Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
dete kolku godini imas??? srdzan dosol vo makedonija????
aloooo tuka u aerodrom zivee, igral za mzt ...
bozeeee.... ne zaebavaj, Srdjan Stankovic ima igrano za MZT??? lazes taka?...:) druze procitaj go postot, kaj vide deka pravam sporedba na Pero i Srki? samo izgleda nekoj drug ne ide bas u sala zadnjive godini, ne jas. pozzz

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
bozeeee.... ne zaebavaj, Srdjan Stankovic ima igrano za MZT??? lazes taka?...:) druze procitaj go postot, kaj vide deka pravam sporedba na Pero i Srki? samo izgleda nekoj drug ne ide bas u sala zadnjive godini, ne jas. pozzz
ok, valjda moja greska, ne sum svatil...
mislev deka zboris za stankovic ali eve pero me ispravil, kaza deka si mislel za zivkovic.taka svatv zaso predhodno nigde ne bese spomnat zivkovic, a stankovic bese:smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ok, valjda moja greska, ne sum svatil...
mislev deka zboris za stankovic ali eve pero me ispravil, kaza deka si mislel za zivkovic.taka svatv zaso predhodno nigde ne bese spomnat zivkovic, a stankovic bese:smir:
OK moze i mene mi e malce zbunuvacko napisano tamu, ali se svakja ne zaebavaj i ti sea:):) :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Перо е 4-ка, од Работнички, преку Мзт, репрезентација, Вардар, Куманово...секаде играл 4-ка
Ок можеби ти мислиш така но...Јас мислам дека Перо е 3ка...Перо да го чува Дамир?Не,не Перо го чуваше Диме...Јас мислам дека Перо е 3ка ...Перо е шутер игра еден на еден...Перо не е крилен центар.:helou:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Ок можеби ти мислиш така но...Јас мислам дека Перо е 3ка...Перо да го чува Дамир?Не,не Перо го чуваше Диме...Јас мислам дека Перо е 3ка ...Перо е шутер игра еден на еден...Перо не е крилен центар.:helou:
greska si eve ti

Име Перо, Презиме Блажевски , Роден1972 Висина200 , Позиција крило/центар

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
arno de ,krilen centar e,zastegaate ja i vie ,krilo li e,3-ka li e,5-ka li e.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
ama taka e ,coveko 15 god. igraa kosarka nie otkrivame topla voda...pero e krilo,ama zavisno od situacijata go terat da igra i 4-ka,ama on si znae kako mu e.Tuku ajde ,ne se lutam, moze ovaa godina za MZT da igra krilen centar... Latovic i Donald Kol nemale nisto protiv

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ama taka e ,coveko 15 god. igraa kosarka nie otkrivame topla voda...pero e krilo,ama zavisno od situacijata go terat da igra i 4-ka,ama on si znae kako mu e.Tuku ajde ,ne se lutam, moze ovaa godina za MZT da igra krilen centar... Latovic i Donald Kol nemale nisto protiv
pero e star lisec nie site najveke se izraduvavme na negovoto potoisuvanje

p.s igra malce poise od 15 god :helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Колку сезони си го гледал Перо? Ај кажи ми ги петорките каде што играл Перо да видам што играл...или на крај краева отиди на Кфм сајтот и види што позиција пишува... 2 утакмици си го гледал перо блажевски и сега контрираш...стварно незнам што ти е поентата... или против мене сакаш да кажеш нешто? Кажуваш нешто, ок, ајде поткрепи го со факти и кажи ми ги петорките каде што перо блажевски играл, па да заклучиме што играл

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
pak ja stegas..ajde ...18 god. 3 mes. i 22 dena:smir:. A tocno e ,star lisec e,lani on go drzese Vardar,ama za da dade max. eden igrac treba da igra na svojata pozicija...se drugo e improvizacija i nema rezultati

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Е добро чим не се лутиш, инаку што ке правеше Перо ако ти се лутеше

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
pak ja stegas..ajde ...18 god. 3 mes. i 22 dena:smir:. A tocno e ,star lisec e,lani on go drzese Vardar,ama za da dade max. eden igrac treba da igra na svojata pozicija...se drugo e improvizacija i nema rezultati
Која е неговата позиција де? Тројка? Три пати браво за вас..браво за вас...браво за вас...браво за вас

Kajgana Shop

На врв Bottom