идеата.
не идеата не е толку битна, туку самото видео дали си го снимил ти. Ако си го нсимил ти одлично. Може да пробаш да сајтови слични на lifehacker (океј ова е веќе тешка категорија). Ама на некои пристојни DIY (Do-it-yourself) сајтови или How-to сајтови би требало да ти го прифатат. Ништо не кошта да им се обратиш. Има и article directories каде може бесплатно да се постира ама има и некои услови (ѕирни го hubpages.com).

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
Еј имаш право за lifehaker, добри се (тешка категорија) ги проверив и останатите едниствено ми останва да седнам и да читам правила на форумите и страните кој ги наведе.Благодарам во секој случај

Член од
11 февруари 2016
Мислења
35
Поени од реакции
18
Мојот Youtube Channel со повеќе од 10,000 sub и повеќе од 5,500,000 views. Видеата ми се Montezation ама никако не успевам да се поврзам со Google Adsence...

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
711
Поени од реакции
1.023
За да се поврзам со AdSense каква сметка е потребна ?
Девизна или може и обична ?

Член од
23 јули 2014
Мислења
575
Поени од реакции
111
se prodava you tube kanal, koj so e zainteresiran neka pise pp

Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Имам проблем со АдСенсо. поврзав се се е океј, Кога одам на YouTube и гледам заработка на мојот канал имам 8 долари,

А кога одам на адсенсо само 4евра. Шо е проблемо?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Имам проблем со АдСенсо. поврзав се се е океј, Кога одам на YouTube и гледам заработка на мојот канал имам 8 долари,

А кога одам на адсенсо само 4евра. Шо е проблемо?

На месец дена се менува адсенсот.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Igram mn poker online, mislam ako snimam videa i gi redam na YouTube ke bidat dosta gledani....
P.S ziveam vo Germanija videata bi bile na Germanski, tuka povekje se plajka za pregledite, no edinstven problem mi e sto neznam kako da snimam..... Dali saka nekoj zaedno da probame mozebi? Jas sum siguren deka videata ke bidat dosta gledani...

Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Igram mn poker online, mislam ako snimam videa i gi redam na YouTube ke bidat dosta gledani....
P.S ziveam vo Germanija videata bi bile na Germanski, tuka povekje se plajka za pregledite, no edinstven problem mi e sto neznam kako da snimam..... Dali saka nekoj zaedno da probame mozebi? Jas sum siguren deka videata ke bidat dosta gledani...
Имаш по пп

Kajgana Shop

На врв Bottom