Фан клуб: МЗТ Скопје

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
a be bojkotiraat be radical. pred nekoj den prasuvam eden od City Park Gays kaj ste poslednive 4 godini mi vika bojkotiraat. go prasuvam zasto mi vika deka lani ne vlegovme u jadransa liga. e aj sea kazi mi deka ne se manipulirani koga pojma nemaat
Цццц и затоа не навивале СПБ стварно се забегани :tapp:

Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Тие беа продадени души, затоа и ги мававме. Затоа што тие лиглиња кога беа кај нас, ги купуваше Работнички за да ги освојува титулите. Од 12 титули, 5 не ви се чисти и да...која навивачка група навива за КК Работнички?

Продадени души ?!?! Е сеа ... па не заебавај и ти .. тоа беше 90% репрезентација на Македонија :) да не се лажеме ...
Емил и Чеховски им ги искинаа гзовите ним у сред Аеродром..

А ова последново :) која група навива за К.К.Р. е кажано нешо као у стилот никој не навива веќе ?! :) Не е прв пат, ни последен да се дешава тоа... или ФА горат од надеж за нечие тотално деформирање ???

Ех... па јас колку што имам видено има еден транспарент.. Ако не нема нас, кој ќе ве ебе вас? :) ... колку некултурно ...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
:) Атмосфера на репрезентација?? ... па уше да не праат, нек се убијат !!

Мада коа сме веќе кај атмосферата и збиднувањата околу неа, ваљда ќе се согласите со мене дека.. ФА врска немаат од кореографија и песни. И во случај да не се согласувате.. размислете пак, и тоа размислете уназад исто така ..
Немаат врска од песни? Епа тогаш зашто цела Македноија ни ги препејува? Зашто вашиот репертоар е цел копиран од нашите песни? И да, пошто изгледа не си го прочитал прашањето...која навивачка група навива за КК Работнички?

Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Немаат врска од песни? Епа тогаш зашто цела Македноија ни ги препејува? Зашто вашиот репертоар е цел копиран од нашите песни? И да, пошто изгледа не си го прочитал прашањето...која навивачка група навива за КК Работнички?
Е па дај не зезај :) од луѓе на МЗТ постара генерација имам коментари слушано за тоа која е разликата во песните и кореографии меѓу ФА и ЦПБ, не измислувам јас.. А ова ново компонованиве песни шо ви се со романтичарски шмек се од поново време, да не речам од последниве 2 години максимум.
Несакам да зборам за тоа коа манки дојде пред сала да си каже јавно дека више не навива за МЗТ.. тоа беше дебакл според мене за вас .. али ај .. :) било - поминало , НЕ СЕ БРОИ! :)

Тоа што цела Македонија нешо препевува сега , мене па и не ме тангира многу многу, пошто тоа е СЕГА.

А за ова последново, мислам дека логичен одговор за тоа кој навива за ККР е ЦПБ.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Е па дај не зезај :) од луѓе на МЗТ постара генерација имам коментари слушано за тоа која е разликата во песните и кореографии меѓу ФА и ЦПБ, не измислувам јас.. А ова ново компонованиве песни шо ви се со романтичарски шмек се од поново време, да не речам од последниве 2 години максимум.
Несакам да зборам за тоа коа манки дојде пред сала да си каже јавно дека више не навива за МЗТ.. тоа беше дебакл според мене за вас .. али ај .. :) било - поминало , НЕ СЕ БРОИ! :)

Тоа што цела Македонија нешо препевува сега , мене па и не ме тангира многу многу, пошто тоа е СЕГА.

А за ова последново, мислам дека логичен одговор за тоа кој навива за ККР е ЦПБ.
манки? Манки не е од Аеродром и како што виде погоре, ако воопшто ме читаше го доби одговор за ФА. Членови на ФА??? Постари??? Ме смееш момче, ме смееш. Со сите нив стојам подобро од колку дома со моите што стојам и ако еден има кажано така, ке го сечам на парчиња од по 2 сантима, за сите членови на форумов да има.

За кореографии, да, признавам и јас, дека со ЦПБ неможеме, причини има и во тоа, ама не заслужуваш со тебе да разврзувам разговор на таа тема. За песни, нникогаш, ама никогаш ние не превуваме од вас, ниедна песна, прашај си го Гого ке ти даде одговор ако си сеуште во заблуда.

Не сакаме да се распаднете, зашто? Затоашто не е интересно во ваша сала да доаѓаме по 1000 души а педерчиња никаде да нема. Бојкотирате на сите утакмици само не против Мзт. Ви дојдовме во Парк, бојкотиравте пола година и за Мзт го прекинавте бојкотот, ве надвикаме, ве посравме и се укутевте, навиваа само 7 души. ВИе сте резилот на нашава сцена...полоши сте од Козари, да не зборам дека и Ајдуци се две класи подобри од вас.

И да...за КК Работнички не навива никој, пошто немате живо пиле во сала, сега бојкотирате, лани бојкотиравте, а преклани во Евролига? 20 души. Ај мрш, имате уште и дрскост да правите споредба со најверната навивачка група, а се собирате во сала под присила и уцена. ПСТ!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
bravo za postot radikal... oti ne igrajale u JADRANSKA LIGA I KE bojkotirat...hheee

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Радикал ги утепа со постов.Респект! Да видиме дали сега gays in red ке навиваат во БИБЛ или пак ке се незадоволни.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
Радикал ги утепа со постов.Респект! Да видиме дали сега gays in red ке навиваат во БИБЛ или пак ке се незадоволни.
МА ПРОБЛЕМОТ Е ВО ТОА ШТО НЕМА КОЈ ДА НАВИВА ЗА РАБОТНИЧКИ ТИЕ ВЕКЕ НЕ ПОСТОЈАТ.....ЕДИНСТВЕНО САМО НА НИВНА ТРИБИНА ОСТАНАА ЏАНДАРИ ДА НАВИВААТ.....

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
:baeh:

Пропаднати луѓе?!? Хехехе, а бе опинок еден, цел живот ке мечтаеш да стигнеш до тоа што сум сега на свои 2? години јас. Точно, сељакот е карактерна особина, а не локација на живеење. Зашто не сум му рекол на Струмикс, на Конвикт, на Маркус, на Џое дека се сељаци? Пошто не се. Вие сте. И од каде 30 години? :vozbud:
Ок ај кажи ми ти што имаш постигнато толку во твојов живот па ке видам дали ке мечтаам ... имаш 8мо завршено ? И од кај виде ти јас дека немам култура и школо ? Си видел некој мој пост што не е поврзан со темата освен овие оф топици сега ? нешто безврска напишано ? Спомнато некој зборови мајки шајки како твоите зборови ? Кажи ми по што ке мечтаам ? по глупите постови што ги пишуваш или дека си дипломиран доктор по науки ? Ми изгледаш многу смешно ко те читав , оти мислев дека си позрел ама испадна дека си ... ДЕТЕ , уште еднаш ке ти кажам порасни побрзо , не си дораснат да ми викаш мене сељаче ... можам да те продадам и да не знаеш дека си продаден ...

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
А бе Радикал пак ќе ти кажам..Дојди во Струмица па зборувај..Очигледно е оти имаш некој проблем:tapp:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
А да прекинеме со оф топици ... ?? Радикал место да се расправаме тука за небитни работи , дај кажи што има ново у МЗТ , нешо спонзори играчи ова она , поважно ми е тоа одколку ова сега ...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
А да прекинеме со оф топици ... ?? Радикал место да се расправаме тука за небитни работи , дај кажи што има ново у МЗТ , нешо спонзори играчи ова она , поважно ми е тоа одколку ова сега ...
На проба двајца срби, тој 4-ката не бил лош. Нештo има комбинации за неколку наши репрезентативци, ама пошто имам обврски овој период, не сум упатен многу многу, ма да од 15-ти почнува преодниот рок, па ке имам попрецизни информации

Kajgana Shop

На врв Bottom