ЕП 2016- Група 2 (Втора фаза) Вроцлав

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе ја минат групата 2?

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Што направија Русиве бре? Ги прифаќа балкански (македонски) синдром, изгледа.... :yid:Катастрофа...

Кој тиквар Шишкарев :pos::pos::pos:
Какви се играчи држи Вардар :D
Браво за Шведска успеа да се врати на крај, иако првото изиграа многу подобро....

Што направија Русиве бре? Ги прифаќа изгледа балкански (македонски) синдром, изгледа.... :yid:Катастрофа...
Па кај играат Шишкарев, Дибиров и Горбок. :D (и порано Чипурин) :D

Кој тиквар Шишкарев :pos::pos::pos:
Какви се играчи држи Вардар :D
Браво за Шведска успеа да се врати на крај, иако првото изиграа многу подобро....
Ги вратија француските судии што на 8 мин пред крајот на 2 пати не го исклучија Јакобсон и еднаш Карлсон.

Ги вратија француските судии што на 8 мин пред крајот на 2 пати не го исклучија Јакобсон и еднаш Карлсон.
Тајмаут побараа русите.Тука ќе имаше седум метри и исклучување.Секунда во прашање беше.Ептен среќа имаа.

Русиве се за жалење.Успеа да не примат гол со два играчи помалку,а не успеа да задржат +2.Претпоследниот напад имаа играч повеќе,а швеѓаните ги бркаа на пола терен.Не ни помислија да го нападнат голот,трошеа време.:tapp:
Захрисон им даде гол од 9 метри.:unsure:

Русите беа многу подобри,играа одлично ама џабе им беше.Ќе се испотепаат сега в соблекувална.:uzi:

Тајмаут побараа русите.Тука ќе имаше седум метри и исклучување.Секунда во прашање беше.Ептен среќа имаа.

Русиве се за жалење.Успеа да не примат гол со два играчи помалку,а не успеа да задржат +2.Претпоследниот напад имаа играч повеќе,а швеѓаните ги бркаа на пола терен.Не ни помислија да го нападнат голот,трошеа време.:tapp:
Захрисон им даде гол од 9 метри.:unsure:

Русите беа многу подобри,играа одлично ама џабе им беше.Ќе се испотепаат сега в соблекувална.:uzi:
нерешениот резултат е добар за нас русите и швеѓаните веќе немаат ни теоретски шанси за полуфинале.

Унгарија - Мизерија тешка. Меѓу 2-3 најслаби екипи на првенството, имаа среќа што ја начекаа Црна Гора во прво коло колку за да поминат. Уште не ми е јасно како некои "експерти" ги сметаа како можни кандидати за медал, само заради Душебаев.

Германија - Германците ако им дадеш шанса секако дека ќе те изгазат. Солидна генерација им е оваа ќе напредуваат допрва и можеби ќе се приклучат на голмеата четворка. Ама да не се залажуваме со Данска ќе биди друга приказна и немаат реално шанси за полуфинале уште сега.

Русија - Подобри отколку минатите неколку години. Торгованов колку толку ги стабилизира ама уште им минуваат вакви глупости. Па понестабилна екипа од овие нема. Во последните 4-5 години имаат заебано повеќе натпревари во последните 5-10-15 минути од ние, Србија и сите останати балкански екипи заедно.

Шведска - Во рамки на очекувањата. Бековската линија им е премлада за да се којзнае колку опасни во позицион напад. Преживуваат на база на добра одбрана и убоите контра. Позиционо не можат сеуште да се носат со топ 10 екипите од Европа.

Русија,како успеаа за 40 секунди од +2 до нерешено,Ковалев ејјј,кој лудак,јас си реков некаде на трибини ја фрли за да помини времет,тој Атман го барал,:pos:
Овај бетер од Вилипче кога фрла цепелини ПО ДИЈАГОНАЛА ДО ЏОМБА,нормално без претходно договорена акција...
Наместо да се вмешаат уште повеќе во борба за полуфинале види ги шо напраја....:boksix:
Вака така Швабите од нигде никаде ќе одат полуфинале...посебно ако изгуби Данска од Шпанија(иако мислам дека ќе се случи токму спротивното,Данска ќе ја здрви Шпанија)...:zloo:

Andreas Nilsson slabo go proigruvaa,a voedno i slaba minutaza imase.Podobar e od site pikeri zaedno,ne znam zosto ne mu davaat dobra minutaza.

A Baena edna sekunda ne zaigra za Spanija.Vo strasna forma e ama dzabe.Toj vlaga ako nekoj se povredi najverojatno,go vidov na slika.

Andreas Nilsson slabo go proigruvaa,a voedno i slaba minutaza imase.Podobar e od site pikeri zaedno,ne znam zosto ne mu davaat dobra minutaza.

A Baena edna sekunda ne zaigra za Spanija.Vo strasna forma e ama dzabe.Toj vlaga ako nekoj se povredi najverojatno,go vidov na slika.
Тренерите Шведски знаат дека неможат да се вмешаат во игра за медаљите ,затоа сите добиваат шанса,читав некаде дека целта им е за 5 -6 год повторно да бидат топ4 во светот

Нилсоновци од Шведска браќа ли се? Многу ми личат не само презимето, ок овој џуниор повисок е малце оти бек игра :D

Нилсоновци од Шведска браќа ли се? Многу ми личат не само презимето, ок овој џуниор повисок е малце оти бек игра :D
Андреас е од Трелеборг,Лукас од Истад а третиот Ниелсен од Норчепинг ама третиов мислам имат Данско потекло ,тоа е типично данско презиме.

Леле колку е глуп распоредов на вторава фаза мајко мила. :facepalm:
После првиот меч денеска, Шпанија и Данска ќе имаат два натпревари помалку од другите.
Кое е ова играње по 2 меча у ден ебате, па и 4 дена пауза, се знае си тераш по 3 меча, сите од истата група у еден ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom