- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Odlicno! Uspeh i so srekaод струмичкиот клуб за колку бугари живееле тогашно време такво нешто однел платил 30 евра за тој документ
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Odlicno! Uspeh i so srekaод струмичкиот клуб за колку бугари живееле тогашно време такво нешто однел платил 30 евра за тој документ
Da sega za ovie od 2015 ne treba zosto sega se vo dobri odnosi ministerstvoto I DABC a vo minatoto imase nedorazbiranja mn I zatoa tie so se od 2012/2013/2014 treba da dostavat I vo ministerstvoto istite dokumenti koj sto ima se razbira a za tie od 2015 ova ne vazi znaci jas zboram za tie godini od 2014 pa.nadoleMene vo ambasadata mi rekoa deka ne treba da dostavuvam orginal krstelno dokument a jas sakav da gi go ostavam( koga vrsev intevju) za ministerstvo za pravosudie da go pogledne ......Sovet nekakov ??[DOUBLEPOST=1453653921][/DOUBLEPOST]
Ete isti slucaj sme isto i na mene mi go kaza
go prochitav toa ushte na stranicata, ama mi dava lipsvat danni...... ja pishuvam neshto losho ili toa mi e informacijata za brojcheto ?
i znaes li toa Obrazuvana prepiska so ustvari oznacuva? Bidejki za mojto brojce toa go pisuva i ne znam so tocno znaci toa ?Прегледај го приврзокот 136834 poubo od ova nemozam da vi objasnam, dzabe ke mi pisite vo PP....
Липсват данни - nedostasuvat podatoci
Образувана преписка - formirano dosie
sega za sega tolku znam
toa znaci deka uste nemat stignato do dvoeto brojce i go nemat provereno... istoto go imam i jasi znaes li toa Obrazuvana prepiska so ustvari oznacuva? Bidejki za mojto brojce toa go pisuva i ne znam so tocno znaci toa ?
E kako e mozno ova sega obrazovana prepiska e vo zadolzitelna, a mojata prepiska se namira v zastojanie za kojato nema podatoci I isto taka e vo zadolzitelna kako e mozno ova neznam :/toa znaci deka uste nemat stignato do dvoeto brojce i go nemat provereno... istoto go imam i jas
da da vo zadolzitelna... inace ne znam so da ti recam za tvojot slucaj, sigurno e nekoja greska..E kako e mozno ova sega obrazovana prepiska e vo zadolzitelna, a mojata prepiska se namira v zastojanie za kojato nema podatoci I isto taka e vo zadolzitelna kako e mozno ova neznam :/
pa prosto ti otvorile dosie i sega ce cekas da ja iscistat 2014 pa da dojdat do 2015 i da go pregledaat tvoeto dosie ....ako e nesto za uteha site cekame kako tebei znaes li toa Obrazuvana prepiska so ustvari oznacuva? Bidejki za mojto brojce toa go pisuva i ne znam so tocno znaci toa ?
Ne e greska ne sum samo jas mnogumina se isti slucaj @Walkman kazuva deka e toa zadolzitelna I sega me cudi kako mozi d's bide I toa I toa isto zadolzitelna koga se dva razlicni statusi :/da da vo zadolzitelna... inace ne znam so da ti recam za tvojot slucaj, sigurno e nekoja greska..
druze jas imam brojce od 2015 .. i mi pisuva obrazuvana prepiska.. do moeto brojce uste nemat stignato, i ne sum vraten na dopolnitelna.. mislam deka pogresno se razbravme prethodnoNe e greska ne sum samo jas mnogumina se isti slucaj @Walkman kazuva deka e toa zadolzitelna I sega me cudi kako mozi d's bide I toa I toa isto zadolzitelna koga se dva razlicni statusi :/
Zdravo kolku vreme bese na dopolnitelna proverka. .Da, bev na dopolnitelna.