Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
iako izgubija ne se otkazuvameeeee odime do kraj :D slednata godina titula ke zememe ke vidite :D [pozz]:helou:

Аха само надевај се а не читаш весници, дека кошаркарски клуб од Прилеп оваа година ќе има јак спонзор и ќе игра во прва лига. тоа значи додека сите од провинције не земат по една титула, првин струмица, оваа година фени, догодина прилеп, па после некој друг, мзт ќе чека долго време и кога ќе дојде да земе титула тогаш работнички ќе се пробуди од сонот па ќе го чека едно 10 - 12 титули он да земе е после тоа титулата е ваша ;)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аха само надевај се а не читаш весници, дека кошаркарски клуб од Прилеп оваа година ќе има јак спонзор и ќе игра во прва лига. тоа значи додека сите од провинције не земат по една титула, првин струмица, оваа година фени, догодина прилеп, па после некој друг, мзт ќе чека долго време и кога ќе дојде да земе титула тогаш работнички ќе се пробуди од сонот па ќе го чека едно 10 - 12 титули он да земе е после тоа титулата е ваша ;)
Pocekaj da zavrsi finaleto:smir:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
abe do koga so tie izrazi provincija.......ako e taka aj da vidime koi imaat pojaki igraci mislam od gradovite skopje so cela makedonija ts provincija

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
yes da ne gledav nitu edna utakmica od polufinaleto so to sto go razbrav sum prezadovolna od se i do kaj doguravme realno ova bese uspeh za nas

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
yes da ne gledav nitu edna utakmica od polufinaleto so to sto go razbrav sum prezadovolna od se i do kaj doguravme realno ova bese uspeh za nas
Нешто што ни вети пред месец дена мислам дека треба да го исполниш де тоа снимките со Ратиофар УЛМ се скапав од чекање ако си во можност да ги постираш поздрав и добро ни дојде пак назад.:salut:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ало момак, што е проблемот со тебе? ќе си го прашам што со 150.000 евра се зема титула (толку ќе вложува Витаминка) а и Прилеп нема обезбедено место во прва лига така, да, празен муабет

abe do koga so tie izrazi provincija.......ako e taka aj da vidime koi imaat pojaki igraci mislam od gradovite skopje so cela makedonija ts provincija
Што е провинција знаеш ли ти уопште?

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
ne znam dali znaes ama so uplata od 10.000 evra moze da se zeme mesto vo prvata liga, kako sto napravija feni idustri pred 2 sezoni. btw gago potpisal za niv :)
Е сега што ќе им е Гаго на Фени не ми е јасно.Од толку играчи тоа дрво ли????:cug:
Инаку и јас имам чуено за ова со прилепчаниве и дека било нешто сериозно.Дај боже да има што побогати клубови.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Е сега што ќе им е Гаго на Фени не ми е јасно.Од толку играчи тоа дрво ли????:cug:
Инаку и јас имам чуено за ова со прилепчаниве и дека било нешто сериозно.Дај боже да има што побогати клубови.
druze ne se razbravme. gago najverojatno ke igra za vitaminka. i ja malce loso go napisav postot :) :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
a koj e gago ako moze da znam?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Миленковиќ, бивш кошаркар на Мзт и ако добро знам дете на Мзт кое доби шут карта од тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom