Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Циганска озбиљност, нема место за пропустОва како избор за Мис , си го терал, Брус.
Ех, штом си купил со среќа да го служиш. Мислев да ти дадам идеја да направиш од кола седиште столче за биро, ама веќе си купил.![]()
На крај ова испадна победник. 3500 денари од Пластичарска, голема некоја зграда на 3 спрата имаа доста избор. Не е некој ексклузивен италијански материјал и квалитет, но вреди за парите. Па ќе видиме коку ќе тераФала на сите што ми помогнаа при изборот
Ама Nissan Skyline кај ќе најдамЕј добра идеја си е ова, кога ќе е за канта сегашново ќе пробам ова дефинитивно
Исто и јас имам активност од саат време во теретана но пак некогаш имам проблем со кичмата.[DOUBLEPOST=1454277217][/DOUBLEPOST]Јас имам активност од саат секој ден во теретана или по дома, физички сум активен не е тоа работата. И со и без активност на столче седам 8 саати во денот.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Исто и јас имам активност од саат време во теретана но пак некогаш имам проблем соЈас имам активност од саат секој ден во теретана или по дома, физички сум активен не е тоа работата. И со и без активност на столче седам 8 саати во денот.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Како си задоволен од столчето? Дали има механизам за спуштање(за како легнување пример)![]()
На крај ова испадна победник. 3500 денари од Пластичарска, голема некоја зграда на 3 спрата имаа доста избор. Не е некој ексклузивен италијански материјал и квалитет, но вреди за парите. Па ќе видиме коку ќе тераФала на сите што ми помогнаа при изборот