Фан клуб: МЗТ Скопје

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Која е неговата позиција де? Тројка? Три пати браво за вас..браво за вас...браво за вас...браво за вас
Радикал.. и јас и ти знаеме моментално каква игра може да прикаже Перо.. стварно е тапа без да се испровоцираш ама Перо стар е веќе не го бива.. :smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
star e budimir jolovic, a kakva igra moze da prikaze Pero, aj bas ke vidam so ke kazes koga ke pocne prvenstvo, kako mi kazuvas ko kaj nas da se igra vrvna kosarka, koga eden Prekovic moze da bide dobar vo ligava togas se e mozno. ili lani Tomco Sokolov koj vi bese pod kos i osvoi titula. ne zborite taka za covekot kolku i da e star (kako praite vie ko da ima 50 godini) moze da prikaze igri vo vakvo prvenstvo.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
star e budimir jolovic, a kakva igra moze da prikaze Pero, aj bas ke vidam so ke kazes koga ke pocne prvenstvo, kako mi kazuvas ko kaj nas da se igra vrvna kosarka, koga eden Prekovic moze da bide dobar vo ligava togas se e mozno. ili lani Tomco Sokolov koj vi bese pod kos i osvoi titula. ne zborite taka za covekot kolku i da e star (kako praite vie ko da ima 50 godini) moze da prikaze igri vo vakvo prvenstvo.
Томче Соколов беше резерва тапа за без пари играше колку да пополне место и да праве лични :helou: Перо можеби има искуство бил добар играч кога бил помлад ама времето си го прави своето стварно е тапа :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Колку сезони си го гледал Перо? Ај кажи ми ги петорките каде што играл Перо да видам што играл...или на крај краева отиди на Кфм сајтот и види што позиција пишува... 2 утакмици си го гледал перо блажевски и сега контрираш...стварно незнам што ти е поентата... или против мене сакаш да кажеш нешто? Кажуваш нешто, ок, ајде поткрепи го со факти и кажи ми ги петорките каде што перо блажевски играл, па да заклучиме што играл
Колку сезони сум го гледам сите тие сезони игра 3ка.:wink:Еве ти во Вардар играа Саздов-Совковски-Перо-Митиќ-Филиповски:wink:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
За сите шо какаа за Перо Блажевски, нека изгледаат на јутуб, Мзт вс Реал Мадрид и да знаат. Стварно ми е мило за Мзт шо направи добра екипа, еднаш сакам да го изебат Фершпед, ама толку здраво за да го памтат центраците цел живот...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
За сите шо какаа за Перо Блажевски, нека изгледаат на јутуб, Мзт вс Реал Мадрид и да знаат. Стварно ми е мило за Мзт шо направи добра екипа, еднаш сакам да го изебат Фершпед, ама толку здраво за да го памтат центраците цел живот...
Неможе цел живот да биде јак Перо можеби тогаш бил јак но сега ни јас не му се давам :).. и стварно сте ми чудни веќе со тој Реал пред 10 години сте го победиле? Па штом сте биле толку јаки зошто не сте ја освиле титулата во нашето првенство таа година аман веќе со тој Реал :tapp:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Неможе цел живот да биде јак Перо можеби тогаш бил јак но сега ни јас не му се давам :).. и стварно сте ми чудни веќе со тој Реал пред 10 години сте го победиле? Па штом сте биле толку јаки зошто не сте ја освиле титулата во нашето првенство таа година аман веќе со тој Реал :tapp:
pa i da ti kazeme nema da razberes. ti togas si gleal basket samo na TV. vikas sto se falime so toj Real, pa covek se fali koga ima zasto, nie go imame najgolemiot uspeh vo Evropa od bilo koja druga ekipa vo Makedonija

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Конечно да пишам за засилувањата што ги донесовме.
Без разлика на годините Перо секако е значајно засилување со оглед на тоа што е одличен тројкаш, нешто што му фалеше на МЗТ, искусен е и знае да одлучува натпревари.
Станкович уште еден искусен играч, доминантен во рекетот, а тоа е уште нешто што фалеше на екипата.
Кралевски секако не е донесен за напад, туку за одбрана, блокади и секако скокови, а на тоа бевме тенки постојано.
Тасевски солиден плеј, за да може повеќе да одмара Јане.
Сега мислам дека фали уште еден бек и едно крило и евентуално уште еден класичен центар. Сепак треба некои побрзи играчи да има затоа што Срки, Перо, Кралевски не се доволно брзи. Па со овој тим секако очекувам повеќе од минатава сезона.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Колку сезони сум го гледам сите тие сезони игра 3ка.:wink:Еве ти во Вардар играа Саздов-Совковски-Перо-Митиќ-Филиповски:wink:
Eптен си гледал тимови во кои играл Блажевски

Вардар годинава: Саздов - Илиќ - Мариќ - БЛАЖЕВСКИ - Митиќ (Филиповски, ху д фак ис Филиповски?!?, а Кралевски имаше многу мала минутажа годинава, 15 минути не играше воопшто)

Вардар лани: Самарџиев/Морбан - Хаџибулиќ - Ѓуров - БЛАЖЕВСКИ - Павловски/Кралевски

http://www.basketball.org.mk/igrac.asp?id=22

ИмеПероПрезимеБлажевскиРоден1972Висина200Позицијакрило/центар
Перо можеби има искуство бил добар играч кога бил помлад ама времето си го прави своето стварно е тапа :)
Перо Блажевски од 30 кола, во 30 беше во петорка на колото ... Статистиката од лани, да видиме колку е тапа Перо Блажевски...

http://www.basketball.org.mk/statistika.asp?league=1l0708

Стар бил? Не го бива? Ако не го бива, зашто го има во скоро сите категории во први 5? Ок, не ви се свиѓа, не е кај вас, кај нас си е...Хаџивасилев е сигурно подобар а?

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Pero e igrac od sekojpat mi se aresal kak igre za nego nema so da se kaze, star e da ama iskustvo i maldini e star ama car e Del Piero e star ama car taka da nema so da se bunite bez vrska

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.948
Поени од реакции
50.866
Во Перо имам целосна доверба,ако некој донсе нешто бар приближно на титула тоа беше он и многу ме израдува што дојде.

Мислам дека треба да напраиме една ретро екипа годинава ако се слободни и Ушко и Књазев па Мирза што кур нека дојде и он :pos2: и да шуми,сепак бед ми е Будо крвта негова него го сакам ја:pipi::) битно оптимизам е ниво ко што одамна не бил очекувањата рипнаа многу,сеа само да не се деси неисплаќање на плати и такви пиздарии што се обичај кај нас,пошто Срки и Перо не се Кромиди и Мики,им чуе курот одма ке си отидат одма :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Овој будимир јоловик има играно во мзт? се активира на 49 години :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
pero e mnogu jako pciholoski spremen kosarkar.toj moze da ti stegne kos koga ne ocekuvas od nego i krfta za ti zamrzne.a i ima za so da go obozavat mzt-ovcite za toa sto on bese eden od klucnite igraci zasluzni za pobedata na mzt nad real.a za srgan nemam nekoe visoko mislenje samo deka tipot ne e mnogu salam i deka u sekoe vreme moze da mu stegne eden boks na sudijata ili na bilo koj igrac.go ima dokazano toa sto pati.a moze i ke si odgovaat so mujo vo ekipa i dvajcata provokatorista.....:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom