Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто на секоја утакмица не бидете по 500 души навивачи а?Ако сте секогаш најдобри како што кажувате !

a zasto strumica-mzt koga mzt tepase vo posledna sekunda vie bevte 100 i od tie 100 nikoj ne navivase tuku samo na krajot koga izgubivte ja peevte 1963????

a zasto strumica-mzt koga mzt tepase vo posledna sekunda vie bevte 100 i od tie 100 nikoj ne navivase tuku samo na krajot koga izgubivte ja peevte 1963????
Секогаш сум бил со нив и ќе бидам !Изгубија со вас останав,кога плачев во сала пред другари/ки сите се смееа и просто се чудеа како можам да плачам за една кошарка,но болката да изгубиш титула на домашен терен беше преголема...Да бидеме последни во лига,ќе бидам со НИВ !Само ти не се обидувај да го избенгеш прашањето,одговори !Зошто со сите не сто по 500 души ...

А зошто на секоја утакмица не бидете по 500 души навивачи а?Ако сте секогаш најдобри како што кажувате !

Епа и тоа јас сакам да му го кажам ама не ме разбираат:toe:

Вие во финале сте 70, ние на обична утакмица 250...Козари и Ајдуци имаат образ да се споредат со ФА...Дрско и безобразно...или не...само малоумна споредба

Козари со Јамаха тапан и 12 луѓе...Козари вие неможете ни на Ајдуци да им се фатите, Ајдуци за вас се Гејт13...вие сте послаби и од Абреубре... што туку зборувате за навивање, смешни сте

ЕНИ-МЕНИ-СЕНИ-НАВИВАМ ЗА ФЕНИ и тука се убацува, бубњарот од „Алпина„ со тапанчето

Да де, 20.000 почетна плата, а кој не сака, го тепаат. Поима немате, само се пувате тука. Си знаете сами дека обичен работник во Фени зема 6.000, без разлика на толку високата цена на фероникелот на берзата.

Троспратна куќа имаш во Кавадарци? и? Не те сфатив кој ти е муабетот? За 45-те квадрати...тоа ги има ретко во која зграда и најчесто тие станови се издаваат на провинцијалци чии родители земаат по 20.000 месечно и затоа на крај од становите крадат се што може да се украде, пошто дома имаат прилив од по 40-50.000 денари месечно, без бонуси. Голтари сте, признајте...а за квадратурата...овде знам лично 20 луѓе и знам дека ниеден не живее во стан од под 80 квадрати, со ПАРНО, а не ти во куќата во зимно време се собирате две фамилии во една соба, за да заштедите на дрва пошто, имате две печки едната во дневна соба, а другата кај братучедите во Конопиште...тоа дека земате по 20.000 плата.

Кога одиш во Ве-Це мораш да земеш Плејбој за да ти се крене малце, пошто од ладното ти се собрал и неможеш да мочаш....а за Ве-цињата што ги делиме со други...си бил ти во студентски дом, пошто твоите од Фени земаат по 20.000 поединечно и си видел едно Ве-Це на спрат...ееееее блазе си ти, ние Скопјаните што бараме по 15.000 почетна плата неможеме да си приуштиме студентски дом.

За сестрите...ете ти кажа твој пријатељ Атанасе што прават Скопјаните таму, а Чаир-Маир...ако сестра ти го правела тоа кога студирала тука, верувај скопјанките не го прават.

А јас, немам потреба да се грижам дали Мзт Скопје ке постои или не, знам дека бил тука и ке биде, знам дека е дел од историјат аи ке биде дел од иднината...додека пак ти Козару, можеш само да се надеваш дека ке потраете бар една година повеќе од вашите пртходници Тиквеш, Орка, и да се надеваш дека после 3 години ке имате бар еден спорт во прва лига...

de zapej mi onaaa : SE E ISTO SAMO PEHAROT GO NEMA :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d::d SE E ISTO SAMO PEHAROT NI GO NEMA ::d:d:dd:
SE NI E ISTO I NIKOGAS NEMA DA GO IMAME :d:d:d:d: posto sme nedorasnati zatoa. e vaa pesna pej is ja navecer pred spienje. ustvari ne ti si a peel i sega pak ce si a pees.............:D:D

a za feni nasata istorija doprva ce ja ispisuvame. vazno imame povece tituli od vas iako postoeme 3 pati pomalku od vas :D:D::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

a sto si pisuval za kolku toa zima eden rabotnik vo feni sakas veruvaj sakas ne ali vistinate e taa sto ti ja kazav prethodno.

za drugite raboti ne se ni zamaram da pisuvam so tebe posto gleam deka ne si dorasnat

Секогаш сум бил со нив и ќе бидам !Изгубија со вас останав,кога плачев во сала пред другари/ки сите се смееа и просто се чудеа како можам да плачам за една кошарка,но болката да изгубиш титула на домашен терен беше преголема...Да бидеме последни во лига,ќе бидам со НИВ !Само ти не се обидувај да го избенгеш прашањето,одговори !Зошто со сите не сто по 500 души ...

ne go izbegnuvam prasanjeto, nie samo na mavrovo i na sokoli ne se sobirame nad 200 luge

ti mi go izbegna prasanjeto ne te prasav dali si placel ili ne, ne me interesira zasto vie kutevte cela utakmicca, zasto kutevte pola utakmica koga bevme so family???

Абе, зашто не бевте во финале Струмица - Работнички повеќе од 300 гледачи??????????????????? Кое ти е глупово прашање. Имаме цифра трипати поголема од вас и тоа вие кога сте на дерби, а ние на обична утакмица...а зашто не сме голема цифра, од причини кои ти и твојата багра фрлачи на патлиџани и грозје нема потреба да ја знаете...тоа е ФА, нешто недостижно за сите вас тука

Вие во финале сте 70, ние на обична утакмица 250...Козари и Ајдуци имаат образ да се споредат со ФА...Дрско и безобразно...или не...само малоумна споредба

Козари со Јамаха тапан и 12 луѓе...Козари вие неможете ни на Ајдуци да им се фатите, Ајдуци за вас се Гејт13...вие сте послаби и од Абреубре... што туку зборувате за навивање, смешни сте

ЕНИ-МЕНИ-СЕНИ-НАВИВАМ ЗА ФЕНИ и тука се убацува, бубњарот од „Алпина„ со тапанчето
Сега велите дека со Соколи сте биле 70-80,сега 250:kesa:Ок е,ние колку сме-толку сме !Ама барем не се правиме најдобри,вие се правите најдобри...Само одговори ми,зошто на секоја утакмица не сте по 500?

Значи со Соколи во термин 14 ч. имаше 300 луѓе, другите утакмици просек на навивачи е од 300 до 500.
Ќе ти дадам еден пример пошо мал си уште не сваќаш некој работи. Трибината на Делије собира 10.000, просекот во домашното првенство им е 3-4000. И сега што праиме?

Сега велите дека со Соколи сте биле 70-80,сега 250:kesa:Ок е,ние колку сме-толку сме !Ама барем не се правиме најдобри,вие се правите најдобри...Само одговори ми,зошто на секоја утакмица не сте по 500?

Глуп ти зборам за дома. 70 бевме на гостување во Парк
Сега ти глуп се правиш или што??? Ти викам просек е од 300 до 500

Значи со Соколи во термин 14 ч. имаше 300 луѓе, другите утакмици просек на навивачи е од 300 до 500.
Ќе ти дадам еден пример пошо мал си уште не сваќаш некој работи. Трибината на Делије собира 10.000, просекот во домашното првенство им е 3-4000. И сега што праиме?
Па така кажи бе другар:vozbud::vozbud:Учиме од нив,ништо срамно:kesa::wink:

MZT koga igrase na gosti protiv sokoli bevme 70-80... doma bevme 250-300 protiv sokoli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom