Македонија-Белорусија(27.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Да ја ФИКСИРАМ МАКЕДОНИЈА бе брааат?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќа овие се жива неписменоќа. А и фризурине им се Спецназ стил од 90тите :D

Па и Јоновски можел да се напраи добар офанзивен бек, ко Биелецки на пример :гик:

Ова само кај нас го има уште од старт да лимитираат одредени играчи да играат само одбрана. Дај Боже Јоновски да е последниот таков.

Кој кур си ми го стаил Бате бе да ти ебам крфта, врати го Кузмановски нека игра детето, види го ретардираниов, лажен бек ми игра. :tapp:

Столе и Филип се ван сите сфери утакмицава. Од раце им бегаат топките.

Среќа овие се жива неписменоќа. А и фризурине им се Спецназ стил од 90тите :D
News-20131218120246.jpg

Југоооо несреќоооо каква математика си состави овој од ваму, оној од онаму значи ќе погоди...

Мизерија еј.. Колку нереализирани напади и колку грешки и изгубени топки.. Невидено.

Haha Toni odi ubi se be kurtonuuuu.
Ejjj koj debil ti bil ovaj ne mi se veruva haha,vika,KIRE IGRA VO BARSELONA,SALDETENKA NEPOZNAT,ZNACI TREBA KIRE DA GO POGODI PENALOT,haha ej,ni Hedis Football league koga prenesuvase ne tresese vakvi zeleni,debilce edno nikakvo,znaci ne e samo kurtonska faca tuku glup e ko:kuracc:

Пак ние Обединетата Фаланга трошиме нерви на нив.
И прати го , неможеле да се исмотивират, па поголема мотивација од тоа што го носиш црвено-жолтиот дрес, треба ли да има бе ?

Abe gomnari edni kako ne vi e sram da se vratite bes pobeda.Pa ako ne vi se igra dajte ja slizbeno pomal kje rezilot

Ke izgubime ovaa,5 kvota lapaj,ili pak (H)iks:zloo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom