Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За претходниот десетина души ми побараа линк во порака, па за да си олеснам малце, затоа.Aaaaa многу јак филм.
Да се rewatcha или не, прашање е сега. Искрено одамна немам ривочнато (cringe) филм пошо некако ми е како губење време.
Мислам дека ќе направам исклучок во случајов.
God, I miss that nigger.
@Zlatikevichius Злате, не се замарај да бараш/копираш/пастираш рилисес (cringe x2) за олку познат филм, сите ќе најдат...
Можеш и штета да направиш како на пример последниов ти е синхронизиран на Полски![]()
Добро ама тој беше релативно unknown.За претходниот десетина души ми побараа линк во порака, па за да си олеснам малце, затоа.![]()
@Вокерка - зошто и официјално не ни се придружиш?![]()
Север, север!Ќе се ѕирне пак франуцскиов, а му се мислев да го репризирам скоро.
Јас уште сум во дилема, пет филмови, никако да се одлучам кој највеќе ќе ви се допадне. Европско во секој случај, дали од северот, дали од истокот е знак прашалник![]()
Pathfinder Норвешки, преубав филм, во природа, снегови, посебна атмосфера.. ако сакаш експрес Северен предлог, не му ја мислиСевер, север!![]()
Искрено, до сега не сум сретнал лош филм од Северот! Што и да е, ќе помине.И мене ми е глеан тогаш коа искочи, 8ца си добил, ќе се репризира...
Pathfinder Норвешки, преубав филм, во природа, снегови, посебна атмосфера.. ако сакаш експрес Северен предлог, не му ја мисли![]()