Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахахахах ц ц ц say again we cheated you, i dare u, i double dare youСи направив филм како некој од таму ти држи пиштол вперен во глава додека го пишуваш ова.
![]()
Како и да е, не ти е извршена операцијата без оглед што ти се вратени парите.хахахахахах ц ц ц say again we cheated you, i dare u, i double dare you
ме насмеа бе...
Одложување на операцијата ни под разно не можеше да ми го загрози дополнително здравјето...во тој случај немаше ни да ја отварам темата туку веднаш ке тужев.Како и да е, не ти е извршена операцијата без оглед што ти се вратени парите.
Зарем тоа е позитивно што некоја клиника те мавта 3 месеци за на крај да се сведе до враќање на парите и сите да бидат среќни.
Ебати здравството и државно и приватно во Македонија.
Не знам, јас само реков на почеток дека ке бидам фер и во целост ке ја пренесам ситуацијата како се одвива и си го одржав зборот. Они го одржаа зборот дека ке ми ги вратат парите така да би било педерски да продолжам да плукам по нив сега. Се е решено на цивилизиран начин.
Не те разбирам баш... си платил да бидеш опериран во наредната недела а тоа не го направиле.Одложување на операцијата ни под разно не можеше да ми го загрози дополнително здравјето...во тој случај немаше ни да ја отварам темата туку веднаш ке тужев.
Значи верувај ми, опасност од дополнително загрозување на состојба немаше, тоа го знаеја и они и јас...најверојатно затоа и си земаа толкава слобода.Не те разбирам баш... си платил да бидеш опериран во наредната недела а тоа не го направиле.
Те зезале 2 месеци дека кај да е ќе те оперираат...
Ти на крај да кажеш дека не ти било загрозено здравјето?
Абе и на механичар да отидеш и да му платиш ремонт на мотор па нема вакви муабети да кажуваш.
Па да, затоа и барам добри адвокати а не некои лешпери.
И после ке ја тужам МК во Стразбур па они ке платат и за миле и за циле и за орце.
Ке се ебавам ако треба и до Стразбур.
Сабајлето имав повик но батеријата рикна и додека го вклучам уште 3-4 пропуштени повици. Се јавив на бројот и бројот да ти бил од систина. Жената беше ептен културна и ептен фер, третирање како што заслужува секој човек![]()
Еве ќе кажам мое искуство 2004 година.Значи верувај ми, опасност од дополнително загрозување на состојба немаше, тоа го знаеја и они и јас...најверојатно затоа и си земаа толкава слобода.
Дека е отидено здравството е јасно на сите, мислам дека после таа случка со породување и пијаните анестезиолози се е кажано. Тогаш и министерот требаше да летне и управникот на таа болница и затвор за алкохоличарите плус дебела оштета на тој кутар човек, тоа би било у нормална земја. Ама у нормална земја нема пијани анестезиолози. Тоа е сосема друга тема.Еве ќе кажам мое искуство 2004 година.
Ја сршив ногата, возев со скршена нога до градска болница.
Таму ми направија ренген снимка и ми кажаа да одам во државна болница со се снимките.
Кога ги видоа снимките во државна, докторите само чекаа мое одобрување да почнат со операција.
Нормално јас им го дадов моето одобрувње (усно) и ме сместија да лежам 2 дена.
Ми измонтираа штрафови еден куп....
За таа операција ми побараа 18.000 денари зошто не бев осигуран.
Муабетот ми е колку отишло у курац здравството „наше“ без разлика дали е приватно или општевствено.
Плот твист како во Primal Fear.Искрено интересен пресвртЗнам дека беше пререволтиран и за одложените операции и за тоа дали ќе ти ги вратат парите или не, но ваква пресвртница од синоќа до сега оддамна немам видено. Синоќа се бараа адвокати и Стразбур а денес се доби третманот
Како и да е се добро се завршило.
Не знам, јас само реков на почеток дека ке бидам фер и во целост ке ја пренесам ситуацијата како се одвива и си го одржав зборот. Они го одржаа зборот дека ке ми ги вратат парите така да би било педерски да продолжам да плукам по нив сега. Се е решено на цивилизиран начин.
A British woman has died in France during a Caesarean section in which the anaesthetist is suspected of being drunk. The Belgian anaesthetist has admitted to a longstanding alcohol problem and has been placed under formal investigation for manslaughter over the death of the patient.Дека е отидено здравството е јасно на сите, мислам дека после таа случка со породување и пијаните анестезиолози се е кажано. Тогаш и министерот требаше да летне и управникот на таа болница и затвор за алкохоличарите плус дебела оштета на тој кутар човек, тоа би било у нормална земја. Ама у нормална земја нема пијани анестезиолози. Тоа е сосема друга тема.