- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 218
e sampion si be Radical ,aj da si zdrav i ziv
Радикал.. и јас и ти знаеме моментално каква игра може да прикаже Перо.. стварно е тапа без да се испровоцираш ама Перо стар е веќе не го бива.. :smir:Која е неговата позиција де? Тројка? Три пати браво за вас..браво за вас...браво за вас...браво за вас
Томче Соколов беше резерва тапа за без пари играше колку да пополне место и да праве лични :helou: Перо можеби има искуство бил добар играч кога бил помлад ама времето си го прави своето стварно е тапаstar e budimir jolovic, a kakva igra moze da prikaze Pero, aj bas ke vidam so ke kazes koga ke pocne prvenstvo, kako mi kazuvas ko kaj nas da se igra vrvna kosarka, koga eden Prekovic moze da bide dobar vo ligava togas se e mozno. ili lani Tomco Sokolov koj vi bese pod kos i osvoi titula. ne zborite taka za covekot kolku i da e star (kako praite vie ko da ima 50 godini) moze da prikaze igri vo vakvo prvenstvo.
Колку сезони сум го гледам сите тие сезони игра 3ка.:wink:Еве ти во Вардар играа Саздов-Совковски-Перо-Митиќ-Филиповски:wink:Колку сезони си го гледал Перо? Ај кажи ми ги петорките каде што играл Перо да видам што играл...или на крај краева отиди на Кфм сајтот и види што позиција пишува... 2 утакмици си го гледал перо блажевски и сега контрираш...стварно незнам што ти е поентата... или против мене сакаш да кажеш нешто? Кажуваш нешто, ок, ајде поткрепи го со факти и кажи ми ги петорките каде што перо блажевски играл, па да заклучиме што играл
Неможе цел живот да биде јак Перо можеби тогаш бил јак но сега ни јас не му се давамЗа сите шо какаа за Перо Блажевски, нека изгледаат на јутуб, Мзт вс Реал Мадрид и да знаат. Стварно ми е мило за Мзт шо направи добра екипа, еднаш сакам да го изебат Фершпед, ама толку здраво за да го памтат центраците цел живот...
pa i da ti kazeme nema da razberes. ti togas si gleal basket samo na TV. vikas sto se falime so toj Real, pa covek se fali koga ima zasto, nie go imame najgolemiot uspeh vo Evropa od bilo koja druga ekipa vo MakedonijaНеможе цел живот да биде јак Перо можеби тогаш бил јак но сега ни јас не му се давам.. и стварно сте ми чудни веќе со тој Реал пред 10 години сте го победиле? Па штом сте биле толку јаки зошто не сте ја освиле титулата во нашето првенство таа година аман веќе со тој Реал
![]()
Eптен си гледал тимови во кои играл БлажевскиКолку сезони сум го гледам сите тие сезони игра 3ка.:wink:Еве ти во Вардар играа Саздов-Совковски-Перо-Митиќ-Филиповски:wink:
Перо Блажевски од 30 кола, во 30 беше во петорка на колото ... Статистиката од лани, да видиме колку е тапа Перо Блажевски...Перо можеби има искуство бил добар играч кога бил помлад ама времето си го прави своето стварно е тапа![]()
Nema. Ima igrano za nikol fert...Овој будимир јоловик има играно во мзт? се активира на 49 години![]()