Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
ГО видовме Агоч па колку се носеше со Латовиќ, го видовме како на 2 разлика на промашено слободно на 20 секунди до крај, офанзивен скок му прави Цветков?!? го видовме со Бошњаковите 6 офанизвни...искрено освен искуство и смиреност, Агоч вреди исто колку и деспотовиќ, мене воопшто не ми остави никаков впечаток, имаше шутче, ама знаеше да солира премногу некогаш...усра премногу утакмици, а 15 коша просек што ги имаше. Многу грешите за Перо, Перо беше од 30 кола во најдобрата петорка преку 20 пати и во ниеден поглед според мене неможе да се споредува со испод просечен играч како Агоч. Перо е легенда, Мзт немал вакво засилување повеќе од 7 години а вие го споредувате со Агоч. Можеби не би можел да го чува ЛАтовиќ Перо, ама ниту па Агоч неможе да му парира, ама има па една друга разлика, Латовиќ и останатите можат да го чуваат Агоч, ама па Перо не.znaci, pero blazevski ima 36 godini i e klasicna 3-ka,nesto sto nie vekje go imame vo likot na mujo.....ne rekov deka ne treba da dojde samo rekov deka sum pozagrean za agoc otkolku za pero....a toa sto bara pojse pari ''to je vec filozofsko pitanje''...
agoc ima 31 godina,inzvonredna polusezona kaj nas ,dobar odnos kon nas ,pozicija 4-ka kade sto sme deficitarni .....kralevski i srki ja ne bi gi pustil da igraat zaedno.......
pero moze da igra 4-ka ama cisto sumnjam deka bi uspeal da se cuva so cekovski ili latovic.....
Перо е класика, легенда, најдоброто што му се случило на Мзт после 2002. Е сега се надевам ке го исплаќаат навремено за да може да се концентрира на играњето а не да се расправа со Борко, Драги и Миро