Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кај играат Шишкарев, Дибиров и Горбок.Што направија Русиве бре? Ги прифаќа изгледа балкански (македонски) синдром, изгледа....Катастрофа...
Ги вратија француските судии што на 8 мин пред крајот на 2 пати не го исклучија Јакобсон и еднаш Карлсон.Кој тиквар Шишкарев
Какви се играчи држи Вардар
Браво за Шведска успеа да се врати на крај, иако првото изиграа многу подобро....
Тајмаут побараа русите.Тука ќе имаше седум метри и исклучување.Секунда во прашање беше.Ептен среќа имаа.Ги вратија француските судии што на 8 мин пред крајот на 2 пати не го исклучија Јакобсон и еднаш Карлсон.
нерешениот резултат е добар за нас русите и швеѓаните веќе немаат ни теоретски шанси за полуфинале.Тајмаут побараа русите.Тука ќе имаше седум метри и исклучување.Секунда во прашање беше.Ептен среќа имаа.
Русиве се за жалење.Успеа да не примат гол со два играчи помалку,а не успеа да задржат +2.Претпоследниот напад имаа играч повеќе,а швеѓаните ги бркаа на пола терен.Не ни помислија да го нападнат голот,трошеа време.
Захрисон им даде гол од 9 метри.
Русите беа многу подобри,играа одлично ама џабе им беше.Ќе се испотепаат сега в соблекувална.![]()
Тренерите Шведски знаат дека неможат да се вмешаат во игра за медаљите ,затоа сите добиваат шанса,читав некаде дека целта им е за 5 -6 год повторно да бидат топ4 во светотAndreas Nilsson slabo go proigruvaa,a voedno i slaba minutaza imase.Podobar e od site pikeri zaedno,ne znam zosto ne mu davaat dobra minutaza.
A Baena edna sekunda ne zaigra za Spanija.Vo strasna forma e ama dzabe.Toj vlaga ako nekoj se povredi najverojatno,go vidov na slika.
Najverojatno ne,rodeni se vo razlicni gradovi ama mene mi licat epten.Нилсоновци од Шведска браќа ли се? Многу ми личат не само презимето, ок овој џуниор повисок е малце оти бек игра![]()
Андреас е од Трелеборг,Лукас од Истад а третиот Ниелсен од Норчепинг ама третиов мислам имат Данско потекло ,тоа е типично данско презиме.Нилсоновци од Шведска браќа ли се? Многу ми личат не само презимето, ок овој џуниор повисок е малце оти бек игра![]()